Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω αν έχει ξαναδημοσιευθεί από άλλο παιδί αυτό το άρθρο αλλά εγώ σας δίνω τον σύνδεσμο: https://www.alfavita.gr/typos/t17_8_9_01255.php
Είναι ένα από τα πολλά άρθρα που έχουν βγει.....
Καλή υπομονή σε όλους μας!!!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
mariaris
Νεοφερμένος
ένα θα πώ!!!!! εύχομαι στο πρώτο πεδίο καμία μα καμία σχολή να μην ανέβει πάνω απο 500 μόρια !!!!!!
πεσ ταααααααα
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΔΥΝΑΤΟ ρε πουστη μου..
hale
Δραστήριο μέλος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω αν καταλαβες αλλα ειμαι 18 μορια κατω..Δηλαδή όλοι (οι περισσότεροι) είστε από 500-800 μόρια παραπάνω από τη σχολή που θέλετε. Συγχαρητίρια!!!!!! Ε, τότε γιατί έχετε τόσο άγχος???? δε μπορώ να καταλάβω.....
Darkness
Περιβόητο μέλος
λοιπον...
να πιασω τη Λογοθεραπεια κ με καλη σειρα για να παρω κ λαπτοπ:papas:
:xixi:
2 σε 1τι.....ακουσα κατι για ευχες πιο πανω?
λοιπον...
να πιασω τη Λογοθεραπεια κ με καλη σειρα για να παρω κ λαπτοπ:papas:
:xixi:
καλη επιτυχια παιδια!δεν αξιζει να αγχωνεστε, δεν θα αλλαξει τπτ!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
xristos91
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια οι βασεις μετα τις 25 αυγουστου...δειτε αυτο https://trelospapagalos.blogspot.com/2009/08/2009_17.html
Έχει μπει ήδη 3 φορές. :p
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
κοιτα εγω εχω 18.557 και εχω το ιδιο αγχος και παω να σκασω!!!εσυ τι λες πιανουμε η....??
Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στη σχολή.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..Είμαι πάντως συγκρατημένος και δεν την έχω σίγουρη στο μυαλό μου,γιατί αν δεν περάσω σ'αυτή θα στεναχορηθώ.
Α ξέχασα!Ας ευχηθώ κι εγώ η κτηνιατρική α.π.θ. να μην ανεβεί πάνω από 152 μόρια (εμ,μάλλον να μην ανεβεί πάνω από 151 μόρια για να είσαι κι εσύ μέσα )
kserpanos
Νεοφερμένος
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] Πότε θα έχουμε τις βάσεις;[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ν. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΠΟΥ:[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] Τις βάσεις τον Αύγουστο. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] Μία αίσθηση θα υπάρχει.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Ν. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΠΟΥ:[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] Δεν θα υπάρχει καμία αίσθηση και να σας πω, γιατί δεν υπάρχει καμία αίσθηση, γιατί έχουμε τα ειδικά μαθήματα, έχουμε τις βαθμολογίες που πρέπει να έρθουν από τα σχολεία, έχουμε τα αθλήματα, έχουμε τις ειδικές κατηγορίες, δηλαδή γιʼ αυτό σας είπα ακόμη είμαστε στο μέσο. Είπαμε μετά τις 25, θα το τηρήσουμε. [/FONT]
Darkness
Περιβόητο μέλος
πραγματικα δεν αγχωνομαι καθολου τωρα...οτι ειναι να γινει θα γινει... thanks Δωρα κ σε εσενα καλη επιτυχια.!2 σε 1
καλη επιτυχια παιδια!δεν αξιζει να αγχωνεστε, δεν θα αλλαξει τπτ!
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
να φανταστεις εγω μεχρι πρι μια εβδομαδα την ειχα σιγουρη και μετα που αρχισα να κοιταω κατι προβλεψεις πηγα να παθω εμφραγμα!!!αντε μακαρι να τη πιασουμε και οι δυο γιατι και μονο που σκεφτομαι φοιτιτικη ζωη στην καρδιτσα αντριχιαζω!!!Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στη σχολή.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..Είμαι πάντως συγκρατημένος και δεν την έχω σίγουρη στο μυαλό μου,γιατί αν δεν περάσω σ'αυτή θα στεναχορηθώ.
Α ξέχασα!Ας ευχηθώ κι εγώ η κτηνιατρική α.π.θ. να μην ανεβεί πάνω από 152 μόρια (εμ,μάλλον να μην ανεβεί πάνω από 151 μόρια για να είσαι κι εσύ μέσα )
JOY23475
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.