Sia22
Νεοφερμένος
Η Sia22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ηθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω στις βάσεις του 10% της χρονιάς του 2024. Πέρασα φέτος στο φυσικό ΕΚΠΑ και το έχω μετανιώσει, θέλω να κάνω 10% για Ναυπηγούς Μηχανολόγους μηχανικούς του χρόνου στο ΕΜΠ , απλά με αγχώνει το γεγονός ότι περνάω την βάση εισαγωγής της σχολής μόνο για 100 μόρια , τι λέτε θα πέσει ή θα ανέβει ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,666 μηνύματα.
Ναι συμφωνα με το ιστορικο συμπεριφορας βασεων του 6% της σχολης ναυπηγων εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να πετυχεις..κατι σε 60-70%.Ηθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω στις βάσεις του 10% της χρονιάς του 2024. Πέρασα φέτος στο φυσικό ΕΚΠΑ και το έχω μετανιώσει, θέλω να κάνω 10% για Ναυπηγούς Μηχανολόγους μηχανικούς του χρόνου στο ΕΜΠ , απλά με αγχώνει το γεγονός ότι περνάω την βάση εισαγωγής της σχολής μόνο για 100 μόρια , τι λέτε θα πέσει ή θα ανέβει ;
Μπλε 6% , πρασινο 4%.
Βεβαια την σιγουρια την εχεις τον αλλο χρονο με το 4%.
Τωρα εσυ εισαι κοριτσι των μαθηματικων και της φυσικης οποτε αν δεν κατσει φετος η ναυπηγων ... βαζεις 2η επιλογη σεμφε οπου μπαινεις σιγουρα και μετα τον αλλο χρονο κανεις 4% για ναυπηγων...
Αρκετα μαθηματα που θα κανεις στην σεμφε θα στα αναγνωρισουν στην ναυπηγων διοτι και εκει μαλλον σεμφιτες καθηγητες κανουν τα ιδια μαθηματα.
Τι σε τραβα στην ναυπηγων? οι τροποι συγκόλλησης της λαμαρινας , τα ταξιδια στην κινα ή το χρημα?