fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα σε γελασω αλλα τι ειναι το λοχρη???Μακαρι να παει τοσο...ελπιζω οχι παραπανω...λοχρη???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
freestylemachine
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ποιο εχεισ 18928??Μακαρι να παει τοσο...ελπιζω οχι παραπανω...λοχρη???
στο 3ο ή στο 5ο??
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
Μη πάθετε και τίποτα....
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
3o..!!!σε ποιο εχεισ 18928??
στο 3ο ή στο 5ο??
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στο 5ο?3o..!!!
maraki love
Διάσημο μέλος
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oύτε μία ανακοίνωση
Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα επειδή φαντάζομαι ότι έχει γίνει πια αγχωτικό(), τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει καν ακόμα, αύριο ανακοινώνονται εσωτερικά στο υπουργείο παιδείας και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας στα Μ.Μ.Ε...Οπότε δεν γίνεται τίποτα ακόμα, χαλαρώστε....
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Που τα ξερεις εσυ ολα αυτα?? Ειδικα το πρωτο σκελος, οτι δηλαδη αυριο ανακοινωνονται εσωτερικα στο υπουργειο παιδειας...!?!Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα επειδή φαντάζομαι ότι έχει γίνει πια αγχωτικό(), τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει καν ακόμα, αύριο ανακοινώνονται εσωτερικά στο υπουργείο παιδείας και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας στα Μ.Μ.Ε...Οπότε δεν γίνεται τίποτα ακόμα, χαλαρώστε....
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωριμίες πολύ υψηλά ιστάμενος για να αποκαλύψω όνομα...Που τα ξερεις εσυ ολα αυτα?? Ειδικα το πρωτο σκελος, οτι δηλαδη αυριο ανακοινωνονται εσωτερικα στο υπουργειο παιδειας...!?!
-----------------------------------------
Α και με αυτό θέλω να πω πως οι καημένοι οι υπάλληλοι που βρίζετε δεν φταίνε σε τίποτα, βρίστε την επιτροπή επεξεργασίας αν θέλετε...Κανείς(ούτε ο Άρης που παίζει πολύ το όνομά του εδώ μέσα) δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ!!! Όποιος θέλει ας με κάνει ban ας με βρίσει ας μου πει ότι παίζω με το άγχος των αποφοίτων...Εγώ ό,τι ξέρω σας το είπα...
koutalideos
Νεοφερμένος
παιδια για ΜΜΕ καποδιστριακο και παντειοοοο??τι λετε..?εχει και ειδικο μαθημα αγγλικα....!!!!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Γιατι να σου κανουν ban ρε φιλε, δεν ειπες και τιποτα κακο!! Αντιθετως μας κατατοπισες πληρως... Να φανταστω οτι θα μαθεις και που περνας νωριτερα απο εμας, ε?? Τυχερε... Αν μπορεις κανε ενα ψυχικο και μαθε και για μενα τη βαση του παιδαγωγικου στα Γιαννενα, την Αλεξανδρουπολη και την Κρητη!! Οπως και να χει, σε ευχαριστουμε πολυ...Γνωριμίες πολύ υψηλά ιστάμενος για να αποκαλύψω όνομα...
Α και με αυτό θέλω να πω πως οι καημένοι οι υπάλληλοι που βρίζετε δεν φταίνε σε τίποτα, βρίστε την επιτροπή επεξεργασίας αν θέλετε...Κανείς(ούτε ο Άρης που παίζει πολύ το όνομά του εδώ μέσα) δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ!!! Όποιος θέλει ας με κάνει ban ας με βρίσει ας μου πει ότι παίζω με το άγχος των αποφοίτων...Εγώ ό,τι ξέρω σας το είπα...
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oύτε μία ανακοίνωση
Τιποτε μηδεν..
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Aσε ρε συντοπιτη, χαλι μαυρο...τι αγχος τραβατε και σεις οι ερμοι δε λεγεται...
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι καλέ σιγά δεν θα ενεργοποιηθώ ... Θέλω να συμπάσχωΓιατι να σου κανουν ban ρε φιλε, δεν ειπες και τιποτα κακο!! Αντιθετως μας κατατοπισες πληρως... Να φανταστω οτι θα μαθεις και που περνας νωριτερα απο εμας, ε?? Τυχερε...
Πλάκα κάνω έτσι;; Απλώς δεν καίγομαι για τα αποτελέσματα,έχω κοντά 19800 μόρια και ξέρω που είμαι!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! Πιστεύω μέχρι την Τρίτη να ξέρουμε!!!:no1:
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι καλέ σιγά δεν θα ενεργοποιηθώ ... Θέλω να συμπάσχω
Πλάκα κάνω έτσι;; Απλώς δεν καίγομαι για τα αποτελέσματα,έχω κοντά 19800 μόρια και ξέρω που είμαι!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! Πιστεύω μέχρι την Τρίτη να ξέρουμε!!!:no1:
εσυ ιατρικη θα περνας σιγουρα
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ ιατρικη θα περνας σιγουρα
Νο Νο χαζός είμαι;;
Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ!! :no1:
Ζηλεύω τους εργαζόμενους του υπουργείου, πλάκα θα έχει αύριο!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.