xristos91
Νεοφερμένος
Λοιπόν παίδες...Κάθεστε εδώ και κάτι μερές και λέει ο κα8ένας το μακρύ του και το κοντό του...
Ντρέπομαι ειλικρινά γιατί ενώ βλέπω παιδιά με 18000+ μορια,τελικά από ζωή και από μυαλό είναι μηδενικά..
Δηλαδή ποια η διαφορά ρε γαμώτο να βγουν αντί για την Τρίτη,την Πέμπτη?
Οι 2 μέρες σας πείραξαν εσάς ή φοβάστε μήπως δεν βγουν πότε?
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει..Τελειώσαμε πλέον το σχολείο..Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσουμε από τους παιδιαρισμούς και τις στενόμυαλες σκέψεις..
Για το θεό....
ειναι προφανες οτι δεν ξερεις πως ειναι να βγαζεις ενα τετοιο βαθμο και ολα να παιζονται στο μοριο...δεν καταλαβαινεις το αγχος που εχουμε.οκ αυτο που γινεται εδω μεσα ειναι υπερβολικο,και δεν υπαρχει διαφορα αν βγουν αυριο ή την πεμπτη.αλλα και εμεις ψαχνουμε κατι να μας δωσει κουραγιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lg91
Νεοφερμένος
ειναι προφανες οτι δεν ξερεις πως ειναι να βγαζεις ενα τετοιο βαθμο και ολα να παιζονται στο μοριο...δεν καταλαβαινεις το αγχος που εχουμε.οκ αυτο που γινεται εδω μεσα ειναι υπερβολικο,και δεν υπαρχει διαφορα αν βγουν αυριο ή την πεμπτη.αλλα και εμεις ψαχνουμε κατι να μας δωσει κουραγιο...
Ναι φίλε μου δεν αντιλέγω..Σίγουρα όλοι έχουμε άγχος αλλά αυτή η κατάσταση που επικρατεί εδώ μέσα ούτε κουράγιο σου δίνει,ούτε παραπάνω μόρια,ούτε κάτι άλλο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θετικό..
Μόνο κακό και περισσότερο άγχος σου προσθέτει..
Δεν ξέρω να βγάζω τέτοιο βαθμό αλλά έχω μάθει κάποια άλλα ποιο στοιχειώδη πράγματα από το να δίνω ψεύτικες ελπίδες και παραπληροφόρηση στους υπόλοιπους αποφοίτους..(σε αυτό δεν αναφέρομαι σε σένα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισως ειναι κ ενας τροπος εκτονωσηςειναι προφανες οτι δεν ξερεις πως ειναι να βγαζεις ενα τετοιο βαθμο και ολα να παιζονται στο μοριο...δεν καταλαβαινεις το αγχος που εχουμε.οκ αυτο που γινεται εδω μεσα ειναι υπερβολικο,και δεν υπαρχει διαφορα αν βγουν αυριο ή την πεμπτη.αλλα και εμεις ψαχνουμε κατι να μας δωσει κουραγιο...
marirenanafplio
Νεοφερμένος
sabbath
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
xristos91
Νεοφερμένος
Ναι φίλε μου δεν αντιλέγω..Σίγουρα όλοι έχουμε άγχος αλλά αυτή η κατάσταση που επικρατεί εδώ μέσα ούτε κουράγιο σου δίνει,ούτε παραπάνω μόρια,ούτε κάτι άλλο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θετικό..
Μόνο κακό και περισσότερο άγχος σου προσθέτει..
Δεν ξέρω να βγάζω τέτοιο βαθμό αλλά έχω μάθει κάποια άλλα ποιο στοιχειώδη πράγματα από το να δίνω ψεύτικες ελπίδες και παραπληροφόρηση στους υπόλοιπους αποφοίτους..(σε αυτό δεν αναφέρομαι σε σένα)
να σου πω κατι.ειμαι 320 μορια πανω απο την σχολη που θελω.και ειμαι οριακα οπως ολα δειχνουν.αν την χασω τι να κανω?να ξαναδωσω με 18800 μορια?λιγο δυσκολο...καταλαβαινεις λοιπον το αγχος μου.δεν σ λεω οτι με την συζητηση εδω μεσα ηρεμω(το αντιθετο ισωσ)αλλα τουλαχιστον ακουω και αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα και δεν νιωθω μονος και τρελος(γιατι σε οσους λεω οτι εχω αγχος με λενε τρελο...)
