genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεχρι να βγουν οι βασεις δν ξερω αν περασα εδω.
Και αν περασα θα κανω φοιτητικη ζωη με την μαμα και τον μπαμπα .Πιστευω το ιδανικο θα ηταν να περασω πολιτικους στον βολο περισυ Εχω και μια φιλη περασε εκει αρχιτεκτονικη
ωραία είναι στο βόλο, πίστεψε με!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ για τη σχολή λέω!Για την φοιτητικη ζωή ή για την σχολή??
Albert Wesker
Νεοφερμένος
ηθικο διδαγμα: ο μπροστινος ειναι βλακας
εε οχι κ βλακας αλλα ποτε δν τον ακουμε!!!
αυτο με οδηγει σε ενα συμπερασμα για τον απο πισω τοτε...
(με την καλη εννοια που λεει και ο ψινακης)
---------------- Now playing: Nightwish - Stargazers via FoxyTunes
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη τι σου εχει πει??
Για να ξέρω τι θα βάλω δευτερη επιλογη
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι δεν είναι ευχαριστημένος.. Τώρα μου το είχε πει παλιά θα τον ξαναρωτήσω και θα σε πω.:no1:Αλήθεια??
Δηλαδη τι σου εχει πει??
Για να ξέρω τι θα βάλω δευτερη επιλογη
georg18
Νεοφερμένος
Αυτοι που λεγανε οτι θα πεσει τωρα εχουν εξαφανιστει. Λογικα θα ανεβουν αφου αυξηθηκε σε σχεση με περσι ο αριθμος των αριστουχων(λιγο βεβαια). Νομιζω οτι μπορεις να ελπιζεις με 50 μορια επανω αν και ειναι οριακο. Ο Αμαργιανακης λεει 18950 μορια. Περιμενε μεχρι το τελος. Εχεις καθε λογο να ελπιζεις. Μονο στο 1ο πεδιο σε ενδιαφερουν σχολες;εχεις δικιο , δεν ημουν και πολυ σαφης..για νομικη θεσσαλονικης ειμαι 50 μορια πανω και αλλοι λενε θα πεσει αλλοι θα ανεβει..και αναρωτιεμαι..
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο με οδηγει σε ενα συμπερασμα για τον απο πισω τοτε...
(με την καλη εννοια που λεει και ο ψινακης)
---------------- Now playing: Nightwish - Stargazers via FoxyTunes
ο απο πισω ειχε αγχωθει κ τωρα ακομα το μετανιωνει
-----------------------------------------
Ότι δεν είναι ευχαριστημένος.. Τώρα μου το είχε πει παλιά θα τον ξαναρωτήσω και θα σε πω.:no1:
ΟΚ. Ευχαριστω
NoStyle
Νεοφερμένος
Αυτοι που λεγανε οτι θα πεσει τωρα εχουν εξαφανιστει. Λογικα θα ανεβουν αφου αυξηθηκε σε σχεση με περσι ο αριθμος των αριστουχων(λιγο βεβαια). Νομιζω οτι μπορεις να ελπιζεις με 50 μορια επανω αν και ειναι οριακο. Ο Αμαργιανακης λεει 18950 μορια. Περιμενε μεχρι το τελος. Εχεις καθε λογο να ελπιζεις. Μονο στο 1ο πεδιο σε ενδιαφερουν σχολες;
Μονο 1ο πεδιο , ναι! Παραξενο βεβαια γιατι τα στατιστικα δειχνουν οτι στα μαθηματα βαρυτητας μειωθηκαν οι αριστουχοι! Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ο Αμαργιανακης μπορει να πεσει μεσα,σιγουρα θα γνωριζει καποια πραγματα,για να τα παρουσιαζει...
απλα μονο σε αυτον βλεπω να παρουσιαζεται τετοια ανοδος για αυτο παραξενευτηκα!
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι πιο έγκυρες εκτιμήσεις είναι αυτές που λήφθηκαν με βάση τους ΓΒΠ...Μονο 1ο πεδιο , ναι! Παραξενο βεβαια γιατι τα στατιστικα δειχνουν οτι στα μαθηματα βαρυτητας μειωθηκαν οι αριστουχοι! Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ο Αμαργιανακης μπορει να πεσει μεσα,σιγουρα θα γνωριζει καποια πραγματα,για να τα παρουσιαζει...
