eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι λιγο δυσκολο... τιποτα ομως δεν ειναι σιγουρο
Εχεις δηλωσει μηπως Μοριακης Βιολογιας & Γενετικης Θρακης;
Ναι το έχω δηλώσει αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί οι δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση είναι περιορισμένες. Αμέσως μετά έχω Νοσηλευτική ΑΕΙ Αθήνα. Το πιάνω άνετα. Θα δούμε. Μακάρι να πάω Κρήτη.[/quote]
Ειναι πιο εξειδικευμενη σχολη συγκριτικα με τη βιολογια κρητης γι'αυτο;
Καλη επιτυχια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χαριτινη
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dr.nick
Νεοφερμένος
Ειναι πιο εξειδικευμενη σχολη συγκριτικα με τη βιολογια κρητης γι'αυτο;Ναι το έχω δηλώσει αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί οι δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση είναι περιορισμένες. Αμέσως μετά έχω Νοσηλευτική ΑΕΙ Αθήνα. Το πιάνω άνετα. Θα δούμε. Μακάρι να πάω Κρήτη.
Καλη επιτυχια!!![/quote]
Όχι μόνο για αυτό. Απλά το τμήμα της μοριακής υπολειτουργεί και απο το τμήμα αυτό δεν μπορείς να γίνεις καθηγητής. Όχι ότι με ενδιαφέρει και τόσο απλά σου λέω γιατί δεν το προτιμώ. Δηλαδή αυτό που λες είναι σωστό. Η βιολογία κρήτης είναι γενικότερη και μετά με ένα Master γίνεσαι μια χαρά ερευνητής πάνω σε ένα θέμα. Τέλοσπάντων. Μακάρι να περάσω!!!
χαριτινη
Νεοφερμένος
bill12
Νεοφερμένος
Παιδια, με 18921 πως το βλεπετε για ιατρικη Αλεξανδρουπολης???
Πιστεύω οριακά θα είσαι μέσα.. Σου το εύχομαι... Μια φίλη μου με 19137 έβαλε πρώτα ιατρική θεσσαλονίκη (δεν περνάει) και μετά Αλεξανδρούπολης. Αντε θα είστε συμφοιτητές...!
koutalideos
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω για ΜΜΕ που εχω πρωτη επιλογη σε Καποδιστριακο και Παντειο εχω 17456...λοιπον?
Καποδιστριακο δε ξερω, παντως το τμημα Επικοινωνιας Μεσων & Πολιτισμου Παντειου σε περιμενει
stelios09
Νεοφερμένος
Μαλλον αυτο θα εννοει!Εκτος και αν θελει Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών
Υπηρεσιών Αιγαίου:what:
εννοω ναυτιλιακα στο παπει και ειμαι 208 μορια πανω. τι πιστευετε;
statistikos
Δραστήριο μέλος
παιδια θα ηθελα και εεγω αν γινεται μια προβλεψη για την οργανωση και δοικηση αλλα και για το τμημα των οικονομικων επιστημων ,και τα δυο της ασοεε...Εγω εχω βγαλει 17912 μορια...
Δεν θέλω να σε απαγοητεύσω, αλλά σχεδόν αδύνατο. Καλή επιτυχία!
-----------------------------------------
Παιδια, με 18921 πως το βλεπετε για ιατρικη Αλεξανδρουπολης???
Φίλε μου 50-50. Η οριακά μέσα ή οριακά έξω. Σου εύχομαι να περάσεις!
ZOI_
Νεοφερμένος
μπορεις μηπως να εκτιμησεις την βαση για χρημ-λογ θεσ/νικη? και την οργανωση & διοικηση θεσ/νικη?
ευχαριστω!
statistikos
Δραστήριο μέλος
προς τον στατιστικο.....
μπορεις μηπως να εκτιμησεις την βαση για χρημ-λογ θεσ/νικη? και την οργανωση & διοικηση θεσ/νικη?
ευχαριστω!
Δεν μπορώ να εκτιμήσω καμία βάση, γιατί πολύ απλά δεν είμαι Θεός. Λογικά θα ανέβουν και οι 2. Αν έχεις 18400 πιστεύω πως είσαι μέσα, σε τουλάχιστον μία από τις δύο.Εύχομαι το καλύτερο!
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε καμια 200αρια μορια θα ανεβει..καλα ...ενταξει...σοβαρευομαι.εχεται καμια προβλεψη για το τμημα μηχανολογων μηχανικων κοζανης?περισυ η βαση ηταν 17189
foreverfreak
Διάσημο μέλος
athispace
Νεοφερμένος
panagiotap
Νεοφερμένος
KONNOS
Νεοφερμένος
Φυσ.Κατ 18.7
ΑΕΠΠ 18.5
Μαθ.Γεν 20
Αοδε 19.7
Εκθεση 16.6
Αοθ 19.5
19053 για το 4ο πανε οι πολιτικοι στο ΕΜΠ...Παω Πατρα....(19233 στο 5ο)
maraki love
Διάσημο μέλος
Μαθ.Κατ 18.3
Φυσ.Κατ 18.7
ΑΕΠΠ 18.5
Μαθ.Γεν 20
Αοδε 19.7
Αοθ 19.5
19053 για το 4ο πανε οι πολιτικοι στο ΕΜΠ...Παω Πατρα....(19233 στο 5ο)
έκθεση δεν έγραψες?!
KONNOS
Νεοφερμένος
Εσυ πως πηγες?
maraki love
Διάσημο μέλος
Σωστη..και ελεγα κατι δεν παει καλα:p
Εσυ πως πηγες?
έκθεση 16
λογοτεχνία 19.2
αρχαία 18
λατινικά 18.5
βιολογία 19.5
ιστορία 18.6
Σύνολο 18724>>Παιδαγωγικό Αλεξ/πολης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.