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδακια ευχομαι καλη επιτυχια για οοοοταν με το καλο βγουν οι βασεις:no1: και καλη μας φοιτητικη ζωη !! χεχε
επίσης!!! καλά αποτελέσματα και σε σένα... πού θες;;;
marirenanafplio
Νεοφερμένος
8ελω νομικη..μαλλον για κομοτηνη με βλεπω γτ ειμαι οριακα για 8εσσ....εσυ??επίσης!!! καλά αποτελέσματα και σε σένα... πού θες;;;
anastasiathess
Νεοφερμένος
tirovlaxos
Νεοφερμένος
αυτό το άρθρο είναι από την απογευματινή που κυκλοφόρησε σήμερα... γενικά, δεν πιστεύω στις προβλέψεις, αλλά όλο και κάποιοι θα το δούνε.. άντε καλή εβδομάδα.. σε λίγες μέρες θα ξέρουμε! καλή επιτυχία παιδιά
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
8ελω νομικη..μαλλον για κομοτηνη με βλεπω γτ ειμαι οριακα για 8εσσ....εσυ??
παιδαγωγικό ρόδου και πάω αθήνα με μετεγγραφή,,,,κομοτηνή;;;;; μακριά θα είσαι....είναι πολύ ωραία πόλη..μόνο που θα σε φάνε οι δρόμοι ναύπλιο-κομοτηνή!!!!!
-----------------------------------------
οι βάσεις απ' ότι ξέρω βγαίνουν 25 Αυγούστου ή το πολύ 26!!!πλησιάζουν οι μέρες... καλή μας επιτυχία πάντως! αν και είμαστε όλοι αστέρια!!!!!!!!!!!
είμαστε είμαστε!!! επίσης!!! καλά αποτελέσματα!!!!!!!
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
marirenanafplio
Νεοφερμένος
ωχ!τωρα ειδα οτι εισαι απο αργοσ χιχι..διπλα ειμαστε ρεεε...παιδαγωγικό ρόδου και πάω αθήνα με μετεγγραφή,,,,κομοτηνή;;;;; μακριά θα είσαι....είναι πολύ ωραία πόλη..μόνο που θα σε φάνε οι δρόμοι ναύπλιο-κομοτηνή!!!!!
ναι η αλη8εια ειναι οτι περασα μια μικροκατα8λιψη για την πολη αλλα το 3επερασα!! χαχα...α8ηνα εε??κ γω α8ηνα η8ελα αρχικα αλλα δν πιανω μια χαρα 8α περασουμε ομως οπου κ να ειμαστε:xixi:
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ναι και εμενα θα με φανε οι δρομοι καλαματα κομοτηνη.....ωχ!τωρα ειδα οτι εισαι απο αργοσ χιχι..διπλα ειμαστε ρεεε...
ναι η αλη8εια ειναι οτι περασα μια μικροκατα8λιψη για την πολη αλλα το 3επερασα!! χαχα...α8ηνα εε??κ γω α8ηνα η8ελα αρχικα αλλα δν πιανω μια χαρα 8α περασουμε ομως οπου κ να ειμαστε:xixi:
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που'ν τουτο;ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ BLOG TOY EXAMSOS ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ!!!!!!!!
whiteshadow
Νεοφερμένος
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να δημοσιεύσει τις Βάσεις Εισαγωγής για τις Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ την Τρίτη στις 25 Αυγούστου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Βάσεις θα ανακοινώθουν σε κάποια από τις επόμενες μέρες, μετά την Τρίτη.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.