Τζωρτζίνα
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patricia110991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kondar
Νεοφερμένος
Ιατρικη αλεξανδρουπολης?μπααα.. σορρυ δυσκολο γιατι και εγω ετυχε να τα μαθω εμμεσα... τωρα που μου εφυγε η αγωνια μπορω να σας συμβουλεψω ολους οτι δεν εχει απολυτως καμια σημασια να τα μαθεις σημερα η αυριο... Ωστοσο οτι θελετε για ιατρικες ρωτηστε, ξερω καποια πραγματα παραπανω
Neverland
Νεοφερμένος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά μηπωσ ξέρει κάποιος για το παιδαγωγικό της Ρόδου????
μαζί σου................αν μάθεις πές μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
περασες στην πρωτη σου προτιμηση?μπααα.. σορρυ δυσκολο γιατι και εγω ετυχε να τα μαθω εμμεσα... τωρα που μου εφυγε η αγωνια μπορω να σας συμβουλεψω ολους οτι δεν εχει απολυτως καμια σημασια να τα μαθεις σημερα η αυριο... Ωστοσο οτι θελετε για ιατρικες ρωτηστε, ξερω καποια πραγματα παραπανω
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια, επειδη ξερω την κατασταση που βρισκεστε και στη θεση σας θα ζητουσα και γω απεγνωσμενα να μαθω μια πληροφορια, θα σας πω τα αποτελεσματα μου: Εχω 18228 μορια και περναω στο Παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη, τη βαση δεν τη γνωριζω, αλλα διαισθανομαι οτι εχασα τα Γιαννενα για ελαχιστα μορια!! Η σειρα με την οποια εβαλα τα παιδαγωγικα ειναι: Θεσσαλονικη, Αθηνα, Γιαννενα, Πατρα, Αλεξνδρουπολη, Κρητη, Ροδο, Βολο και Φλωρινα... Κανονικα η Φλωρινα ειναι πριν απο την Αλεξανδρουπολη, αλλα εγω δεν την ηθελα με τιποτα, οποτε καποιοι με παρομοια μορια ισως και να περνατε στη Φλωρινα!! Καλη επιτυχια σε ολους και ειδικα στους μελλοντες συναδελφους...
Και σε σένα πολύ καλή επιτυχία! Εγώ με 18300 τι λες πιάνω Γιάννενα ή θα πέσω Φλώρινα?
nick_el_loco
Νεοφερμένος
Mix
Νεοφερμένος
Παιδια, επειδη ξερω την κατασταση που βρισκεστε και στη θεση σας θα ζητουσα και γω απεγνωσμενα να μαθω μια πληροφορια, θα σας πω τα αποτελεσματα μου: Εχω 18228 μορια και περναω στο Παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη, τη βαση δεν τη γνωριζω, αλλα διαισθανομαι οτι εχασα τα Γιαννενα για ελαχιστα μορια!! Η σειρα με την οποια εβαλα τα παιδαγωγικα ειναι: Θεσσαλονικη, Αθηνα, Γιαννενα, Πατρα, Αλεξνδρουπολη, Κρητη, Ροδο, Βολο και Φλωρινα... Κανονικα η Φλωρινα ειναι πριν απο την Αλεξανδρουπολη, αλλα εγω δεν την ηθελα με τιποτα, οποτε καποιοι με παρομοια μορια ισως και να περνατε στη Φλωρινα!! Καλη επιτυχια σε ολους και ειδικα στους μελλοντες συναδελφους...
Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1:
Neverland
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω οτι κανενας δεν ξερει τις βασεις απλα μαθαινει αν ο ιδιος περασε και πουΡε παιδιά εσείς που ξέρετε μερικές βάσεις πείτε μας λίγο για τις τάσεις.Είχαμε τελικά τόσο μεγάλη άνοδο όσο λέγαν?Ειδικά για το δεύτερο πεδίο αν ξέρει κάποιος...
Mikelanna5
Νεοφερμένος
Μπράβο βρε τέλεια !!!Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1:
Μηπως ξέρεις κάτι για το βιολογικό ηρακλείου???? εχω 79 μόρια πααπάνω απο πέρυσι....:thanks:
Emerald
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητηρια. Η Κρητη ειναι πανεμορφηΜπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1:
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι κανενας δεν ξερει τις βασεις απλα μαθαινει αν ο ιδιος περασε και που
Ωραία κάποιος με λιγότερα από 16600 μόρια που να πέρασε Στατιστική ΟΠΑ?
nick_el_loco
Νεοφερμένος
MIKEVASI
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον
με αυτά τα δεδομένα...με 17868 για ρόδο????
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΩΡΑ 10:00 Π.Μ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.