Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Τον Λεωνίδα Τζανή βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, απαγχονισμένο η σύζυγός του, σήμερα το απόγευμα, στο πάρκινγκ του σπιτιού τους στο Βόλο.
Ο 57χρονος πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη είχε γεννηθεί στο Αερινό Μαγνησίας, το 1955 και ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, έχοντας σπουδάσει στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Τα τελευταία χρόνια, ο Λεωνίδας Τζανής απείχε από την πολιτική και ασκούσε τη δικηγορία στον Βόλο.
Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣOΚ στις εκλογές του 1993 και του 1996 και είχε προεδρεύσει σε επιτροπές της Βουλής, μεταξύ άλλων της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου.
Διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από τον Φεβρουάριου του 1999 έως τον Απρίλιο του 2000 και από 13.4.2000 έως 24.10.2001. Από το 1986 έως το 1990, ήταν δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Βόλου. Την περίοδο 1987-1989, και 1991-1993, διετέλεσε υπεύθυνος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νομού Μαγνησίας. Το διάστημα 1990-1992 ήταν αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βόλου και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού."
πηγή:
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63720033
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήταν στην λίστα των 32 πολιτικών προσώπων που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ! Ειπώθηκε οτι αυτοκτόνησε επειδή δεν αντεχε τον διασυρμό.Γιατι αυτοκτονησε?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ποιος ξέρει τι είχε φάει και αυτός. Εγώ περιμένω να σπάσει η ομερτά των υπολοίπων πρασινογαλάζιων. Εκεί να δεις διασυρμό.
Επειδή αυτοί εκεί είναι ζώα και δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή δε σημαίνει ότι θα κάνουν και εμάς αγρίμια.
Itach1
Διάσημο μέλος
Καλά όχι και έτσι. Αυτοκτόνησε, ήμαρτον. Είπαμε έκαναν τα μύρια αλλά ποτέ δεν μπορείς να χαίρεσαι για το θάνατο κάποιου.
Ποιος ξέρει τι είχε φάει και αυτός. Εγώ περιμένω να σπάσει η ομερτά των υπολοίπων πρασινογαλάζιων. Εκεί να δεις διασυρμό.
Επειδή αυτοί εκεί είναι ζώα και δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή δε σημαίνει ότι θα κάνουν και εμάς αγρίμια.
Σιγα μην τους λυπηθουμε,καθημερινα εξαιτιας αυτων πεθαινουν διπλα μας αθωοι ανθρωποι.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σιγα μην τους λυπηθουμε,καθημερινα εξαιτιας αυτων πεθαινουν διπλα μας αθωοι ανθρωποι.
Προσωπικά, θα προτιμούσα να φάνε τρις εισόβια ή να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Ο θάνατός τους δεν μου προσφέρει ούτε καν ηθική ικανοποίηση.
Itach1
Διάσημο μέλος
Να φανε τρις ισοβια στο ελλαντα;Προσωπικά, θα προτιμούσα να φάνε τρις εισόβια ή να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Ο θάνατός τους δεν μου προσφέρει ούτε καν ηθική ικανοποίηση.
Να μπουνε σε φυλακες και οι αστυνομικοι να ειναι υπηρετες τους;
Για κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι η θανατικη ποινη...
Selestian
Δραστήριο μέλος
Καλά ρε μαλάκες ούτε ονομαστικά δεν τον ξέρατε πριν από λίγο και χαίρεστε με την αυτοκτονία του.
Η χαρά δεν είναι προσωποποιημένη δεν απευθύνεται στο πρόσωπο αυτό καθαυτού αλλά σε αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει.
Και στην τελική γιατί να μην είναι κάποιος χαρούμενος όταν μαθαίνει ότι ένας λιγότερος διεφθαρμένος υπάρχει στην χωρά αυτή ή στον πλανήτη; Δεν λέω να πάνε να ψοφήσουν όλοι οι διεφθαρμένοι, δεν με ενδιαφέρει αν ζούνε ή αν πεθαίνουν, εμένα με ενδιαφέρει να μην επηρεάζουν τον κόσμο γύρω τους. Με τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους ας κάνουν ότι γουστάρουν, όμως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επηρεάζουν αρνητικά την κατάσταση της χώρας λόγω της διαφθοράς τους.
