foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Πως με καταλαβαίνεις, όμως..........!!Πλάκα έκανε ο άνθρωπος, γιατί προφανώς αν είναι να σταματήσουν τα οφφ, αυτές τις ερωτήσεις θα πρέπει να απαντάμε συνέχεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Toυλάχιστον σταματήστε να ρωτάτε όλη την ώρα αυτό το πράγμα. Αφού κανείς δεν ξέρει τί ρωτάτε τζάμπα. Απτην στιγμή που ρωτάτε χωρίς να έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και επίσημες απαντήσεις...
Να προβληματίζεσαι που δε σε καταλαβαίνει ο άλλος όμωςΠως με καταλαβαίνεις, όμως..........!!
εγω,οπως ανεφερα, εψαξα στο νετ και ειδα:Ρε παιδια, εδω και κατι μερες ξερω κατι, αλλα δεν ειπα τιποτα, αφενως για να μην πεσετε να με φατε και αφετερου γιατι δεν ειναι σιγουρο!! Ο αδερφος της καλυτερης φιλης της μανας μου δουλευει στο υπουργειο υγειας (χρονια τωρα) και κατι φιλαρακια του απο το παιδειας, του ειπαν οτι οι βασεις θα βγουν στις 27... Δεν εχω ψαξει τη μερα πεφτει, αλλα αυτο μου χε πει και μαλιστα με απολυτη βεβαιοτητα!! Δεν ειναι λιγο αργα??
-καπου ελεγε για 27
-καπου πριν τις 25
-καπου μετα τις 25
:xixi::xixi:
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι τωρα εναρμονίστηκα με τα vibes και μπήκα στο πνεύμα της συζήτησης. Στην αρχή δυσκολεύομαι αλλά μετά λειτουργώ ομαδικα...Να προβληματίζεσαι που δε σε καταλαβαίνει ο άλλος όμως
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
Ρε παιδια, εδω και κατι μερες ξερω κατι, αλλα δεν ειπα τιποτα, αφενως για να μην πεσετε να με φατε και αφετερου γιατι δεν ειναι σιγουρο!! Ο αδερφος της καλυτερης φιλης της μανας μου δουλευει στο υπουργειο υγειας (χρονια τωρα) και κατι φιλαρακια του απο το παιδειας, του ειπαν οτι οι βασεις θα βγουν στις 27... Δεν εχω ψαξει τη μερα πεφτει, αλλα αυτο μου χε πει και μαλιστα με απολυτη βεβαιοτητα!! Δεν ειναι λιγο αργα??
ναι εμενα μ φαινεται αργα....
για τις 25 την τριτη λεω....
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
εγω,οπως ανεφερα, εψαξα στο νετ και ειδα:
-καπου ελεγε για 27
-καπου πριν τις 25
-καπου μετα τις 25
:xixi::xixi:
Πλακα πλακα,αυτη η πληροφορια ειναι η πιο εγκυρη απο ολες ως τωρα
maraki love
Διάσημο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον
Τρίτη 25/8 απόδοση 2.00
Παρασκευή 21/8 -//- 3.10
Τετάρτη-Παρασκευή 26-28/8 -//- 2.80
Ακουω τα στοιχήματά σας!!! Καλή επιτυχεία.......
Εγώ θα πάω στα σίγουρα...
Τρίτη 25 με απόδοση 2.00 λοιπόν
keepbreathing, φταίνε όλοι αυτοί που μας έχουν κανεί να koulαθούμε όπως λες...
και συ λεβέντη μου πρέπει να χαλαρώσεις
Και πλάκα πλάκα σε τί υστερουν οι βάσεις από τη γιουροβίζιον;;
Γιατί δηλαδή όχι και εδώ στοιχήματα;
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον
Τρίτη 25/8 απόδοση 2.00
Παρασκευή 21/8 -//- 3.10
Τετάρτη-Παρασκευή 26-28/8 -//- 2.80
Ακουω τα στοιχήματά σας!!! Καλή επιτυχεία.......
οι αποδοσεις στα ημιχρονα-τελικα ποσο ειναι?αμα αξιζει λεω να παιξω με συστημα
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω;Μα δεν ανησυχώ αφού περνάω εκεί που θέλω. Στην σχολή που θέλω τουλάχιστον.Απλά παίζεται η πόλη.Εγώ θα πάω στα σίγουρα...
Τρίτη 25 με απόδοση 2.00 λοιπόν
keepbreathing, φταίνε όλοι αυτοί που μας έχουν κανεί να koulαθούμε όπως λες...
και συ λεβέντη μου πρέπει να χαλαρώσεις
Χαβαλέ κάνω
hale
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς δεν έχει τέτοιες αποδόσεις!!οι αποδοσεις στα ημιχρονα-τελικα ποσο ειναι?αμα αξιζει λεω να παιξω με συστημα
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μεινει εκτος ο Κουλης.Εκει να δεις γελιο που ξερει και τις βασειςΓιατι?:what::what::what:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεμπέλις, ντροπή...
το παιδί τη διασκεδαση μας ανέλαβε.απλά.
σιγά το θέμα πλέον.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
Για να μεινει εκτος ο Κουλης.Εκει να δεις γελιο που ξερει και τις βασεις
ααα
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.