cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι βρε aleka κ εγω τη λογοθεραπεια θελω να πιασω. Κ αυτη η σχολη των φιλοσοφικων κ κοινωνικων σπουδων πως σου φαινεται? Ξερεις αν ειναι καλη?
(αν περασω εκει θα παρω παλι μετεγγραφη :who:..)
Δεν τη γνωριζω κουκλα αυτη τη σχολη, δεν μπορω να σου πω με σιγουρια κατι. Σε ποια σχολή θα πας αμα παρεις μετεγγραφή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε για την λογιστική στην καβαλα.......εχω 10022 μορια στο 5ο πεδιο η περσινη βαση εκει ηταν 8853 λετε να ανεβει πολυ και να την χασω θελω την γνωμη σας.............εχω απελπιστει με αυτα ποθ γραφουν οι αλλοι.........
Tι καθεσαι και στεναχωριεσαι...αφου οι βασεις των χαμηλοβαθμων σχολων του 5ο πεδιου(πιθανοτατα) θα παραμεινουν σταθερες.
Δεν κανεις απο τωρα την εγγραφη στη σχολη σου...:xixi:
nulispa
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
με 18.315 πως με κοβετε για χημικους μηχανικους ή τοπογραφους εμπ??????????????
Πιστεύω μέσα είσαι.....!
christina
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
Παιδια με 15736 για ΤΕΦΑΑ Αθηνας τι λέτε;;;;;;;;;;;;;την θέλω πολύ αυτή την σχολήΠέρυσι ήταν 15438.Λέτε να ανέβει πολύ φέτος;;;;;
Κατι ακουσα οτι δεν εχει μεγαλη ζητηση οποτε πιθανον να μην ανεβει πολυ...Δεν μπορώ να σου πω με σιγουρια κιολασ!
-----------------------------------------
Βρε παιδια οι νομικές θα ανεβουν πολύ???????
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!!!!! Οι πολιτικοί μηχανικοί ΑΠΘ πόσο λέτε να φτάσουν????? Πέρισυ είχαν 18666 λέτε να ξεπεράσουν τα 19000?
Κ θα ειναι όπως περισυ πιο πάνω απο του τους ΗΜΜΥ??
ΜΕΧΡΙ 19 ΑΚΡΙΒΩΣ....
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ Όλα αυτά τα ανέφερα εντελώς φιλικά. Δεν έχω σκοπό να θίξω κάποιον, ούτε αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα
karaap
Νεοφερμένος
christina
Νεοφερμένος
panagiotap
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Λοιπον karaap σου ειχα πει πως σημερα που θα παω για το μηχανογραφικο θα σου πω τι χαρτια συμπληρωσα. Εμας μας εδωσαν να συμπληρωσουμε τα στοιχεια μας κ συγκεκριμενα ονομα, επιθετο, τηλ σπιτιου, αριθμος ταυτοτητας, ονομα πατερα, ημερομηνια εκδοσης της ταυτοτητας, τον κωδικο απο το δελτιο υποψηφιου κ το λυκειο μας. Αυτα μονο. Μετα αυτο το κραταν αυτοι. Τωρα για αυτο που ειπες για τα φωτοαντιγραφα λοιπον βγαζουν 3 κ το ενα το κρατας εσυ ο ιδιος κ τα αλλα 2 αυτοι. Πανω σε αυτα βαζεις εσυ ο ιδιος την υπογραφη σου κ γραφεις την ημερομηνια. Λοιπον αυτα αν θες να ρωτησεις κ τιποτα αλλο πες...ρε παιδια εγω ολογραφως το ειχα γραψει αλλα στο φωτοαντιγραφο που μου δωσανε ειχε μονο το αρχικο γραμμα.ειναι δυνατον να εκαναν λαθος?ας απαντησει καποιος σιγουρα ....
karaap
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!::!::!: Τι να σου πω εμας παντως μας εδωσαν ολους χαρτια για να τα συμπληροσουμε ΟΛΑ...αυτα που σου ειπα. Μετα αυτα τα χαρτια τα κρατησαν αυτοι μαζι με ενα απο τα 3 φωτοαντιγραφα που μας εβγαλαν απο το μηχανογραφικο. Λες να μη γινεται παντου κ να το εκαναν μονο σε εμας αυτο?που τα συμπληρωσες ολα αυτα? εγω συμπληρωσα μονο ονομα λυκειο και τηλ σπιτιου.αριθμο ταυτοτητας ονομα πατερα και κωδικο δεν τα ειχε.
Κατσε να δουμε τι θα πουν κ τα αλλα παιδια που παρεδωσαν...
Παντως ναι ολα αυτα που σου ειπα τα συμπληρωσαμε πριν μπουμε μεσα.
maraki love
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μαρια μηπως λες αυτα που συμπληρωσες στο μηχανογραφικο σου?Εγώ συπλήρωσα ονομα,επιθετο,ονομα πατρος,μητρος,λυκειο αποφοιτησης,διευθυνση και τηλ,τα άλλα μου τα συμπλήρωσαν εκεί!
pauline
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.