ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια πολλοι δηλωνουν τις χαμηλοβαθμες σχολες για να εχουν φοιτητικα προνομια οπως αναφερατε αλλα και για να τσακωνουν ΤΣΑΜΠΑ ΛΑΠΤΟΠ.Λογικά για πλάκα θα το δηλώνουν .. δεν έχω κάτι με την σχολή ... αλλά ξέρω εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια πολλοι δηλωνουν τις χαμηλοβαθμες σχολες για να εχουν φοιτητικα προνομια οπως αναφερατε αλλα και για να τσακωνουν ΤΣΑΜΠΑ ΛΑΠΤΟΠ.
είναι κι αυτό!!!!!
πότε καταργείται το 10%? η τελευταία χρονιά που ισχύει είναι φέτος??????????????????????????????????
θα θελα κι εγώ να κάνω, απόφοιτη του 2009, για 1 τει βασικά, αλλά μέχρι να τελειώσω νομίζω καταργείται το 10% ε???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
δικαιωμα για 10% απο του χρονου θα εχουν μονο οσοι εδωσαν πανελληνιες μεχρι 2 χρονια πριν. δηλαδη απο 2008 και μετα.
αρα εσυ δε θα δικαιουσαι να κανεις 10% του χρονου. η τελευταια σου ευκαιρια ηταν φετος οπως και για μενα που εδωσα πανελληνιες το 2005.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
εκανες 10% και ποια σχολη εβαλες?το 10% καταργειται απο του χρονου για οσους εδωσαν πανελληνιες απο 2000-2007 δηλαδη για τα παλια ετη.
δικαιωμα για 10% απο του χρονου θα εχουν μονο οσοι εδωσαν πανελληνιες μεχρι 2 χρονια πριν. δηλαδη απο 2008 και μετα.
αρα εσυ δε θα δικαιουσαι να κανεις 10% του χρονου. η τελευταια σου ευκαιρια ηταν φετος οπως και για μενα που εδωσα πανελληνιες το 2005.
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκανες 10% και ποια σχολη εβαλες?
εκανα 10% επειδη ειχα ενημερωθει οτι ηταν η τελευταια χρονια για οσους ειχαν δωσει εδω και χρονια πανελληνιες.
οι βασεις ειναι παντως πανυψηλες και ειναι να τρελενεσαι αμα βλεπεις τις βασεις των αντιστοιχων σχολων στο 90%...
ειμαι φοιτητης νομικης και το 1ο πεδιο δεν εχει και πολλες επιλογες (+οτι οι βασεις ειναι πολυ ψηλες σε ολα τα πεδια)
εβαλα δημοσια διοικηση παντειου, πολιτικο νομικης, πολιτικο παντειου και αλλες 9 σχολες αλλα τις πρωτες αυτες δεν τις πιανω με τις περσινες βασεις του 10% εκτος αν πεσουν.
πολυ φοβαμαι οτι πολλοι φετος θα εδρασαν οπως εγω και οι βασεις θα γινουν ακομα πιο υψηλές...
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ακομα και στις υψηλοβαθμιες?μα της πρηγουμενης χρονιας δε δηλωνουν συνηθως?εκανα 10% επειδη ειχα ενημερωθει οτι ηταν η τελευταια χρονια για οσους ειχαν δωσει εδω και χρονια πανελληνιες.
οι βασεις ειναι παντως πανυψηλες και ειναι να τρελενεσαι αμα βλεπεις τις βασεις των αντιστοιχων σχολων στο 90%...
ειμαι φοιτητης νομικης και το 1ο πεδιο δεν εχει και πολλες επιλογες (+οτι οι βασεις ειναι πολυ ψηλες σε ολα τα πεδια)
εβαλα δημοσια διοικηση παντειου, πολιτικο νομικης, πολιτικο παντειου και αλλες 9 σχολες αλλα τις πρωτες αυτες δεν τις πιανω με τις περσινες βασεις του 10% εκτος αν πεσουν.
πολυ φοβαμαι οτι πολλοι φετος θα εδρασαν οπως εγω και οι βασεις θα γινουν ακομα πιο υψηλές...
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακομα και στις υψηλοβαθμιες?μα της πρηγουμενης χρονιας δε δηλωνουν συνηθως?
με το ισχυον συστημα που καταργειται απ' του χρονου πολλοι κανουν 10% οταν έχουν τελειώσει μια σχολη για δευτερο πτυχιο ή για λογους αναβολης στρατευσης κ.λ.π.
υπαρχουν βεβαια και οσοι το κανουν για να αλλαξουν σχολη επειδη καταλαβαν οτι αυτη που μπηκαν ηδη δεν τους αρεσει
οι βασεις εχουν γινει τοσο ψηλες πιστευω επειδη γινεται καταχρηση του 10% απο ατομα που δεν το εχουν πραγματικα αναγκη, δηλαδη απο ατομα της πρωτης κατηγοριας που ανεφερα
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Eκανες τελικα και συ μηχανογραφικο με το 10% roling?? Ποιες σχολες εβαλες??ξεθαβω αυτο το θεμα για να ρωτησω αν εχει κανεις καμια προβλεψη η εχει ακουσει κατι για το τι θα κανουν οι υψηλοβαθμες?θα εχουν αναλογη πορεια με το 90%? η αποψη μου ειναι οτι κανεις δε ξερει
xara9000
Νεοφερμένος
ThanosAlonso
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Educationman
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
gogorina
Νεοφερμένος
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι βασεις για πανεπιστημια ειναι σχεδον ολες πανω απο 18.000. οποτε αν καποιος δεν εχει ειδικα μαθηματα για μπονους καλο ειναι να εχει απο 18.000 και πανω.
gogorina
Νεοφερμένος
maxxxgr
Νεοφερμένος
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αλλα η αγγλικη φιλολογια πχ ειναι 1500 μορια πανω. θα με παρουνε??? εχω δηλωσει αθηνες....τι σχολες εχεις βαλει;;;
μακαρι να σε παρουνε αλλα αν συνεχιστει η αυξητικη ταση που εχουν οι βασεις του 10% καθε χρονο πιστευω πως θα ειναι δυσκολο να πεσει τοσο πολυ.
εγω εχω βαλει κυριως πολιτικες επιστημες αν και για τα πιο πολλα εχω λιγοτερα μορια. πρωτη επιλογη εχω δημοσια διοικηση παντειου αλλα και αυτη δεν την πιανω με τις περσινες βασεις (ειναι καπου 18.900).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.