foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ναι, την Αλεξανδρουπολη εχω μετα απο τα Γιαννενα και εκει λογικα περναω ανετα!! Απλα, οπως και να το κανουμε, τα τελευταια αρθρα με αναστατωσαν... Μιλανε για μικρη ανοδο, μεχρι εκατο μορια, και αν επαληθευθουν, τοτε εχω μια μικρη πιθανοτητα να περασω στα Γιαννενα!! Αυτο ομως που δε θα αντεξω με τιποτα, ειναι να τα χασω για λιγα μορια... 1, 2, 10, 15, 20!! Προτιμω να ξερω πως δεν εμπαινα με τιποτα, παρα να ξερω πως δεν μπηκα για ελαχιστα μορια....εχεις δικιο φιλε μου αλλα αυτος το χει παρακανει...τωρα να σου πω την αληθεια για γιαννενα λιγο δυσκολο το κοβω αλλα ,αν δεν κανω λαθος ,μετα εχεις αλεξανδρουπολη που κατα πασα πιθανοτητα περνας,αλλα ποτε δεν ξερεις(μπορει να πας και γιαννενα!)
Υ.Γ: Βλεπω πως πηγαινες σχολειο στη Μενεμενη, ε?? Εχω πολλα φιλαρακια απο εκει και εχω να πω πως ειναι τα καλυτερα παιδια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimiper
Νεοφερμένος
εγώ θέλω παιδαγωγικό Ρόδου....αλλά έχω μόνο 180 μόρια διαφορά....
Τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων.
Νηπιαγωγών έχεις δηλώσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο ομως που δε θα αντεξω με τιποτα, ειναι να τα χασω για λιγα μορια... 1, 2, 10, 15, 20!! Προτιμω να ξερω πως δεν εμπαινα με τιποτα, παρα να ξερω πως δεν μπηκα για ελαχιστα μορια....
συμφωνώ..αυτές οι περιπτώσεις είναι για να τρελένεσαι!!
-----------------------------------------
Τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων.
Νηπιαγωγών έχεις δηλώσει;
ναι...δεύτερη επιλογή..εκεί μπαίνω σίγουρα...
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Ναι, την Αλεξανδρουπολη εχω μετα απο τα Γιαννενα και εκει λογικα περναω ανετα!! Απλα, οπως και να το κανουμε, τα τελευταια αρθρα με αναστατωσαν... Μιλανε για μικρη ανοδο, μεχρι εκατο μορια, και αν επαληθευθουν, τοτε εχω μια μικρη πιθανοτητα να περασω στα Γιαννενα!! Αυτο ομως που δε θα αντεξω με τιποτα, ειναι να τα χασω για λιγα μορια... 1, 2, 10, 15, 20!! Προτιμω να ξερω πως δεν εμπαινα με τιποτα, παρα να ξερω πως δεν μπηκα για ελαχιστα μορια....
Υ.Γ: Βλεπω πως πηγαινες σχολειο στη Μενεμενη, ε?? Εχω πολλα φιλαρακια απο εκει και εχω να πω πως ειναι τα καλυτερα παιδια!!
Εχεις δικιο,αυτο τσουζει επειδη 20 μορια ειναι 0,1 βαθμος στα 20,αλλα καλυτερα ας περιμενουμε..
Υ.Γ:χαχα,χαιρομαι να ακουω καλα λογια για τη μενεμενη,οντως ειμαστε τα καλυτερα παιδια(),και αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο τυροβλαχος(χρηστης του ischool,μπορει να τον εχεις πετυχει σε καποιο θεμα)
dimiper
Νεοφερμένος
Ναι, την Αλεξανδρουπολη εχω μετα απο τα Γιαννενα και εκει λογικα περναω ανετα!! Απλα, οπως και να το κανουμε, τα τελευταια αρθρα με αναστατωσαν... Μιλανε για μικρη ανοδο, μεχρι εκατο μορια, και αν επαληθευθουν, τοτε εχω μια μικρη πιθανοτητα να περασω στα Γιαννενα!! Αυτο ομως που δε θα αντεξω με τιποτα, ειναι να τα χασω για λιγα μορια... 1, 2, 10, 15, 20!! Προτιμω να ξερω πως δεν εμπαινα με τιποτα, παρα να ξερω πως δεν μπηκα για ελαχιστα μορια....
