nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβως...:no1:Οι ΗΜΜΥ της Κρήτης δεν είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηλεκτρονικοί μηχανικοί και μηχανικοί η/υ. Για αυτό δεν έχουν αντιστοιχία με τους ΗΜΜΥ απθ, εμπ, δπθ και ΗΜΤΥ πάτρας. Εντάσσονται δηλ. στους καθαρά μηχανικούς η/υ (πληροφορικής, δικτύων, τηλεπικοινωνιών κτλ όπως λέγονται αυτά τα τμήματα).
-----------------------------------------
https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/39814.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bluelotus
Νεοφερμένος
Α! και κατι ακομα... Εχω αγχωθει υπερβολικα... Υπαρχει περιπτωση πιστευετε να ανεβει η βαση των αρχιτεκτονων ξανθης περισσοτερο απο 300 μορια???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
γυρω στις 20 αυγουστου...μπ@ δεν νομιζς να ανεβει τοσο ...150 μορια το πολυ....300 αν ανεβει στο εμπ...Ρε παιδια, γνωριζουμε περιπου ποτε βγαινουν οι βασεις???
Α! και κατι ακομα... Εχω αγχωθει υπερβολικα... Υπαρχει περιπτωση πιστευετε να ανεβει η βαση των αρχιτεκτονων ξανθης περισσοτερο απο 300 μορια???
statistikos
Δραστήριο μέλος
μα καλα τι γινεται με αυτα τα παιδαγωγικα γιατι υπαρχει τετοια πορωση?ειλικρινα ρωταω γιατι γινεται αυτο?δηλαδη ο σημερινος νεος δεν εχει ονειρα για τη ζωη του?θελει να ζει στο δημοσιο δεν την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια
Ρε rolling, το δημόσιο, και ειδικά ο δασκαλάκος, καλά λεφτά, λίγες ώρες δουλειάς, 3 μήνες το χρόνο διακοπές. Εγώ απλά πληροφορώ τα νέα παιδιά ότι η επαγγελματική απορρόφηση των δασκάλων όταν σταματήσει (λόγω του ότι θα έχουμε γεμίσει με νέους δασκαλούς), θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσετε έξω διότι πρακτικά δεν θα γνωρίζετε τίποτα. Βεβαίως για έναν που θέλει να βολευτεί, προς το παρόν, είναι μια πολύ καλή λύση, γι'αυτό και επιλέγεται.
bluelotus
Νεοφερμένος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
τρελη ανοδος θα υπαρξει(ετσι λενε) στα τμηματα των μεγαλων αστικων κεντρων ...επειδη ενας μεγαλος αριθμος υποψηφιων ειναι απο αθηνα θεσσαλονικη προτιμουν αν δεν πιασουν το τμημα επιλογης τους στην πολη τους να μεινουν στην πολη τους σε καποιο αλλο τμημα(πχ μαθηματικο) για οικονομικους λογους...οποτε ακομα κ αν υπαρξει ανοδος στις πολυτεχνικες δεν θα επηρεαστουν κ τοσο οι περιφερειακες(ξανθη βολος κτλ)Ουυυυφ... Πειτε μου τετοια...!!!! Ειμαι 300 μορια πανω απο της ξανθης αλλα φοβαμαι.. Ακουσα για τρελη ανοδο των πολυτεχνικων σχολων και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα... Μακαρι να μην ανεβει πααααααααρα πολυ....
statistikos
Δραστήριο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
statistikos
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ίδιο άρθρο με αυτό που έδωσα είναι.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
nulispa
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
για χημ.μηχανικους εμπ ο κατσικας λεει 18.200-18.550. εχω 18.316. τι πιθανοτητες εχω?
Φίλε μου διάβασε τι πόσταρες, και πες μου ποιος μπορεί να σου απαντήσει πέρα από το Θεό.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
50-50για χημ.μηχανικους εμπ ο κατσικας λεει 18.200-18.550. εχω 18.316. τι πιθανοτητες εχω?
-----------------------------------------
Εγώ του απάντησα αλά Πυθία.Φίλε μου διάβασε τι πόσταρες, και πες μου ποιος μπορεί να σου απαντήσει πέρα από το Θεό.
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι σχολές που ανήκουν μόνο στο πρώτο πεδίο, δεν θα ανέβουν τραγικά, οπότε μείνετε ήσυχοι. Μάλιστα ορισμένες μπορεί ακόμα και να πέσουν. Αυξομειώσεις θα υπάρχουν.
Αυτό είναι σίγουρο;;; Από που το συμπεραίνεις;;;
Idem
Νεοφερμένος
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περυσι ειχε 16073 κι εγω εχω 16705.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Αυτό είναι σίγουρο;;; Από που το συμπεραίνεις;;;
Αφού σε κάθε κατηγορία στις υψηλές βαθμολογίες, οι υποψήφιοι είναι σχεδόν ίδιοι με πέρυσι...Άσε που όλοι οι καλοί Θεωρητικοί θα πέσουν με τα μούτρα σε Νομική, Δημοσιογραφία και παιδαγωγικά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.