Μετά τις 26 δηλαδή.. Τις προηγούμενες άστες.. :iagree:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Και γω θεωρητικη ημουν φιλε και αυτος ο Αρμαγιανακης με χει απογοητευσει... Συμφωνα με τις εκτιμησεις του χανω το παιδαγωγικο στα Γιαννενα για 22 μορια!! Ελεος... Λες να παω να πεσω απο κανενα μπαλκονι??Μονο 1ο πεδιο , ναι! Παραξενο βεβαια γιατι τα στατιστικα δειχνουν οτι στα μαθηματα βαρυτητας μειωθηκαν οι αριστουχοι! Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ο Αμαργιανακης μπορει να πεσει μεσα,σιγουρα θα γνωριζει καποια πραγματα,για να τα παρουσιαζει...
enik
Νεοφερμένος
εχω βγαλει 18.770 στο 2ο-4ο πεδιο κ 19.092 στο 5ο:
ειμαι +204 μορια για ΗΜΜΥ/ΤΥ (ηλεκτρολογους) ΑΠΘ.στην χειροτερη παω ξανθη αλλα προτιμω να μεινω στον τοπο μου την θεσ/νικη. ποσο λετε να ανεβει?
ειμαι -214 μορια και κατω απο σσας οικονομικο οποτε το εχω σχεδον ξεγραψει εκτος αν η αυξηση των θεσεων κ τα νεα ορια-προυποθεσεις που ισχυουν για την εισοδο στις στρατιτικες σχολες επιφερουν καποια μειωση.
ομοιως ειμαι -109 απο την ΣΜΑ (σχολη μηχανικων α/φ).τι προβλεπετε γι αυτην?αν κ γνωριζω πως οι στρατιωτικες ειδικα οι υψηλες δυσκολα πεφτουν, λεω να δωσω αγωνισματα για την εστω απειροελαχιστη πιθανοτητα να πεσουν.
georg18
Νεοφερμένος
Πρωτος αυτος αρχισε να μιλαει για ανοδο απο 25 Ιουνιου. Μεχρι 24 θα δεις οτι ολοι λεγανε για πτωση. Απο 26 αρχισαν ολοι ξαφνικα να μιλανε για ανοδο! Ο Αμαργιανακης ειναι καλος ''προφητης''. Αν ψαξεις καλα, αρκετα καλα θα το καταλαβεις. Πρεπει παντως να καταλαβεις οτι αν υπηρχε ανοδος στα μαθηματα βαρυτητας δε θα μιλουσαμε για μικρη ανοδο αλλα για ακομα μεγαλυτερη σε σχεση με την τερατωδη περσινη!Μονο 1ο πεδιο , ναι! Παραξενο βεβαια γιατι τα στατιστικα δειχνουν οτι στα μαθηματα βαρυτητας μειωθηκαν οι αριστουχοι! Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ο Αμαργιανακης μπορει να πεσει μεσα,σιγουρα θα γνωριζει καποια πραγματα,για να τα παρουσιαζει...
NoStyle
Νεοφερμένος
Και γω θεωρητικη ημουν φιλε και αυτος ο Αρμαγιανακης με χει απογοητευσει... Συμφωνα με τις εκτιμησεις του χανω το παιδαγωγικο στα Γιαννενα για 22 μορια!! Ελεος... Λες να παω να πεσω απο κανενα μπαλκονι??
χαχα ασε φιλε μας εχει απογοητευσει αυτος..βεβαια δεν ειναι και για να πεσουμε απο μπαλκονι αφου περναμε εκει που θελουμε..!
ομως οι ΓΒΠ τις περισσοτερες φορες ειναι διαφορετικοι απο τον ακριβη αριθμο των μοριων..δεν ξερω αν αυτο πεζει ρολο ι οχι(ειμαι και θεωρητικη βλεπετε :S)
Πρωτος αυτος αρχισε να μιλαει για ανοδο απο 25 Ιουνιου. Μεχρι 24 θα δεις οτι ολοι λεγανε για πτωση. Απο 26 αρχισαν ολοι ξαφνικα να μιλανε για ανοδο! Ο Αμαργιανακης ειναι καλος ''προφητης''. Αν ψαξεις καλα, αρκετα καλα θα το καταλαβεις. Πρεπει παντως να καταλαβεις οτι αν υπηρχε ανοδος στα μαθηματα βαρυτητας δε θα μιλουσαμε για μικρη ανοδο αλλα για ακομα μεγαλυτερη σε σχεση με την τερατωδη περσινη!
εχεις καποιο αλλο link εκτος απο του Αμαργιανακη να μου δωσεις?
georg18
Νεοφερμένος
Ηρεμησε! Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ελπιζεις ή να αρχίσεις να συμβιβαζεσαι με αλλες σχολες. Μονο απο το 1ο σε ενδιαφερουν;Και γω θεωρητικη ημουν φιλε και αυτος ο Αρμαγιανακης με χει απογοητευσει... Συμφωνα με τις εκτιμησεις του χανω το παιδαγωγικο στα Γιαννενα για 22 μορια!! Ελεος... Λες να παω να πεσω απο κανενα μπαλκονι??
