stella
Δραστήριο μέλος
βεβαια αλλα εγω θα ειμαι μεσα απο της 6
ναι και σιγα μην μπορεσεις!αλλοι θα ναι μεσα ολο το βραδυ!απο το σχολειο δε γινεται νωριτερα?η απο τη δευτεροβαθμια του νομου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ξαδελφη μου πριν απο χρονια βεβαια εχασε την ιατρικη για ενα μοριο επι δυο συνεχη ετη.Πηγε εξωτερικο και τωρα ειναι μια χαρα γιατρος.Στη ζωη οτι θελεις πραγματικά το επιτυγχανεις. Καλη σου επιτυχιαΚαι όχι τίποτε άλλο ... Αμα είναι να μήν περάσω να μήν περάσω για μπόλικα μόρια όχι για ψίχουλα γιατί τότε είναι που θα φρικάρω. Περισυ ένας φίλος μου έχασε για 3 μόρια την ιατρική! Τον γκαντέμηηηηηηηη!!! Αλλά όχι πέρα απτην πλάκα πολύ είχα στενοχωρεθεί. Για 3 μόρια μόνο! Μεγάλη αδικία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
σωπα ρε συ δλδ φαντασου που θα φτασουν τα οικονομικα????????????????????????????????????/ παει η λογιστικη!!!!!!!!!!!!!!!!400-600 μορια απο τι καταλαβα
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
stella
Δραστήριο μέλος
Μια ξαδελφη μου πριν απο χρονια βεβαια εχασε την ιατρικη για ενα μοριο επι δυο συνεχη ετη.Πηγε εξωτερικο και τωρα ειναι μια χαρα γιατρος.Στη ζωη οτι θελεις πραγματικά το επιτυγχανεις. Καλη σου επιτυχια
παιδια τι λετε αυτα ειναι φοβερα πραγματα!
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ελεγε στην νετ καμια προβλεψη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????νετ τωρααααα
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ξαδελφη μου πριν απο χρονια βεβαια εχασε την ιατρικη για ενα μοριο επι δυο συνεχη ετη.Πηγε εξωτερικο και τωρα ειναι μια χαρα γιατρος.Στη ζωη οτι θελεις πραγματικά το επιτυγχανεις. Καλη σου επιτυχια
για ενα μοριο λιγο δυσκολο και για δυο χρονια κιολας.Δεν ξερω εσενα πως σου ακουγεται;
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
νετ τωρααααα
τί είπε;;
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμ ειδες οτι η βλακειες και οι απερισκεψιες πληρωνονται??αν οχι σε πολη σε ψυχικη οδυνη που πιστευω θα εχεις μπολικη..Νομίζω ούτε εσύ θα σκεφτόσουν αυτή την πιθανότητα... Ποτέ δεν έχει πάει τόσο ψηλά. Μόνο μετά την Θεσσαλονίκη σκέφτηκα σοβαρά τί έβαλα. Τις άλλες πόλεις όχι τόσο. Γι'αυτό τις έβαλα σύμφωνα με τον πληθυσμό!
_Sofia_
Νεοφερμένος
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εγινε τι ειχε??δε3ν το προλαβατί είπε;;
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!Επίσης! Ενα μόριο? μου φαίνεται απίθανο! Jesus. Αλλά εχει μία λογική έτσι όπως δήλωσα τις σχολές. Δεν μαρέσουν οι μικρές πόλεις και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημμα που θα είμαι μακρυα απτο σπίτι μου.Μια ξαδελφη μου πριν απο χρονια βεβαια εχασε την ιατρικη για ενα μοριο επι δυο συνεχη ετη.Πηγε εξωτερικο και τωρα ειναι μια χαρα γιατρος.Στη ζωη οτι θελεις πραγματικά το επιτυγχανεις. Καλη σου επιτυχια
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
To ειχα ποσταρει και πριν, αλλα το ξαναφερνω στην επιφανεια για χαρη σου:πείτε κάτι για τα παιδαγωγικά!!!!!!!!!!!!
Παιδια, επειδη ξερω την κατασταση που βρισκεστε και στη θεση σας θα ζητουσα και γω απεγνωσμενα να μαθω μια πληροφορια, θα σας πω τα αποτελεσματα μου: Εχω 18228 μορια και περναω στο Παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη, τη βαση δεν τη γνωριζω, αλλα διαισθανομαι οτι εχασα τα Γιαννενα για ελαχιστα μορια!! Η σειρα με την οποια εβαλα τα παιδαγωγικα ειναι: Θεσσαλονικη, Αθηνα, Γιαννενα, Πατρα, Αλεξνδρουπολη, Κρητη, Ροδο, Βολο και Φλωρινα... Κανονικα η Φλωρινα ειναι πριν απο την Αλεξανδρουπολη, αλλα εγω δεν την ηθελα με τιποτα, οποτε καποιοι με παρομοια μορια ισως και να περνατε στη Φλωρινα!! Καλη επιτυχια σε ολους και ειδικα στους μελλοντες συναδελφους...
Ελπιζω να το δεις τωρα!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
αττο που λες ειναι απιθανο,πραγματικα δεν το εχω ξακακουσειΜια ξαδελφη μου πριν απο χρονια βεβαια εχασε την ιατρικη για ενα μοριο επι δυο συνεχη ετη.Πηγε εξωτερικο και τωρα ειναι μια χαρα γιατρος.Στη ζωη οτι θελεις πραγματικά το επιτυγχανεις. Καλη σου επιτυχια
και σε ποια χωρα σπουδασε?
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουνήσου και συ απ΄την θέση σου!!!! Πάτρα θα περάσω ΤΕΛΕΙΩΣΕ!εμ ειδες οτι η βλακειες και οι απερισκεψιες πληρωνονται??αν οχι σε πολη σε ψυχικη οδυνη που πιστευω θα εχεις μπολικη..
Κρητη δεν περνάω! Αρχίζω να σαλτέρνω!
-και Θεσ/κη όμως πάλι δεν θα με χαλούσε!!!!-
billakos4
Νεοφερμένος
δν γινεται δλδ να το παρω αυριο?? να ξεμπερδευω?
Δεν ξέρω. Εγώ πέρυσι που έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το πήραμε μετά από λίγες μέρες.
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε τοτε γιατι δεν θες την κρητη???Ευχαριστώ!Επίσης! Ενα μόριο? μου φαίνεται απίθανο! Jesus. Αλλά εχει μία λογική έτσι όπως δήλωσα τις σχολές. Δεν μαρέσουν οι μικρές πόλεις και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημμα που θα είμαι μακρυα απτο σπίτι μου.
evie2058
Νεοφερμένος
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.