sofiaaa
Νεοφερμένος
κοιτα, κατ εμε καλυτερα θα ναι να πας στις πανελληνιες και να ξερεις και την λεπτομερεια παρα να πας και να ξερεις λιγα πραγματα απ το κα8ενα!
ειπες νομιζω μια λαθος φραση: δεν υπάρχει περίπτωση 1 στο εκατομυριο να πέσουν στις πανελλαδικές...
ποτε μην εισαι σιγουρος/-η για τιποτα!!!!!! στις πανελληνιες ολα ειναι πιθανα να πεσουν....ακομα και η υποσημειωση της υποσημειωσης!κ εκει φαινεται ο αψογος μαθητης!
ααα...εγω εχω κανει το εξης: ρωταω τον καθηγητη μου ποιες απ τις παρατηρησεις(ουσιαστικα, ρηματα, αντωνυμιες κτλ κτλ) θα συναντησω και ετσι δεν διαβαζω πραγματα που δεν θα μου χρησιμευσουν και δεν θα τα βρω ποτε μπροστα μου! καλη συνεχεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger
Νεοφερμένος
superman
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
elena10
Νεοφερμένος
Και εγώ από τη Γραμματική τα διαβάζω! Τα χει πιο καθαρογραμμένα και ας είναι με λεπτομέρειες! Eξ άλλου ότι θεωρείς λεπτομέρεια,μπορείς να το παραλείψεις αν και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!Συμφωνώ μαζί σου sofia!! Aπό το βιβλίο μόνο λεξιλόγιο κτλ..
συμφωνώ! αν και στο βιβλίο υπάρχουν τα βασικά είναι καλύτερο να τα ξέρεις από την γραμματική για να είσαι πάντα σίγουρος
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο οι παρατηρησεις αξιζουν...
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
και ετσι διαβαζω με τις σημειωσεις που δινει η καθηγητρια μου απο το φροντιστηριο και στο σχολειο διαβαζω απο αυτα που μας γραφει στο πινακα...
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο καθηγητης μου ειναι πολυ της ιδεας :σημειωσε τα εκει που δυσκολα θα τα χασεις και θα'ναι παντα μπροστα σου
EleNouzZz
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
ε ειπαμε αλλα οχι κι ετσι!εγω γενικα τη γραμματικη τη μαθαινω στο ιδιαιτερο γιατι τη γραφουμε στο τετραδιο.τωρα για το σχολειο δεν τη διαβαζω γιατι δεν ανοιγω βιβλιο.αλλα στο τετραδιο τη γραφουμε κι εκει.αλλα χαλια.οσοι περιμεναν να καταλαβουν απο το σοχλειο εχουν απογοητευτει πληρως.ειναι χαλια η καθηγητρια.να πεθανει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
καλα σκυλα μπορει να ειναι ,αλλα οχι και να πεθανει...aσε ρε ειναι μια σκυλα...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- P.Dam.
- athinoula
- Gogosps
- Scholar
- SlimShady
- giorgos78
- constansn
- nearos
- Ness
- Helen06
- augustine
- Abiogenesis
- Praxis
- jj!
- hirasawayui
- francies_nolan
- Joji
- spring day
- lepipini
- Hased Babis
- angies
- Schlimazel
- DimitraA.
- the.m024
- το κοριτσι του μαη
- nicole1982
- SoyN
- Alexecon1991
- PanosBat
- Super woman
- oups
- Απροσάρμοστη
- xakounaamatata
- margik
- Sherlockina
- Maynard
- brizoulis
- Scandal
- Zelina
- buffon85
- Vvi
- kostas1233
- ManiLaw
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.