stefanosK
Δραστήριο μέλος
παιδαγωγικό αλεξcity:iagree:
17920-18420
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
θα μπορουσες να κανεις καμια προβλεψη για το τμημα μηχανικων επιστημης υλικων ιωαννινων????Μήπως θέλει κανείς να του πω καμία πρόβλεψη για καμια σχολή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erer
Νεοφερμένος
Μήπως θέλει κανείς να του πω καμία πρόβλεψη για καμια σχολή;
πες για ιατρικη αθηνας να δουμε αν θα πεσεις μεσα.................
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
μακαρι....Έχεις 1127 περισσότερα δεν νομίζω να ανέβει τόσο πολύ. Κοιτώντας πάντα ρεαλιστικά πιστεύω ότι είσαι μέσα!:no1:
Drayton
Νεοφερμένος
γεια!αυτη η σχολη οντως έγινε πολυτεχνικη αλλα ακομα δεν το πηραν χαμπαρι πολλοι!διαβασα οτι δεν θα ανεβει γιατι ειναι νεο το τμημα και ακομα δεν εχουν αποφοιτησει παιδια απο κει οποτε ειναι αγνωστες οι επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος αυτου και δεν το επιλεγουν πολλοι...αρα δεν θα ανεβει και θα περασεις!
-----------------------------------------
ναι δωσε μου λιγο τη νομικη θεσσαλονικης, τη φαρμακευτικη πατρας και τους πολ μηχαν του ΕΜΠ!
Φαρμακευτική Πάτρας: 18.591 (2008).
stefanosK
Δραστήριο μέλος
ναι δωσε μου λιγο τη νομικη θεσσαλονικης, τη φαρμακευτικη πατρας και τους πολ μηχαν του ΕΜΠ!
Νομική Θεσσαλονίκης: 18750-19250
Φαρμακευτική Πάτρας:18720-19230
Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ: 19200-19700
maraki love
Διάσημο μέλος
17920-18420
:thanks:
stefanosK
Δραστήριο μέλος
πες για ιατρικη αθηνας να δουμε αν θα πεσεις μεσα.................
19420-19700
θα μπορουσες να κανεις καμια προβλεψη για το τμημα μηχανικων επιστημης υλικων ιωαννινων????
11550-12050
stella
Δραστήριο μέλος
ε ναι 500 πανω 500 κατω δε μπορει μεσα θα πεσεις!
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
19420-19700
11550-12050
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα ξύπνησες κάπως δηλαδή;;Μήπως θέλει κανείς να του πω καμία πρόβλεψη για καμια σχολή;
Μ αρέσει έτσι όπως το θέτεις, χαμογέλασα κιόλας =}
Αν μπορείς, για πες μου για Βιολογία Αθήνας
Λες να ξεπεράσει τα 18500;;
οφφ: μέχικο έχεις πάει;;
βρε φωτάρα, κούβεντα να γίνεται
ξέρεις μήπως να μου πεις πότε βγαίνουν οι βάσεις;;;;;;;;;;
χεχε άστο λοιπόν, να λέμε προβλέψεις καλύτερα
anna_md
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από fotaras;520619[B:]μου αρέσει που ασχολείστε ακόμα.....τι προβλέψεις και βλακίες.....δεν μπορείτε να περιμένετε 3 μερούλες να μάθετε τα αληθινά????[/B] και εγώ εχω περασει απο τις καλυτερες σχολές που υπαρχουν αλλα οκ ....αντε σε κανενα club να ξεσκάσετε!!!!!καλή επιτυχία σε όλους...
:no1::no1:
----------------------------------------------------------
Λογικα θα βγαλουν ανακοινωση τη Δευτερα ετσι δεν ειναι?...για να βγουν Τριτη
erer
Νεοφερμένος
19420-19700
παναγια μου................τι 19700 ηταν αυτο με σκοτωσεςνα μν πεσεις μεσα....θελω τον κουλη...............
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβώς.....την τρίτη θα βγούν....!!!:no1::no1:
----------------------------------------------------------
Λογικα θα βγαλουν ανακοινωση τη Δευτερα ετσι δεν ειναι?...για να βγουν Τριτη
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Σήμερα ξύπνησες κάπως δηλαδή;;
Μ αρέσει έτσι όπως το θέτεις, χαμογέλασα κιόλας =}
Αν μπορείς, για πες μου για Βιολογία Αθήνας
Λες να ξεπεράσει τα 18500;;οφφ: μέχικο έχεις πάει;;
18500-19000
Off: Εχω πάει αρκετες φορές.
τελικα την τριτη θα βγουν?ειναι σιγουρο???
Όλοι έτσι λένε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
τελικα την τριτη θα βγουν?ειναι σιγουρο???
Δεν ειναι σιγουρο αλλα ειναι το επικρατεστερο...:no1:
erer
Νεοφερμένος
μου αρέσει που ασχολείστε ακόμα.....τι προβλέψεις και βλακίες.....δεν μπορείτε να περιμένετε 3 μερούλες να μάθετε τα αληθινά???? και εγώ εχω περασει απο τις καλυτερες σχολές που υπαρχουν αλλα οκ ....αντε σε κανενα club να ξεσκάσετε!!!!!καλή επιτυχία σε όλους...
εεεεεεεεεε θα βγουμε αν ζησω μετα το 19700 του φιλου μας............αλλα μεχρι να ανοιξουν τα club κατι πρεπει να κανουμε..........
Drayton
Νεοφερμένος
Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι προβλέψεις είναι του έθνους. Προσωπικά πιτεύω ότι η Φαρμακευτική Πάτρας τουλάχιστον, δεν θα υπερβεί τα 18.800 αλλά ούτε θα πέσει κάτω από τα 18.750. Η άνω εκτίμηση περιλαμβάνει και αυτές τις περιοχές δε λέω. Αλλά δεν νομίζεις ότι τα 19.000 π.χ είναι υπερβολικά για Φαρμακευτική Πάτρας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.