mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sia_x
Νεοφερμένος
κ προλαβε μα μαθει τισ βασεις?ω ρε μπραβο τα μεσα..
καλά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν να το μάθει με μέσον αλλά της έτυχε μέσον απο το πουθενά,πολύ τυχερή...εγώ ακόμα να μάθω τα δικά μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα, απο δω και περα δεν θα γραφουν τοσοι πολλοι.Λογικα μιλωντας...πριν 5.5 ωρες που επεσα για υπνο οι σελιδες ηταν 760-770 αρα στις 10 που θα βγουν οι βασεις, θα ειναι περιπου 995 σελιδες
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ.: Η βαρελισια μπυρα ειναι το κατι αλλο!!!!!!!!:drink::drink::drink::drink::drink::xalara::xalara::xalara:
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι μπραβο!!ευχαριστω και συ οτι ποθειςκαλα συγγνωμη...,αντε και καλη κτηνιατρος
xristos2009
Νεοφερμένος
Καλως ήρθες στη Νομική !βαλτε κι εμενα στη λιστα...εχω 17.004 για οικονομικων επιστημων Αθηνας...
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παίζει να μπορέσω.Εγώ εδώ κανονικά δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα.πεσε για νανακια να δεις πως θα περασει
thanous18
Περιβόητο μέλος
Ναι και εγώ 20500 είχα πέρυσι αλλά ήθελα Αθήνα...Εντάξει χαλαρά είναι αρκεί να ξέρεις αγγλικά καλά...Αν σου αρέσει η λογοτεχνία και οι διάφορες γλωσσολογίες θα βρεις ενδιαφέρον..Πάντως περνάς στανταρ...Και στη χειρότερη σου λέω εγώ,Αθήνα σίγουρα...Αν και δεν νομίζω να φτάσει τόσο ψηλά και η Θεσσ..Βασικά Αθήνα-Θεσσ έχουν 2 διαφορές γι αυτό σου λέω η Θεσσ είναι καλύτερη.Στην Αθήνα κάνουμε και κάποια ελληνικά μαθήματα πχ ιστορία,λογοτεχνια ενώ Θεσσ κάνουν δεύτερη γλώσσα.Και επισης,στο τρίτο έτος που θα διαλέξεις κατεύθυνση η Αθήνα έχει τομέα Γλώσσας-γλσσολογίας και λογοτεχνίας-πολιτισμού ενώ η Θεσσ έχει γλωσσολογίας,μετάφρασης,αγγλικής λογοτεχνίας και αμερικάνικης λογοτεχνίας. 2 έναντι 4 δηλαδή...Βέβαια το ίδιο πτυχίο είναι...Καλή επιτυχία αν και την έχεις σίγουρη:no1:
Ευωαριστω ρε συ Ιωαννα!!Ενδιαφερον μου ακουγεται!!Τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι οταν μπω αλλα ελπιζω να μου αρεσει και εκει!!
Andreas7
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
ειναι δυσκολες οι ωρες τωρα...μπα, απο δω και περα δεν θα γραφουν τοσοι πολλοι.Λογικα μιλωντας...
Agahnim
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω καταστρεψει το προγραμμα υπνου μου.. κοιμαμαι 9-2 και μετα κοιμαμε και το μεσιμεριΚαι καλά πως μπόρεσες και κοιμήθηκες από τις 10?
don_aris91
Δραστήριο μέλος
:thanks:ετσι μπραβο!!ευχαριστω και συ οτι ποθεις
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε εγω δεν μπορω να κοιμηθω αποψε..περιμενω να ερθει το πρωι να:mpam::mpam::mpam::mpam::mpam::mpam::mpam::mpam:Δεν παίζει να μπορέσω.Εγώ εδώ κανονικά δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
φρονημα,με,τον,παοκ
ΔΑΓΚΩΝΕΙ...........
κοιτα και η ΑΕΛ δαγκώνει αλλα εχε χαρη που εχει λίγα τμήματα η λάρισα κ δεν περνατε εδώ.!!!
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε φιλε,εγω λεω να δω καμια ταινια γιατι αλλιως...τωρα δεν θα κοιμηθω γιατι αν κοιμηθω θα ξυπνησω κατα τις 12
μα αν φυγεις θα ειμαστε ενας λιγοτερος,αρα θα ειναι πιο δυσκολο να φτασουμε τις 1000,μην το βαζετε κατω ρε παιδια,φτιαξτε καφεδακι,στο τελευταιο βραδυ θα κολλησουμε?
MzChiniz
Νεοφερμένος
μητσος321
Εκκολαπτόμενο μέλος
MzChiniz
Νεοφερμένος
κι εγω μια απ τα ιδια...κοιμαμαι 5 με 1 σηνηθως...εχω καταστρεψει το προγραμμα υπνου μου.. κοιμαμαι 9-2 και μετα κοιμαμε και το μεσιμερι
κωστακης
Δραστήριο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τίποτα βρε!! Να ρωτήσω σε ποια πόλη μένεις?Ευωαριστω ρε συ Ιωαννα!!Ενδιαφερον μου ακουγεται!!Τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι οταν μπω αλλα ελπιζω να μου αρεσει και εκει!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.