geogytheio
Νεοφερμένος
κανω μια συνοψη απο αυτα π εχουν πει στο thread αλλα παιδια με βαση αυτα που ξερουν απο φιλους τους που ειχαν μασο και ξερουν που εχουν πεαρασει.το μονο που προσωπικα εχω μαθει εγω απο γνωστο μου εκτος i school ειναι για τη νομικη θρακης.για το παιδαγ γιάννενα είσαι σίγουρος?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evie2058
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christi09
Νεοφερμένος
κι εγω την ιδια αγωνια εχω με σενα αλλα προκειται για τη φιλη μου που θελει κρητη... εκεινη εβγαλε λιγο πιο πανω απο σενα... αλλα ολα (τουλαχιστον οποιες προβλεψεις εχουν βγει) δε δειχνουν να ανεβαινουν πολυ ψηλα τα γιαννενα... πιστευω θα εισαι οριακα στη βαση θα δειξει... σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!πόσο λέτε να πάει η φιλολογία Ιωαννίνων?έχω 16211 μόρια αλλα δν έχω πρόβλημα να πάω και Κρήτη
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω που θα περασω? ολο οι αλλοι μιλατε...και μιλατε....και μιλατε...........σας βαρεθηκα.... Ουτε εμενα με εχει πει κανενας τιποτα , ουτε καν μια προβλεψη για τη σχολη μου.....
geogytheio
Νεοφερμένος
Mixalhs91
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Βασικα δεν ειπα οτι το χανω για λιγο, αλλα πως εχω προαισθημα οτι το χανω για λιγο!! Οσο για την κοπελε με τα 18360, δεν τη θυμαμαι... Παντως Ευη εγω στο ξαναειπα, μεσα εισαι:no1::no1::no1:!!ναι αφου ειπώθηκε έμεσσα απο τον foreverfreak ..το έχασε για λίγο και μια κοπέλα νομίζω με περίπου 18360 κάπου τόσο ειναι γιάννενα ε?
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΗΜΜΥ ΕΜΠ πάνω από 19215απο πολυτεχνειο καποιος ξερει κατι;απο φυσικομαθηματικα; για οικονομικο νομικης κατι λεγατε πριν θυμαται κανεις ποσο;
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Θα περασεις λογοθεραπεια 100%!! Τωρα δεν ειμαι σιγουρος για την πολη... Με ποια σειρα τα εβαλες??Βρεχει παρα πολυ...Αν κοπει και κανενα ρευμα θα ειναι οτι χειροτερο αυτη τη στιγμη.....
Εγω που θα περασω? ολο οι αλλοι μιλατε...και μιλατε....και μιλατε...........σας βαρεθηκα.... Ουτε εμενα με εχει πει κανενας τιποτα , ουτε καν μια προβλεψη για τη σχολη μου.....
-----------------------------------------
Μαλλον μεσα εισαι!! Παντως εχω μια φιλη με 19030 που ενδιαφερεται επισης... Ελπιζω να μην ειναι εκεινη η βαση της σχολης!!με 19023 πως με βλέπεται για ιατρική αλεξανδρούπολης????
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερουμε βασεις για φαρμακευτικη?,ενδιαφεται ενας φιλος μου
φαρμακευτικη αθηνας πανω απο 18928
φαρμακευτικη θεσσαλονικης πανω απο 18907
φαρμακευτικη πατρας πανω απο 18760 και κατω απο 18907
evie2058
Νεοφερμένος
pispirikos27
Νεοφερμένος
εισαι σιγουρη???επίσης καμία ιατρική δν βρίσκεται κάτω απο τα 19.000 μόρια
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αλεκαρα μου σε χαιρομαι!! Εισαι παντα στις επαλξεις...φαρμακευτικη αθηνας πανω απο 18928
φαρμακευτικη θεσσαλονικης πανω απο 18907
φαρμακευτικη πατρας πανω απο 18760 και κατω απο 18907
Darkness
Περιβόητο μέλος
αχ...καποιος που μου εδωσε σημασια :who: επιασαν τα κλαματαΘα περασεις λογοθεραπεια 100%!! Τωρα δεν ειμαι σιγουρος για την πολη... Με ποια σειρα τα εβαλες??
-----------------------------------------
Μαλλον μεσα εισαι!! Παντως εχω μια φιλη με 19030 που ενδιαφερεται επισης... Ελπιζω να μην ειναι εκεινη η βαση της σχολης!!
Λοιπον τις πανω πανω δε στις λεω γιατι δε τις πιανω ξεκινω απο αυτες που πιανω...
Λογοθεραπεια Ιωαννινων
Λογοθεραπεια Πατρας (που ομως δε πιανω ουτε με την βαση που ειχε περυσι)
Λογοθεραπεια Καλαματας
Ιστορικο αρχαιολογικο Ιωαννινα
Ιστορικο αρχαιολογικο Ρεθυμνο
................................................. αυτα καπου μεχρι εδω θα σε πω γιατι Ιστορικο ρεθυμνο το πιανω χαλαρα...
Λοιπον τι λες?????
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristin
Νεοφερμένος
ποσο πιστευετε να ανεβουν?
geogytheio
Νεοφερμένος
Mixalhs91
Νεοφερμένος
christi09
Νεοφερμένος
α και αμα περασεις κρητη.... θα'μαστε συμφοιτητες!!!!!!!!!!!!!!! :no1::xixi::xixi::xixi:πόσο λέτε να πάει η φιλολογία Ιωαννίνων?έχω 16211 μόρια αλλα δν έχω πρόβλημα να πάω και Κρήτη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.