toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που παραπέμπει το όνομα του σε ''κατσικοπόδαρο''
αναφέρομαι στον keepbreathing (aka γιάννη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελεγε πως τις ξερει και ελεγε σε ορισμενα παιδια αν παιρνανε η οχι με απιστευτη σιγουριαγτ τι ειπε ο κουλης για τς βασεις????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδια!Ο rolling και ο koulis ειναι ιστορικά πρόσωπα του ischool...γτ τι ειπε ο κουλης για τς βασεις????????
foreverfreak
Διάσημο μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα σε 4 παει το μυαλό μου... Αμαργιαννάκης,Κάτσικας,rolling και koulis... Έπιασα τον παλμό ή έχω δρόμο ακόμη;Να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου, γιατί το δικό μου μυαλό πηγε τώρα σε άλλο γκαντέμη της αστρολογίας
Που παραπέμπει το όνομα του σε ''κατσικοπόδαρο''
αναφέρομαι στον keepbreathing (aka γιάννη)
-----------------------------------------
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑκουλη περναω πληροφορικη κερκυρας με 15400????
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙΙΙΙΙ
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σε ακουει.Εχει φαει μπανκουλη περναω πληροφορικη κερκυρας με 15400????
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
χαχα....θα απαντησω σε μηνυμα που ειναι απο χτες το βραδυ κ δεν ειχα απαντηση, ελπιζω να μη σας πειραζει..... Εγω σταθερη στις αποψεις μου? ποτε!! Οχι ρε δεν ειμαι αναποφασιστο ατομο απλα υπαρχουν πολλα πραγματα που με κανουν να θελω με τα χιλια τα Γιαννενα αλλα υπαρχουν ακομα περισσοτερα που με κανουν να παρακαλω σαν τρελη να πιασω Καλαματα. ναι το τελευταιο ακουγεται υπερβολικα παραξενο αλλα foreverfreek αυτο δε μπορω να στο εξηγησω απο εδω...Αν θες στο στελνω μεσω πμ. Οσο για τον Θεο Γιαννη κ εμενα πρεπει να με εχει βαρεθει αλλα δε πειραζει εγω θα συνεχισω...Εγώ εύχομαι να μαζέψω λεφτά για να πάρω το καινούργιο iphone !!
Ποιον να πρωτοακούσει ο Θεός(άν υπάρχει) αυτές τις μέρες; Πριν τις πανελληνιες παρακαλούσα να γράψω καλά. Πρίν τα αποτελέσματα παρακαλούσα να βγάλω αρκετά μόρια για να περάσω εκεί που θέλω. Ε τώρα πάλι παρακάλια; Βαρέθηκε νομίζω να μακούει!
ΑΑΑΑ Η Σόφη είναι πάντα σταθερή στις απόψεις τις!Ε ξαδέρφη;
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑε ρε παιδιαα επρεπε να μ ειδοποιησετε...να μου κανει τν προβλεψη κ μετα να φαει ban....αληθευει για το ban?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
κουλη περναω πληροφορικη κερκυρας με 15400????
koulis: οχι φίλε δέν περνάς....λυπάμε.
χαχαχαχαχα, Koulis style!!
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα σε 4 παει το μυαλό μου... Αμαργιαννάκης,Κάτσικας,rolling και koulis... Έπιασα τον παλμό ή έχω δρόμο ακόμη;
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙΙΙΙΙ
Τρέχεις χιλιόμετρα μπροστά! (τουλάχιστον για τους 3 από τους 4, δεν έχω γίνει μάρτυρας ακόμη των ικανοτήτων του rolling)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι γωωωωωωωωωωωωωωω
ο άτιμος έφυγε, αλλά τί να βγει;;;
gaspar, με αποτέλειωσες φίλε
αχαχαχαχαχαχ δεν υπάρχετε ρε
Darkness
Περιβόητο μέλος
:iagree: ναι αληθεια ειναι τον ξαποστειλαν...ε ρε παιδιαα επρεπε να μ ειδοποιησετε...να μου κανει τν προβλεψη κ μετα να φαει ban....αληθευει για το ban?
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Οκ, στειλε μου π.μ αν θες και τα λεμε...χαχα....θα απαντησω σε μηνυμα που ειναι απο χτες το βραδυ κ δεν ειχα απαντηση, ελπιζω να μη σας πειραζει..... Εγω σταθερη στις αποψεις μου? ποτε!! Οχι ρε δεν ειμαι αναποφασιστο ατομο απλα υπαρχουν πολλα πραγματα που με κανουν να θελω με τα χιλια τα Γιαννενα αλλα υπαρχουν ακομα περισσοτερα που με κανουν να παρακαλω σαν τρελη να πιασω Καλαματα. ναι το τελευταιο ακουγεται υπερβολικα παραξενο αλλα foreverfreek αυτο δε μπορω να στο εξηγησω απο εδω...Αν θες στο στελνω μεσω πμ. Οσο για τον Θεο Γιαννη κ εμενα πρεπει να με εχει βαρεθει αλλα δε πειραζει εγω θα συνεχισω...
Ε, για μερα μονο, σιγα το ban...:iagree: ναι αληθεια ειναι τον ξαποστειλαν...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
:iagree: ναι αληθεια ειναι τον ξαποστειλαν...
και τωρα ποιος θα μου κανει προβλεψη?...κλαψ
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είμαι πάντα πιστός χριστιανός στις περιόδους εξετάσεων. Τότε που ,όπως λέει και η γιαγιά μου, μπαίνει τ'αβγό στον κ_λο!Και τον σταυρό μου κάνω και στην εκκλησία πάω και την προσευχή μου κανω και καλός άνθρωπος προσπαθώ να είμαι... Βέβαια μετα που βγαίνει τ'αβγουλάκι τα ξεχνάω όλα.Οσο για τον Θεο Γιαννη κ εμενα πρεπει να με εχει βαρεθει αλλα δε πειραζει εγω θα συνεχισω...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι πάντα πιστός χριστιανός στις περιόδους εξετάσεων. Τότε που ,όπως λέει και η γιαγιά μου, μπαίνει τ'αβγό στον κ_λο!Και τον σταυρό μου κάνω και στην εκκλησία πάω και την προσευχή μου κανω και καλός άνθρωπος προσπαθώ να είμαι... Βέβαια μετα που βγαίνει τ'αβγουλάκι τα ξεχνάω όλα.
δυστηχως κ γω ετσι κανω...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
:iagree: ναι αληθεια ειναι τον ξαποστειλαν...
ο αποκλεισμός του μέχρι αυριο ισχύει.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας μην Του τα θυμίζουμε τώρα και θυμώσει... Μέχρι να βγούν τ'αποτελέσματα εμείς θα είμαστε παπαδάκια! :papas:δυστηχως κ γω ετσι κανω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.