Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gio_santo
Νεοφερμένος
κοινωνικης και εκπαιδευτικης πολιτικης στο παμακ?????και νηπιαγωγων ιωαννινων?????και οχι αγχοσ....αφου ειπε καλη επιτυχια και ο μητσοτακης!!
αυτο ειναι 2η επιλογη μου,πρωτα εχω βαλει παιδαγωγικο ειδικης αγωγης στο βολο. ποσο λετε να πανε?εχω 17609,δλδ 500μορια πανω απο το βολο και 1000 απο το παμακ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου φαινεται οτι δεν εχουν και το μηχανημα πλεον εεε???η νατάσα νομίζω είχε μπει νηπιαγωγών και μετά κατέληξε παιδίατρος αν θυμάμαι σωστά... και μάλιστα εκεί που έκανε την πρακτική της όλως τυχαίως βρέθηκε ο πιο σύγχρονος αξονικός τομογράφος των βαλκανίων και τώρα δεν έχουν χειριστή για το μηχάνημα...
kasparenia
Νεοφερμένος
οταν λες μπηκε και βγηκε τι εννοεις ?γινε λιγο πιο σαφης
πάρτο όπως θες... πάντως ο,τι και να υποθέσεις το αποτέλεσμα είναι το ιδιο...η κυρία στην ιατρική...ελεοοοοςςςς
giannists
Νεοφερμένος
μου φαινεται οτι δεν εχουν και το μηχανημα πλεον εεε???
α δε ξέρω, εκείνο που με είχαν πληροφορήσει ήταν ότι κακήν κακώς τρέχανε να πάρουν το μηχάνημα γιατί το νοσοκομείο δεν είχε και από το πουθενά ξεφύτρωσε ένα μεγαθήριο.. είδες άμα έχεις τα μέσα?!
και τώρα που μίλησα για μέσα, έχουμε καμία ανανέωση εκτός από τον επίτημο?
sia_x
Νεοφερμένος
giannists
Νεοφερμένος
μη νομιζεις οτι ειναι δυσκολο . μονο ο καραμανλης θελει μια σελιδα
έχει εκτόπισμα πανάθεμά τονε!
ρε σύ έχεις καμία πληροφόρηση? στείλε με πμ αμα είναι .....
sstteelaaaaa
Νεοφερμένος
και γω 2η επιλογη το εχω...αυτο ειναι 2η επιλογη μου,πρωτα εχω βαλει παιδαγωγικο ειδικης αγωγης στο βολο. ποσο λετε να πανε?εχω 17609,δλδ 500μορια πανω απο το βολο και 1000 απο το παμακ.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
gio_santo
Νεοφερμένος
και γω 2η επιλογη το εχω...
ποσα μορια εχεισ?
καλυτερα να πατε στ τσατ στη αρχικη σελιδα
Guest 272341
Επισκέπτης
xristin
Νεοφερμένος
παιδια καμμια πληροφορια για γεωλογια και γεωπονια αθηνας εχετε?
ποσο λετε να ανεβουν?
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
πέστου να μην ανησυχει και μέσα ειναι πιστεύω!!!ρε παιδια ξερει κανεις τιποτα για διεθνων ευρωπαικων σπουδων μακεδονιας?η περσινη βαση ειναι 16100 και το αγορι μου εβγαλε 17044 μαζι με τα αγγλικα!
rinaki
Νεοφερμένος
sia_x
Νεοφερμένος
sstteelaaaaa
Νεοφερμένος
16681 δν νομιζω να το πιασω...ποσα μορια εχεισ?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
i know...απλα με εχουν μουρλανει στα τηλεφωνα ν τους πω τη βαση της σχολης τους.επειδη εμενα μ ειπε καποιος πως με 18.888 περναω νομικη θρακης εχουν φαγωθει ν βρω και σ αυτους.τελος παντων ας ψαξουνε μονοι τους...καλα αποτελεσματα και σε σενα και σε ολους μας δηλαδη και καλη σταδιοδρομια και φυσικα καλη φοιτητικη ζωη!!!βρε κουκλίτσα μου (gabriella) δε ξέρει κανείς τις βάσεις, το μόνο που ξέρουμε εδω πέρα είναι από κάποια άτομα εαν έχουν περάσει ή όχι. με αυτή τη μέθοδο απλώς τις προσεγγίζουμε ακόμα περισσότερο και κλείνουμε την ψαλίδα.
μία γνωστή μου πχ ξέρω ότι δεν πέρασε φαρμακευτική πατρών με 18800 περίπου, αυτό σημαίνει πως η βάση της συγκεκριμένης σχολής έχει ανέβει πάνω από 18800 δε ξέρουμε όμως πόσο! επιπλέον οι σχολές για τις οποίες "ξέρουμε" βάσεις είναι μετρημένες. αν θυμάμαι σωστά είναι οι ιατρικές, οι φαρμακευτικές, κάποια (ελάχιστα) πολυτεχνεία και το μαθηματικό ιωαννήνων. ψάξε στο φόρουμ γι'αυτές και θα τις βρείς καμία κατοστή σελίδες νωρίτερα...
xristin
Νεοφερμένος
συμφωνω με την χριστιν....γεωπονια α8ηνασ τι 8α γινει....?
ποσα μορια εχεισ βγαλει και ποιο τμημα γεωπονιας θελεις?
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
i know...απλα με εχουν μουρλανει στα τηλεφωνα ν τους πω τη βαση της σχολης τους.επειδη εμενα μ ειπε καποιος πως με 18.888 περναω νομικη θρακης εχουν φαγωθει ν βρω και σ αυτους.τελος παντων ας ψαξουνε μονοι τους...καλα αποτελεσματα και σε σενα και σε ολους μας δηλαδη και καλη σταδιοδρομια και φυσικα καλη φοιτητικη ζωη!!!
καλα εσυ με 18.888 ηξερες και πριν τις βασεις οτι εισαι σιγουρα νομικη θρακης!ελεος!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.