georg18
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι κι αλλιώς αυθαίρετα ήτανε.Και ξεκόλλα...
Πες τα να πούμε! Όλοι λένε "να προστατεύσουμε τις περιουσίες"... όλα αυθαίρετα είναι, χωρίς άδεια... παράνομα πώς το λένε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RouRou!!!!
Νεοφερμένος
βγηκε δελτιο τυπου!αυριο οι βασεις!!!!!
καλη μασ επιτυχια!!!!!!!!!!
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi:Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..!
Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml
χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη
Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
επιτελους!!!!!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ..................
Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε...
Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι...
ΖΟΕ
Νεοφερμένος
Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαιΠαιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10;
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????///////////////χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα!
Evma
Νεοφερμένος
Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα...Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10;
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono:
:iagree::iagree::iagree:
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono:
καλα σ λεει....
χαλαρωσε λιγο.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα....
Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia:
ο θεμα ειναι αυτο...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622
nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις...
nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....!
σας ευχαριστω...
:who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
nick_el_loco
Νεοφερμένος
αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα
φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.