Προσωπικά θα προτιμούσα να έμπαινα στην Αλεξανδρούπολη παρά στα Γιάννενα. Δεν θα μπορούσα εύκολα να ζήσω μακριά απ' τη θάλασσα.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις δικιο,αυτο τσουζει επειδη 20 μορια ειναι 0,1 βαθμος στα 20,αλλα καλυτερα ας περιμενουμε..
Υ.Γ:χαχα,χαιρομαι να ακουω καλα λογια για τη μενεμενη,οντως ειμαστε τα καλυτερα παιδια(),και αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο τυροβλαχος(χρηστης του ischool,μπορει να τον εχεις πετυχει σε καποιο θεμα)
φυσικα! μενεμενη κ αμπελοκηποι 4 ever!!!!:no1::iagree:
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά θα προτιμούσα να έμπαινα στην Αλεξανδρούπολη παρά στα Γιάννενα. Δεν θα μπορούσα εύκολα να ζήσω μακριά απ' τη θάλασσα.
ναι,ομως τα γιαννενα ειναι απο τις πιο ωραιες πολεις της ελλαδας,ασε που εχουν και λιμνη
dimiper
Νεοφερμένος
ναι...δεύτερη επιλογή..εκεί μπαίνω σίγουρα...
Ε, μια χαρά. Πάνω κάτω το ίδιο είναι..........
maraki love
Διάσημο μέλος
:no1::no1::no1:
don_aris91
Δραστήριο μέλος
off ελενη κανε facebook!!!!φυσικα! μενεμενη κ αμπελοκηποι 4 ever!!!!:no1::iagree:
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
off ελενη κανε facebook!!!!
εε ναι θα κανω κ εγω αυτες τις μερες!!!
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, μια χαρά. Πάνω κάτω το ίδιο είναι..........
ε ναι στο περίπου!:no1:
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
(βαρέθηκα να λεω στους γονεις-γνωστους-κλπ συγγενεις ότι βγαίονουν : την παρασκευη, την επόμενη δευτέρα, αύριο, μεθαύριο...έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρονικά επιρρήματα!!!!!!!!)
και το άλλο το εξωφρενικό...: πού ήταν που είδα για νομική θράκης να έχει 18900 μόρια! μπας κ παλαβωθήκαμε?> καμιά σοβαρή εκτίμηση για τις νομικές? πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
άσχετο: <<ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΣ....Κ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!>> ............δικό σας!!!
maraki love
Διάσημο μέλος
ουφ παιδιά τι γίνεται? πότε τελικά βγαίνουν οι βάσεις?> κατασταλάξαμε>>?
(βαρέθηκα να λεω στους γονεις-γνωστους-κλπ συγγενεις ότι βγαίονουν : την παρασκευη, την επόμενη δευτέρα, αύριο, μεθαύριο...έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρονικά επιρρήματα!!!!!!!!)
και το άλλο το εξωφρενικό...: πού ήταν που είδα για νομική θράκης να έχει 18900 μόρια! μπας κ παλαβωθήκαμε?> καμιά σοβαρή εκτίμηση για τις νομικές? πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
άσχετο: <<ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΣ....Κ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!>> ............δικό σας!!!
18450
don_aris91
Δραστήριο μέλος
πολυ μου φαινεται,βγαλε 50 μορια18450
maraki love
Διάσημο μέλος
πολυ μου φαινεται,βγαλε 50 μορια
18400
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
τωρα ειμαστε οκ νομιζω (εγω γελαω πιο πολυ!!)18400
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.