Και για να αυτοκτόνησε σίγουρα δεν θα είχε και λίγα να κρύψει.
Dias
Επιφανές μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Selestian
Δραστήριο μέλος
Στις τσέπες τους...πού την βρίσκουν τόση αναισθησία πια;
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω προσωπικα δεν λυπαμαι κανεναν τους.. να τους λυπηθω γιατι? που οι γονεις μας θα δουλευουν μεχρι τα 67 τους και δεν θα παρουν ποτε συνταξη,Καλά όχι και έτσι. Αυτοκτόνησε, ήμαρτον. Είπαμε έκαναν τα μύρια αλλά ποτέ δεν μπορείς να χαίρεσαι για το θάνατο κάποιου.
που κοβουν συνεχεια συνταξεις των παππουδων μας οι οποιοι δεν εχουν τα πληρωσουν τα φαρμακα τους,
που σπουδαζουμε , μαζευουμε ενα καρο χαρτια αγγλικων γαλλικων για να τα βαλουμε σε 5 χρονια κορνιζα στους τοιχουσ μασ,
που καθε μερα αυτοκτονουν αθωοι ανθρωποι επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι τουσ ,
που κοβουν τα επιδοματα αναπηρων και πολυτεκτων,ενω αυτοι εχουν παει στην ελβετια εκατομμυρια για εκεινουσ τα παιδια τους και τα εγγονια τουσ ? με συγχωρεις παρα πολυ αλλα δεν θα τους λυπηθω...θα χαρω. γιατι να βλεπω δηλαδη ολουσ γυρω μου να μιλανε για χαρατσια και να ναι μεσα στη δυστυχια? ξερεισ ποσο καιρο εχω να δω ανθρωπο να γελαει με τη ψυχη του? ε οχι , με συγχωρεις πολυ αλλα δεν θα λυπηθω... καταστρεψανε μια χωρα και τωρα προσπαθουν να καταστρεψουν και εμας... εγω αυτο δεν το δεχομαι. μπορει να φαινομαι και να ειμαι σκληρη αλλα αυτοι μας εφεραν σε τετοιο σημειο...
Δηλαδή ο λαός ποιους θα έχει να εκτελέσει μετά;
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλους... ειναι μπολικοι...Εγώ πάντως την θεωρώ λάθος την αυτοκτονία και πραγματικά στενοχωρήθηκα.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι σαν να λεμε:Αυτοκτονησε ο Χιτλερ;πσσσ ειμαι πολυ δυστυχισμενος τωρα,δεν βρηκα την ευκαρια να τον σκοτωσω εγω..
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιες ζωες? τις ηδη κατεστραμενες???Εγώ ουτε χαρουμενος ειμαι ουτε δυστυχισσμενος που ενας αυτοκτονησε αλλα και φυλακη να εμπαινε θα εβγαινε σε 1 μηνα ή λιγότερο.Και αυτος ειναι διεφθαρμενος υπαρχουν πολλοι ακομα.Αντε ενα ενα αποβρασμα να βγαινει απο την μεση με την καλή ή την αναποδη,πρωτου διαλυσει τις ζωες χιλιαδων αλλων ανθρωπων.
Είναι σαν να λεμε:Αυτοκτονησε ο Χιτλερ;πσσσ ειμαι πολυ δυστυχισμενος τωρα,δεν βρηκα την ευκαρια να τον σκοτωσω εγω..
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιες ζωες? τις ηδη κατεστραμενες???
οχι εννοω την περεταιρω διαλυση της ελληνικης κοινωνιας.Ηδη κατεστραμενη ειναι αλλα υπαρχει λίγο φως στο τουνελ ακομα.Απλα μας το κρυβουν κατι λαμογια σαν και αυτον.
Εγώ πάντως την θεωρώ λάθος την αυτοκτονία και πραγματικά στενοχωρήθηκα.
Εσάς τους κουμουνιστές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.