GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι γεματο λαθη? Αισχρο... Και γω αυτο εκανα φετος...Παιδία εγώ κάνω το stars and stripes καινούριο είναι σαν βιβλίο…μετά κάνω το κι εγώ το words you need. Έχω κάνει κ το skills builder αλλά και μένα σαν βιβλίο μου φάνηκε λίγο άκυρο…γτ καλά το πρώτο κεφάλαιο που μιλάει για τν προσωπικότητα και σου λέει για τους ανθρώπους πως τα χαρακτηρίζουν και λοιπά αλλά ήταν και ορισμένα άκυρα τύπου πως λέγετε το πόδι τα κότας!!!!!!btw βρε παιδία πείτε μου ένα τρόπο να αποστηθίζω τόοοοοοοσες πολλές λέξεις… έχω απελπιστεί όλο τις διαβάζω κ όλο τις ξεχναω… εσείς πώς τις θυμάστε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμβαινει πολλα βιβλια να βγαινουν προχειρογραμμενα και με τον καιρο να βελτιωνονται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα Tests της Super Course ειναι εξισου καλα για ECPE!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν,τελικά αποφάσισα την ερχόμενη εξεταστική να δώσω Γ2 ESB & MSU...
Μπορεί κανείς να μου πει εμπειρίες απ'αυτά τα διπλώματα;Για το ένα δηλαδή μιας και το άλλο τώρα θα έχει πρώτη εξεταστική...
1000:thanks:!!!
Για το ΜSU αφου απο πισω βρισκεται το Ανατολια πιστευω να ειναι μια ευχαριστη εμπειρια!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατί δε μου το προτείνεις;το Γ2 ESB ειναι ΙΔΙΟ με το λανκασιρ, αρα δε σου το προτεινω. Οσο για το MSU, θα παω στο σεμιναριο και θα σου πω εντυπωσεις...
τι έχεις ακούσει δηλαδή για το ESB;Για το ESB παντως ξερω τα χειροτερα.
Για το ΜSU αφου απο πισω βρισκεται το Ανατολια πιστευω να ειναι μια ευχαριστη εμπειρια!
Για το MSU κι εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό!!!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως σου ειπα το ΕΣΒ ειναι ΙΔΙΟ με το Λανκασιρ προφισιενσυ. Μιας και ειχα λοιπον την εμπειρια του λανκασιρ, ΔΕ σου το προτεινω. Το θεωρω αυτοκαταστροφη.γιατί δε μου το προτείνεις;
τι έχεις ακούσει δηλαδή για το ESB;
Για το MSU κι εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό!!!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Από ποια άποψη;οπως σου ειπα το ΕΣΒ ειναι ΙΔΙΟ με το Λανκασιρ προφισιενσυ. Μιας και ειχα λοιπον την εμπειρια του λανκασιρ, ΔΕ σου το προτεινω. Το θεωρω αυτοκαταστροφη.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
δε νομίζω το use of english του να είναι πιο δύσκολο από το gcvr του michigan....απο την αποψη οτι σε χαντακωνει στο USE OF ENGLISH, οτι ακους το λισενινγκ απο απλο κασετοφωνο και απο το οτι το μονο θετικο ειναι τα προφορικα...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
και να σου πω και κατι? στο μισιγκαν αμα παρεις ενα BF περνας ενω αυτο ειναι του στυλ: περνας το Ακουστικο? περνεις το 20% Δεν περνας το ακουστικο? ασχετα αν ειναι για μια ερωτηση χανεις ολο το 20%...
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ακριβώς εννοείς;ε και????? πιστεψε με, εχω κανει απειρα τεστς μισιγκαν, και πηρα μερος στο λανκασιρ, μιλαω καθημερινα με εξεταστη απο την Ελληνοαμερικανικη ενωση και ενημερωνομαι σχετικα... και το μισιγκαν ειναι πιο ευκολο...
-----------------------------------------
και να σου πω και κατι? στο μισιγκαν αμα παρεις ενα BF περνας ενω αυτο ειναι του στυλ: περνας το Ακουστικο? περνεις το 20% Δεν περνας το ακουστικο? ασχετα αν ειναι για μια ερωτηση χανεις ολο το 20%...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.