kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρόσφατα κάπου άκουσα ότι πλέον δεν μου αναγνωρίζεται ως επίπεδο σπουδών και θα πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις για να μπορώ να το δικαιολογώ ως πτυχίο και να προσμετράτε ως προσόν.
ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει τι ισχύει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
όποιος ξέρει στα σίγουρα ή μπορεί να ρωτήσει καθηγητή οτυ και να μου πει θα το εκτιμούσα αφάνταστα αλλιώς θα πάρω κανένα τηλέφωνο...
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι παλιές ενότητες α1 α2 α3 α4 αναγνωρίζονται κανονικα σήμερα ως επίπεδο B2 μην ανησυχείς.Έχει ξαναγίνει η ίδια συζήτηση στο site, αλλά οι σύνδεσμοι-διευθύνσεις που έχουν παρατεθεί εκεί δεν υφίστανται πια. https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=44170&page=9
σ'ευχαριστώ πολύ.
πραγματικά,με έβγαλες από ένα α άγχος μιας και ούτε λεφτά ούτε χρόνος υπάρχει για να ξεκινήσω πάλι από την αρχή.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
τα παλια διπλωματα απο το α1 μεχρι και το α4 ΔΕΝ ισοδυναμουν με το β2
ΑΛΛΑ με το β1
ΜΗΝ μπερδευεστε
πιο αναλυτικα ολες οι ισοδυναμιες....
α1 ή α2 -> α1
α1 + α2 -> α2
α1 + α3 -> α2
α3 -> α2
α1 + α4 -> α2
α2 + α3 -> α2
α2 + α4 -> α2
α3 + α4 -> β1
α5 + α6 -> β2
α5 + β4 -> β2
α6 + β1 -> β2
α6 + β3 -> β2
β1 + β4 -> γ1
β3 + β4 -> γ1
ολα αυτα ειναι απο ανακοινωση του γαλλικου ινστιτουτου
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες και από εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=44170&page=10 το μήνυμα 94. Ακόμα και σήμερα ο ΑΣΕΠ δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω απλως εγραψα τις αντιστοιχιες/ισοδυναμιες των παλιων διπλωματων οπως τις ειχες ανακοινωσει το ιδιο το γαλλικο ινστιτουτο
εχω ακομα το χαρτι με την ανακοινωση απο τοτε
απο κει και περα
ειχα περασει περυσι για μια δουλεια απο το ιφα και επειδη μπερδευε αρκετους γνωστους μου το θεμα, ρωτημα και μου ειπαν οτι
τα α1+α2+α3+α4 στην ελλαδα (και κατ'επεκταση στον ασεπ) αναγνωριζονται σαν β2
στο εξωτερικο ομως σαν β1
για να μην υπαρξει καποια παρανοηση απο τα μελη, αυτα ηταν λογια υπαλληλου απο το ιφα
απο κει και περα τι να πω....
υ.γ. συγγνωμη αν προεκυψε μπερδεμα αθελα μου με το προηγουμενο μου ποστ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...