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Κοιτα να δεις, σ'αυτο εχεις ενα δικιο!! Εγω για παραδειγμα εβγαλα 18228 μορια και ο ΓΒΠ μου ειναι 18,37... Αντε να βγαλεις συμπερασματα μετα!! Εσενα ο ΓΒΠ ειναι μεγαλυτερος η μικροτερος απο τα μορια που εχεις βγαλει?? Αν ειναι μεγαλυτερος μπορουμε να ελπιζουμε σε καποια μικρα περιθωρια λαθους!!χαχα ασε φιλε μας εχει απογοητευσει αυτος..βεβαια δεν ειναι και για να πεσουμε απο μπαλκονι αφου περναμε εκει που θελουμε..!
ομως οι ΓΒΠ τις περισσοτερες φορες ειναι διαφορετικοι απο τον ακριβη αριθμο των μοριων..δεν ξερω αν αυτο πεζει ρολο ι οχι(ειμαι και θεωρητικη βλεπετε :S)
georg18
Νεοφερμένος
https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/06/2009_285852χαχα ασε φιλε μας εχει απογοητευσει αυτος..βεβαια δεν ειναι και για να πεσουμε απο μπαλκονι αφου περναμε εκει που θελουμε..!
εχεις καποιο αλλο link εκτος απο του Αμαργιανακη να μου δωσεις?
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://wwk.kathimerini.gr/kathnews/graph/28-06-09/s29.pdfκαλημερα σε ολους σας,αν κ γνωριζω οτι οι προβλεψεις για την πορεια των βασεων ειναι δυσκολες καθε χρονο θα ηθελα να ακουσω τις εκτιμισεις σας
εχω βγαλει 18.770 στο 2ο-4ο πεδιο κ 19.092 στο 5ο:
ειμαι +204 μορια για ΗΜΜΥ/ΤΥ (ηλεκτρολογους) ΑΠΘ.στην χειροτερη παω ξανθη αλλα προτιμω να μεινω στον τοπο μου την θεσ/νικη. ποσο λετε να ανεβει?
ειμαι -214 μορια και κατω απο σσας οικονομικο οποτε το εχω σχεδον ξεγραψει εκτος αν η αυξηση των θεσεων κ τα νεα ορια-προυποθεσεις που ισχυουν για την εισοδο στις στρατιτικες σχολες επιφερουν καποια μειωση.
ομοιως ειμαι -109 απο την ΣΜΑ (σχολη μηχανικων α/φ).τι προβλεπετε γι αυτην?αν κ γνωριζω πως οι στρατιωτικες ειδικα οι υψηλες δυσκολα πεφτουν, λεω να δωσω αγωνισματα για την εστω απειροελαχιστη πιθανοτητα να πεσουν.
Το σσασ δεν το έχει.. Εγώ πιστεύω η άνοδος είναι σίγουρη στις σχολές που σε ενδιαφέρουν. Ελπίζω να βγω ψεύτης
NoStyle
Νεοφερμένος
Κοιτα να δεις, σ'αυτο εχεις ενα δικιο!! Εγω για παραδειγμα εβγαλα 18228 μορια και ο ΓΒΠ μου ειναι 18,37... Αντε να βγαλεις συμπερασματα μετα!! Εσενα ο ΓΒΠ ειναι μεγαλυτερος η μικροτερος απο τα μορια που εχεις βγαλει?? Αν ειναι μεγαλυτερος μπορουμε να ελπιζουμε σε καποια μικρα περιθωρια λαθους!!
ειναι και εμενα μεγαλυτερος! 19.00 ΓΒΠ,18.847 μορια
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μωρε το παιδαγωγικο το πιανω και μαλιστα ειμαι πολυ χαρουμενος, γαιτι το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου, απλα τον τελευταιο καιρο ειχα αρχισει να ελπιζω πως ισως το πιασω και στα Γιαννενα!! Βεβαια και η Αλεξανδρουπολη ειναι πολλη ωραια, αλλα στα Γιαννενα περναει και ο κολλητος μου, οποτε... Ναι, κυριως για το 1ο πεδιο ενδιαφερομαι!! Εσυ ποσα μορια εβγαλες και που στοχευεις??Ηρεμησε! Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ελπιζεις ή να αρχίσεις να συμβιβαζεσαι με αλλες σχολες. Μονο απο το 1ο σε ενδιαφερουν;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.