lenoOz
Νεοφερμένος
Τα ιδια μου λενε οσοι μ'ακουνε...Απλα λεγονται τοσα πια για ανοδο απο 'δω και απο 'κει που σε καποιο σημειο ανησυχω και εγω το μικρο παιδακι...εισαι σχεδον 1000 μορια πανω και αγχωνεσαι???λιγο παραλογο να ανεβει τοσο..αν ειναι ετσι οι ιατρικες ποσο θα πανε??22000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ειναι η λοχρη ρε παιδια?
Λογιστική και Χρηματοοικονομική.
Ρε Κωστάκη,αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει το παιδί για την ιατρική αθήνας,τότε αυτά που έλεγες για άνοδο 120-160 μορίων στις ιατρικές δεν έχουν βάση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι η λοχρη ρε παιδια?
Νομιζω Λογιστικη & Χρηματοοικονομικη!!
Gorthaur
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι με 18928 στο 3ο δεν περασα..αλλα...καλυτερα..εξισου μου αρεσει λοχρη οπα και ει ναι πολυ καλη σχολη...!!!!!!!!!καλη επιτυχια και σε εσας..παντως ηθελα να το πω για να μην αγχωνεται καποιος που εχει πανω απο 18933 και θελει λοχρη οπα...!!!!!!δεν περασες φαρμακευτικη τελικα;;;;με 18900 κοντα;;;:!: παντως μπραβο!!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα δεν υπάρχει περίπτωση Αθήνα να πήγε 19512...Λογιστική και Χρηματοοικονομική.
Ρε Κωστάκη,αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει το παιδί για την ιατρική αθήνας,τότε αυτά που έλεγες για άνοδο 120-160 μορίων στις ιατρικές δεν έχουν βάση..
michalisgr
Νεοφερμένος
pennita
Νεοφερμένος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ξαναρωταω...πρωτη επιλογη ειχες φαρμακευτικη ή λοχρη????οχι με 18928 στο 3ο δεν περασα..αλλα...καλυτερα..εξισου μου αρεσει λοχρη οπα και ει ναι πολυ καλη σχολη...!!!!!!!!!καλη επιτυχια και σε εσας..παντως ηθελα να το πω για να μην αγχωνεται καποιος που εχει πανω απο 18933 και θελει λοχρη οπα...!!!!!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες λίγο πιο πανω... Δεν αντεχω αλλο. Θα βγω και θα γυρισω αυριο πρωι να δω απευθειας τις βασεις. Ελεος ο καθενας το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα.ρεπαιδια εχει διαρευσει τπτ για την νομικη κομοτηνησ?πειτε μ κ εμενα...ποια ειναι αυτη η λοχρη????
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογιστικη -χρηματοοικονομικαρεπαιδια εχει διαρευσει τπτ για την νομικη κομοτηνησ?πειτε μ κ εμενα...ποια ειναι αυτη η λοχρη????
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
υποτιθεται οτι ειναι η καλητερη σχολή του 5 πεδίου...λογιστική και χρηματοοικονομική.....ρεπαιδια εχει διαρευσει τπτ για την νομικη κομοτηνησ?πειτε μ κ εμενα...ποια ειναι αυτη η λοχρη????
Darkness
Περιβόητο μέλος
...ηρεμηστε λιγο ρε σεις για εναν και μοναδικο λογο...γιατι οταν γυρισω θα βαριεμαι να διαβαζω καπου χιλιες σελιδες που θα εχετε γραψει
Καλο απογευμα..Το βραδυ ελπιζω να μην λειπει κανεις παλι ε? Θα το σπασουμε παλι το ρεκορ με τα περισσοτερα συνδεδεμενα μελη... Μην με αφησετε να ειμαι μονη στον υπολογιστη μεχρι να μαθουμε τις βασεις.. Θα θελω παρεα...
Τα λεμε το βραδυ λοιπον... τσαγια.....!!!
:who: οποιος θελει τουρτα να ερθει για κερασμα.... :who:
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι εισαι αγενης και να το προσεξεις αυτο γιατι ετσι χανεις και το λιγοστο δικιο που εχεις....εσυ δεν μας ειπες...που περασατε κυριε θεε???ηξερα εγω τι ελεγα.απαιτω απο τον μ...... τον τζιμακο να μου βγαλει την αθετηση
don_aris91
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
ναι..στα γιαννενα;Παιδια βγαινω
...ηρεμηστε λιγο ρε σεις για εναν και μοναδικο λογο...γιατι οταν γυρισω θα βαριεμαι να διαβαζω καπου χιλιες σελιδες που θα εχετε γραψει
Καλο απογευμα..Το βραδυ ελπιζω να μην λειπει κανεις παλι ε? Θα το σπασιμο παλι το ρεκορ με τα περισσοτερα συνδεδεμενα μελη... Μην με αφησετε να ειμαι μονη στον υπολογιστη μεχρι να μαθουμε τις βασεις.. Θα θελω παρεα...
Τα λεμε το βραδυ λοιπον... τσαγια.....!!!
:who: οποιος θελει τουρτα να ερθει για κερασμα.... :who:
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω εχει πει φαρμακευτικηκαι ξαναρωταω...πρωτη επιλογη ειχες φαρμακευτικη ή λοχρη????
billybo
Νεοφερμένος
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω εχει πει φαρμακευτικη
:iagree:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δες λίγο πιο πανω... Δεν αντεχω αλλο. Θα βγω και θα γυρισω αυριο πρωι να δω απευθειας τις βασεις. Ελεος ο καθενας το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα.
Αυτο ειναι κλεμενο..Εγω το ειχα πει πρωτα απο ολους.. (νομιζω)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.