Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek
Νεοφερμένος
Μπορει να βαλει καποιος το λινκ του εθνους σχετικα με το αρθρο των βασεων
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5074804#
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pythagoras
Νεοφερμένος
αθτο τ σιτε αναφερεται μν σε υψηλεσ σχλσ κ αει....
:S
μητσος321
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
πιστευετε μπορω να το πιασω????
εινα κανεις που γνωριζει τη ταση σ'αυτες τις σχολες????????
μετα εχω βαλει νηπιαγωγων γιαννενα poy perysi eixe 16.647.......
περιμενω με αγωνια απαντησεις σας.......
please!
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
geogytheio
Νεοφερμένος
pythagoras
Νεοφερμένος
μ αγχωσεσ τρ....
δλδ 8α ανεβουν κ αυτεσ οι σχλσ???
:s
και γνκ για τσ χαμηλοβαθμεσ και τ τει ειπε τπτ???
:S
kondar
Νεοφερμένος
Παιδια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σταματηστε να αγχωνεστε με τις εκτιμησεις της καθε εφημεριδας που μονο σκοπο εχει το κερδος.Οταν βλεπεις τετοιους τιτλους οπως απογειωση των βασεων πολυ ευκολα καταλαβαινεις οτι η μονη επιδιωξη ειναι το να πουλησουν οι εφημεριδες φυλλα.Ξερω λεω πραγματα τετριμενα!!!!!!!!!!!Μόνο για τις υψηλόβαθμες σχολές αναφέρει όμως. Για τις μεσαίες σχολές τίποτα. Αλλά λογικά άμα ανεβούν και οι υψηλές μετα ανεβαίνουν όλες
Το οτι οι βασεις θα ανεβουν μπορει να ειναι λογικο.Ομως σε σχολες οπως η ιατρικη για παραδειγμα μια ανοδος ακομη και 90 μοριων μπορει να ειναι πολυ μεγαλη ανοδος.Το εθνος δεινει την ιατρικη ιωαννινων απο 18900 δηλαδη ανοδος μονο 28 μοριων σε σχεση με την περσινη βαση εως 19150 δηλαδη ανοδος 278 σε σχεση με περισυ.Πως γραφουν με μεγαλα και εντονα γραμματα ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ των βασεων οταν στις εκτιμησεις τους συμπεριλαμβανεται ανοδος της ιατρικης Ιωαννινων μονο 28 μοριων εστω και στην καλυτερη περιπτωση???Πραγματικα δεν κανω καμια προβλεψη διοτι δεν ειμαι ειδικος ουτε θελω να το παιξω.Απλα θελω να επισημανω την κινδυνολογια των εφημεριδων που τοσο ευκολα στο βωμο του κερδους δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα στους μαθητες και στις οικογενειες τους.
geogytheio
Νεοφερμένος
kounelopita
Νεοφερμένος
οφείλω λοιπόν να πω πως η κινδυνολογία των εφημερίδων είναι πράγματι ανυπόφορη.όταν λοιπόν διάβασα το έθνος το οποίο με μια απέραντι ευκολία ανακοινώνει πως η ιατρική αθηνών θα ανέβει στο 19700,μου ήρθε κάτι.Διότι δεν μπορούν να παίζουν έτσι με τις βάσεις διότι αν και έχω βγάλει μια αξιόλογη βαθμολογία(σχεδόν 400 μόρια πάνω από την περσινή βάση)με έβαλαν σε σκέψεις.Ο πιο λόγικος από όσους έχω διαβάσει είναι ο Αμαργιαννάκης.:no1:
pythagoras
Νεοφερμένος
εγω εχω εναν αερα 250 μοριων για τν μηχανολογια....
και 700 μοριων για τν ηλεκτρολογια....
λετε να μην πιασω κανενα?????
στ σιτε π υπαρχει 2,3 σελιδεσ πιο πισω κ λεει για τσ βασεισ...
λεει πωσ η μηχανολογια στ χαλκιδα 8α πεσει 200 μορια...κ η ηλεκτρολογια 100....
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μσλλον οχι αλλα δεν ειναι και σιγουρο οποτε μην απογοητευεσαι:iagree:γειά σας! πείτε μου και 'μένα μία γνώμη...πεισσότερο για ψυχολογική υποστήριξη... έβγαλα 17868 μόρια.. θέλω παιδαγωγικά δημοτικής εκπαίδευσης... από τη Ρόδο έχω 180 μόρια διαφορά... έχω ελπίδες;;;; :thanks:
kounelopita
Νεοφερμένος
καθόλου άγχος
αγαπητή rafita θα ήθελα πολύ να σε ξεαγχώσω αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα.έχει ακούσει κάποιος για το πότε ανακοινώνονται τελικά???
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
στις ειδήσεις της νετ πάντως είπαν για τις 25...κάπου εκεί λογικά!
killerkostas
Νεοφερμένος
Natassa
Νεοφερμένος
stelios_thess
Νεοφερμένος
εγω εβγαλα 14,950 και θελω μαθηματικο οπου και αν ειναι
μαλλον για ηρακλειο η σαμο με κοβω... τι λετε θα ανεβουν τοσο πολυ ωστε να μεινω εξω??
maraki love
Διάσημο μέλος
Γεια σας παιδια... αν καποιος ξερει μπορει να μου πει ποσο περιπου θα ανεβει η βαση του παιδαγωγικου δημοτικης εκπαιδευσης στν Βολο;;; Εγω εβγαλα 18787... λετε να το πιασω;;
Κατά πάσα πιθανότητα πιστέυω μέσα είσαι αν και στο έθνος το δίνει ως 19080....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.