xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ειναι σιγουρα επισημο?γτ εγω διαβασα οτι θα ειναι κοντα στα 18400νομικη κομοτηνης επισημα κατω απο 18300.-:no1::no1::no1::no1::no1::no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
περασε φιλος μου . και μολις με πηρε τηλ.επεσα απο τα συννεφαειναι σιγουρο!!!αυτο ειναι σιγουρα επισημο?γτ εγω διαβασα οτι θα ειναι κοντα στα 18400
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αφου το συστημα ειναι αδιαβλητο πως πολλα ατομα εμαθαν τα μορια τους 3-4 μερες πριν ανακοινωθουν. Δηλ. εκει δεν υπηρχαν στεγανα ενω εδω υπαρχουν. Ξερω γωΓι'αυτον ακριβως το λογο ειναι αδυνατον να τις ξερουμε απο πριν...Ειναι τελειως ηλιθιο καποια ανιδεα ατομα να κανουν τους εξυπνους κ να μας αγχονουν μια μερα πριν...
vricky17
Νεοφερμένος
giannists
Νεοφερμένος
Niwths
Νεοφερμένος
Μαθανε τα μορια τους γτ τα μορια τα βγαζουν εξεταστες και οχι ο υπουργος κ ειναι πολυ πιθανον καποιος εξεταστης να ειναι γνωστος τους...Για τις βασεις παντως ειναι αδυνατον να συμβει αυτο...Και αφου το συστημα ειναι αδιαβλητο πως πολλα ατομα εμαθαν τα μορια τους 3-4 μερες πριν ανακοινωθουν. Δηλ. εκει δεν υπηρχαν στεγανα ενω εδω υπαρχουν. Ξερω γω
bruninio
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τοτε ολα αυτα τα παιδια που λενε οτι περασαν μας κοροιδευουν? γιατι?Μαθανε τα μορια τους γτ τα μορια τα βγαζουν εξεταστες και οχι ο υπουργος κ ειναι πολυ πιθανον καποιος εξεταστης να ειναι γνωστος τους...Για τις βασεις παντως ειναι αδυνατον να συμβει αυτο...
pispirikos27
Νεοφερμένος
Niwths
Νεοφερμένος
Γτ ολοι θελουν να το παιξουν εξυπνοι!Πες μου οτι στην Ελλαδα ειναι σπανιο φαινομενο αυτο??Και τοτε ολα αυτα τα παιδια που λενε οτι περασαν μας κοροιδευουν? γιατι?
schoolfreak
Νεοφερμένος
χαχαχα!!εμεις τα κοριτσια εχουμε τους μπαμπουληδες μας να μας σωζουν!!!!γιουπι!!κι εμενα μ αρεσουν τρελα τα παιδαγωγικα!καλη επιλογη συναδελφε!
κοιτα το διλωμα θελει κανα ωχταμηνο....μαθηματα,εξετασεις,αναμονη μεχρι να το παρεις....και τα λοιπα!οποτε μεχρι τοτε θα τους εχεις πεισει!:no1:
Σιγά μην θέλει και χρόνο...:what: Αν θες το παίρνεις πολύ γρήγορα. Εγω ξεκίνησα 20 Ιουνίου, 5 Αυγούστου έδωσα πορεία και αύριο θα πάω να πάρω το χαρτί απο την σχολή...
tsixlofouska
Νεοφερμένος
αλήθεια???είναι σίγουρο?δηλαδή ούτε κι εγώ με 18193 περνάω χημ μηχ εμπ....έλα ρε γαμώτο...τέλος πάντων...ευτυχώς θα έρθω με μεταγραφή....ας ελπίσουμε τουλάχιστον!!!!παιδια εμαθα οτ με 18.316 δεν μπαινω ουτε χημ.μηχ εμπ ουτε τοπογραφους εμπ....
πληροφοριακα το λεω
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο λεω κ γω οτι καποιοι μπορουν να μαθουν νωριτερα αν ειναι μεσα και σε ποια ποληδν ειναι αδυνατον...μια φιλη μου ξερει ηδη λογω μεσου που εχει περασει
-----------------------------------------
Οχι αλλα να το παιξουν εξυπνοι σε ποιους ουτε τους ξερουμε ουτε μας ξερουνΓτ ολοι θελουν να το παιξουν εξυπνοι!Πες μου οτι στην Ελλαδα ειναι σπανιο φαινομενο αυτο??
schoolfreak
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Niwths
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Ναι!!!τελικα αυριο 10 η ωρα οι βασεις ?
lambros44
Νεοφερμένος
michalisgr
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτοι που εχουν μεσο δεν το βαζουν και για μενα να μου πουν ποσο θα ειναι η βαση στους Ηλεκτρολογους Μηχανικους Θεσσαλονικης? πανω ή κατω απο 18800?
φιλε,σιγουρα πανω
MIKEVASI
Νεοφερμένος
δν νομιζω παραπανω απο 100 μοριαΓια ΛΟγιστικη θεσσαλονικης τι πιστευτε..υπαρχει περιπτωση να ανεβει περισσοτερο απο 410 μορια;;;ας βοηθησει οποιος βοηθησει...ευχαριστω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.