billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
18930...........με ποσα μορια και εισαι αγχωμενος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κωσταρα τα πιανεις τα παιδαγωγικα ολα ακομα και αθηνα θα χουν μεγαλη πτωση τελικαΜας δουλευετε κυριε Κατσικα?? Παιζετε με τον πονο μας?? Ακομα και ο Αμαργιανακης πιο μετριοπαθης φανηκε!!! Μα το παιδαγωγικο στα γιαννενα 18250 το λιγοτερο μεχρι και 18450?? Δηλαδη οι αλλες σχολες του πρωτου πεδιου που θα φθασουν?? Τις θεωρω υπερβολικες τις εκτιμησεις του και φυσικα απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε, τι ναπω κι εγω..18930...........
μια χαρα εισαι εσυ
σιγου ρα θα περασεις φαρμακευτικη!!!
μην αγχωνεσαι γιατι απλα δεν υπαρχει λογοσ..
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστω ρε roling, μου δινεις πολυ κουραγιο, ελπιζω τα 18228 μορια να φτασουν τελικα για τα Γιαννενα και αν οχι, τουλαχιστον για την Αλεξανδρουπολη!! Αλλα αυτο με την πτωση που το στηριζεις?? Μπας και ειναι κανενα αστειο που δεν καταλαβα??κωσταρα τα πιανεις τα παιδαγωγικα ολα ακομα και αθηνα θα χουν μεγαλη πτωση τελικα
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
φαρμακευτικη οριακη ανοδος αρα την πιανεις18930...........
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν λες οριακη ανοδος τι εννοεις?φαρμακευτικη οριακη ανοδος αρα την πιανεις
+50 ή πιο πολυ?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ουπς σορι 18228 εχεις και η αθηνα 18800Σε ευχαριστω ρε roling, μου δινεις πολυ κουραγιο, ελπιζω τα 18228 μορια να φτασουν τελικα για τα Γιαννενα και αν οχι, τουλαχιστον για την Αλεξανδρουπολη!! Αλλα αυτο με την πτωση που το στηριζεις?? Μπας και ειναι κανενα αστειο που δεν καταλαβα??
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες???ρε με ολα αυτα που ακουω τι να κανω??????φαρμακευτικη οριακη ανοδος αρα την πιανεις
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
10 -150 μοριαοταν λες οριακη ανοδος τι εννοεις?
+50 ή πιο πολυ?
-----------------------------------------
σε βλεπω ρωτας και ξαναρωτας εννοειται οτι πιανεις φαρμακευτικη αθηνας μην το διαπραγματευεσαι 18950 φτανουν ακομα και για ιατρικη δε θα φτασουν για φαρμακευτικη?:no1:αλιμονοΛες???ρε με ολα αυτα που ακουω τι να κανω??????
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μικρο το κακο μωρε, σιγα!! Αλλλωστε εγω τα Γιαννενα και την Αλεξανδρουπολη θελω... Απλα αυτο με τη μεγαλη πτωση πως σου 'ρθε και το πες?? Μακαρι να χεις δικιο, γιατι και γω πιστευω πως η ανοδος δε θα ξεπερασει τα 80-90 μορια!!ουπς σορι 18228 εχεις και η αθηνα 18800
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα μην το λες...ασε με ολα αυτα που ακουγονται............!!!!!!!!!!ε, τι ναπω κι εγω..
μια χαρα εισαι εσυ
σιγου ρα θα περασεις φαρμακευτικη!!!
μην αγχωνεσαι γιατι απλα δεν υπαρχει λογοσ..
18930εχω...αλλα ιατρικη ουτως η αλλως δεν θελω.....ευχαριστω πολυ παντως...........10 -150 μορια
σε βλεπω ρωτας και ξαναρωτας εννοειται οτι πιανεις φαρμακευτικη αθηνας μην το διαπραγματευεσαι 18950 φτανουν ακομα και για ιατρικη δε θα φτασουν για φαρμακευτικη?:no1:αλιμονο
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Και παλι υπερ αρκετα ειναι!!!Καλα μην το λες...ασε με ολα αυτα που ακουγονται............!!!!!!!!!!
18930εχω...αλλα ιατρικη ουτως η αλλως δεν θελω.....ευχαριστω πολυ παντως...........
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δε ξερω το στηριζω γιατι κατι ακουσα φετος οτι δε θα δηλωθει επειδη θα πηξει σε 2 3 χρονια και δε θα διοριζεται παντως εκει που ειναι η σιγουρη η καθοδος ειναι στην ελληνικη αστυνομια γιατι με τα γεγονοτα που εγιναν και το θανατο του αστυνομικου θα φοβηθουν να το δηλωσουνΜικρο το κακο μωρε, σιγα!! Αλλλωστε εγω τα Γιαννενα και την Αλεξανδρουπολη θελω... Απλα αυτο με τη μεγαλη πτωση πως σου 'ρθε και το πες?? Μακαρι να χεις δικιο, γιατι και γω πιστευω πως η ανοδος δε θα ξεπερασει τα 80-90 μορια!!
Ευαγγελία36503
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και παλι υπερ αρκετα ειναι!!!
Και εγω στην αρχη αυτο πιστευα αλλα με ΟΛΑ αυτα...ελεος τι να πω....ολα τα περιμενω.........................
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε νομιζω δουλευομαστε τωραμε 19598 περναω ιατρικη αθηνας?
ειναι δυνατο με 19598 να μην περνας ιατρικη αθηνας?????
πας καλα????
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Οτι το επαγγελμα του δασκαλου θα κορεστει ειναι σιγουρο, απλα ειναι μερικοι που δε μπορουν να το καταλαβουν, το βαζουν σαν πρωτη επιλογη και παιρνουν τη θεση απο καποιον που πραγματικα το αγαπα!! Τεσπα, ο χρονος θα δειξει...δε ξερω το στηριζω γιατι κατι ακουσα φετος οτι δε θα δηλωθει επειδη θα πηξει σε 2 3 χρονια και δε θα διοριζεται παντως εκει που ειναι η σιγουρη η καθοδος ειναι στην ελληνικη αστυνομια γιατι με τα γεγονοτα που εγιναν και το θανατο του αστυνομικου θα φοβηθουν να το δηλωσουν
Έννοειται!!!! Μην τρελαθουμε κιολας...με 19598 περναω ιατρικη αθηνας?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κιαλλος με 19600 οταν λεω εγω φετος γεμισαν ολοι 19600 λογικα ευαγγελια θα εισαι στις τελευταις που θα μπουν η δεν αποκλειεται να κλεισεις και την πορτα της ιατρικης αθηνων παντως σημαδιακο αυτο το νουμερο 19598 δεν αποκλειεται να ειναι και η βαση της αθηνας φετος αν ειναι για 2 μορια θα το χασεις γιατι παιζει να παει και 19600με 19598 περναω ιατρικη αθηνας?
giannists
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.