who
Πολύ δραστήριο μέλος
μεγάλη άνοδος είναι, κανείς δεν ξέρει όμως, καίγεσαι τόσο για αθήνα υπάρχουν και άλλες πόλεις...
Ναι, μπορεί να μην είναι λεφτάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanazan
Νεοφερμένος
πολύ αστείο...Φιλε μου συμφωνω απολυτα με οσα αναφερεις παραπανω, τοσο για την εκπαιδευση, αλλα κυριως γι'αυτο το γ******ο ελληνικο στρατο!! Ειμαστε χρονια πισω και δυστυχως αυτη η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει... Διαφωνω ομως καθετα με οσα ειπες για το επαγγελμα του δασκαλου και ως ενα βαθμο μπορω να πω οτι προσβληθηκα!! Επειδη ομως βαριεμαι να αναλυω τι ειναι και ποσο σημαντικος ειναι ενας δασκαλος, σου παραθετω ενα ποστ που ειχα στειλει σ'ενα αλλο θεμα (θα μου συγχωρεσεις τις ελαφρες διαφοροποιησεις, αλλα στην προκειμενη περιπτωση μιλουσαμε για τα μεγαλα μυαλα):
Υ.Γ Και για να δωσω μια ευχαριστη νοτα στο ολο κλιμα, ας αφησω το Φοιβο Δεληβορια να περιγραψει εκ μερους μου την καταντια του στρατου:
https://www.youtube.com/watch?v=xbAHTKfCVCw
Πραγματικα δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τοτε, περα απο το γεγονος οτι ο στρατος ειναι πλεον ενα και οχι δυο χρονια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum
Νεοφερμένος
zanazan
Νεοφερμένος
δεν νομίζω να μην το πιάσεις...οικονομικων επιστημων περσι ειχε 16481
-----------------------------------------
δεν διαφωνώ σίγουρα, αλλά έτσι είναι η πραγματικότιτα...Ναι, μπορεί να μην είναι λεφτάς.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Που το ειδες αυτο??Βρε παιδια τον τελευταιο καιρο διαβαζω εφημεριδες και δειχνουν πως οι νομικες δεν θα υπερβουν τα 200 μορια.. Εμενα με ενδιαφερει συγκεκριμενα η νομικη Κομοτηνης. Ποια ειναι η εκτιμηση σας θα ανεβει πολυ? ποσο περιπου? Σημερα απογοητευτηκα πραγματικα οταν εμαθα οτι θα φτασει τα 18500...
conundrum
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενταχει..δεν εχω προβλημα να παω εξω,αλλα οπως και να το κανεις σαν το σπιτι σου πουθενα αλλου......και εξω βεβαια θα μου πεις εχεις την ελευθερια σου...αλλα δεν νιωθω καταπιεσμενος για να θελω τοσο πολυ οσο καποιοι αλλοι να φυγουν εξω για να ειναι μονοι τους..............!!!!!!!που θες να πάς...
μεγάλη άνοδος είναι, κανείς δεν ξέρει όμως, καίγεσαι τόσο για αθήνα υπάρχουν και άλλες πόλεις...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
δεν νομίζω να μην το πιάσεις...
τι εννοεις?
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
zanazan
Νεοφερμένος
νομίζω πως θα μπεις...δεν νομίζω να μην το πιάσεις...
τι εννοεις?
από το να αγχώνεσαι, μην σου πω ότι σίγουρα θα περάσεις καλύτερα επαρχία...Ενταχει..δεν εχω προβλημα να παω εξω,αλλα οπως και να το κανεις σαν το σπιτι σου πουθενα αλλου......και εξω βεβαια θα μου πεις εχεις την ελευθερια σου...αλλα δεν νιωθω καταπιεσμενος για να θελω τοσο πολυ οσο καποιοι αλλοι να φυγουν εξω για να ειναι μονοι τους..............!!!!!!!
avis
Νεοφερμένος
η δεν καταλαβα κατι?
κωστακης
Δραστήριο μέλος
μακριιιιιιιιιιιι.εσυ ποσο εβγαλες?που θες?νομίζω πως θα μπεις...
zanazan
Νεοφερμένος
όχι, προφανώς και δεν είναι, απλώς κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να αγχώνεσαι...δηλ. επειδη εχω τοσα μορια ειναι λογος ειρωνειας?
η δεν καταλαβα κατι?
απθ ημμυ 19.000μακριιιιιιιιιιιι.εσυ ποσο εβγαλες?που θες?
conundrum
Νεοφερμένος
Αν η νομικη κομοτηνης αγγιξει το 18500 . τοτε μαλλον θα γινει σεισμος 18,5 ριχτερ
Τωρα ηρεμησα καπως!Απλως και εγω η ιδια δεν ξερω το ποσοστο των αριστουχων στη θεωρητικη για να κρινω αν οντως οι βασεις θα ανεβουν... Και ενημερωνομαι καθημερινα απο τις εφημεριδες...Απλα εχω πανικοβληθει γιατι αν δεν παω νομικη πιθανον θα παω σε καποιο οικονομικο και αυτο δεν μου αρεσει...
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
avis
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
Καθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τις βάσεις............
πραγματι,ομως το θεμα ειναι:οι εκτιμησεις τους βγαινουν πραγματικεσ η οχι??
zanazan
Νεοφερμένος
ρεαλιστικές εννοιείς, δεν νομίζω άσε που πολλές φορές πιστέυω ότι και αυτές που πιάνουν είναι θέμα τύχης. Δηλαδή στις 300 σχολές δεν θα πιάσουυν και μια που λέι ο λόγος...πραγματι,ομως το θεμα ειναι:οι εκτιμησεις τους βγαινουν πραγματικεσ η οχι??
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΤΗΝ θεωρητικη ενημερωτικα εχουμε 50 περισσοτερους με ΒΠ πανω απο 19 και 120 περιπου περισσοτερ. απο 18-18,9 αρα μην αναμενεις μεγαλη αυξηση!!!το πιο λογικο ειναι το +50 η +100 μορια!δεδομενου παντα οτι πολυ απο αυτους θα δηλωσουν παιδαγωγικο!!:no1:Τωρα ηρεμησα καπως!Απλως και εγω η ιδια δεν ξερω το ποσοστο των αριστουχων στη θεωρητικη για να κρινω αν οντως οι βασεις θα ανεβουν... Και ενημερωνομαι καθημερινα απο τις εφημεριδες...Απλα εχω πανικοβληθει γιατι αν δεν παω νομικη πιθανον θα παω σε καποιο οικονομικο και αυτο δεν μου αρεσει...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ!!! ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗΣΤΗΝ θεωρητικη ενημερωτικα εχουμε 50 περισσοτερους με ΒΠ πανω απο 19 και 120 περιπου περισσοτερ. απο 18-18,9 αρα μην αναμενεις μεγαλη αυξηση!!!το πιο λογικο ειναι το +50 η +100 μορια!δεδομενου παντα οτι πολυ απο αυτους θα δηλωσουν παιδαγωγικο!!:no1:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.