Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemDam
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορείς να μου πεις και αυτές τις περιοχές θα σου είμαι ευγνώμων! Έγραψα σε ένα θέμα με τη Θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που λες.
:thanks:
κεντρο τα σπιτια ειναι παμπαλαια [υπο καταρρευση σχεσον] και πανακριβα επειδη ακριβως ειναι κεντρο. ελαχιστες ειναι οι καινουριες πολυκατοικιες.
40 εκκλησιες ειναι καλα, μαζευει φοιτητοκοσμο κυριως, καθως και η αγιου δημητριου που ειπε η σοφια.
αν θες να βρεις πιο εξω, μποτσαρη/25ης μαρτιου κλπ εχει πιο καινουρια και καααπως πιο προσιτα οικονομικα σπιτια, αλλα ειναι 20 λεπτα περιπου με λεωφορειο. το καλο ειναι πως σ εκεινη την περιοχη υπαρχει συγκοινωνια απο και προς το κεντρο ολο το βραδυ. τελος, η τουμπα μαζευει πολυ φοιτητοκοσμο.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Keepbreathing εσύ πού θες?Κανένα νέο κανείς για καμμιά βάση του 3ου πεδίουυυυ;;;
don_aris91
Δραστήριο μέλος
arximidis βλεπω εκανες και την αλλαγη στο προφιλ...αυτα ειναι!!!:no1:Keepbreathing εσύ πού θες?
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι μου είπαν και για Τριανδρία, Ιπποκράτειο και Δελφών..είναι καλά και σε αυτές? φοιτητόκοσμο που λες μαζεύει?:thanks:κεντρο τα σπιτια ειναι παμπαλαια [υπο καταρρευση σχεσον] και πανακριβα επειδη ακριβως ειναι κεντρο. ελαχιστες ειναι οι καινουριες πολυκατοικιες.
40 εκκλησιες ειναι καλα, μαζευει φοιτητοκοσμο κυριως, καθως και η αγιου δημητριου που ειπε η σοφια.
αν θες να βρεις πιο εξω, μποτσαρη/25ης μαρτιου κλπ εχει πιο καινουρια και καααπως πιο προσιτα οικονομικα σπιτια, αλλα ειναι 20 λεπτα περιπου με λεωφορειο. το καλο ειναι πως σ εκεινη την περιοχη υπαρχει συγκοινωνια απο και προς το κεντρο ολο το βραδυ. τελος, η τουμπα μαζευει πολυ φοιτητοκοσμο.
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εννοεις βγηκαν τα μορια απο εκει???Λοιπόν guys εγώ είμαι σίγουρος ότι πέρασα από τότε που βγήκαν τα μόρια στο ΗΜΜΗΥ ΑΠΘ..... Παρ' όλα αυτά δεν έκλεισα μάτι και συμπαραστέκομαι στους υπόλοιπους!!!! Καλή επιτυχία σε όλους.....
don_aris91
Δραστήριο μέλος
ποτε βγηκαν τα μορια στο ημμυ απθ;Λοιπόν guys εγώ είμαι σίγουρος ότι πέρασα από τότε που βγήκαν τα μόρια στο ΗΜΜΗΥ ΑΠΘ..... Παρ' όλα αυτά δεν έκλεισα μάτι και συμπαραστέκομαι στους υπόλοιπους!!!! Καλή επιτυχία σε όλους.....
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιατρική Πάτρα ελπίζω να πιάσω αλλά χλωμό το βλέπω μ'αυτά που ακούω... Οπότε μάλλον ΚρήτηKeepbreathing εσύ πού θες?
don_aris91
Δραστήριο μέλος
μαλλον αγια τριαδα εννοεις...Κάτι μου είπαν και για Αγ.Τριανδρία, Ιπποκράτειο και Δελφών..είναι καλά και σε αυτές? φοιτητόκοσμο που λες μαζεύει?:thanks:
Senorita
Νεοφερμένος
Λοιπόν guys εγώ είμαι σίγουρος ότι πέρασα από τότε που βγήκαν τα μόρια στο ΗΜΜΗΥ ΑΠΘ..... Παρ' όλα αυτά δεν έκλεισα μάτι και συμπαραστέκομαι στους υπόλοιπους!!!! Καλή επιτυχία σε όλους.....
wiiii....ξερεις ποσο πηγε το ΗΜΜΥ ΑΠΘ?? δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλα ειναι πολλεεεεες οι σελιδες..
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αφού είναι σίγουρο πλέον είπα να το συμπληρώσωarximidis βλεπω εκανες και την αλλαγη στο προφιλ...αυτα ειναι!!!:no1:
pispirikos27
Νεοφερμένος
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τριανδρία σκέτο ήθελα να πωμαλλον αγια τριαδα εννοεις...
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι βασεις βγηκανε ρε παιδια πειτε λιγο ...
mplampla
Νεοφερμένος
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εσυ μαζι μας ομως..και συνεχίζει...
...spirakos...
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.