persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epitheus
Νεοφερμένος
Orestes
Δραστήριο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
!PaNoS!
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
εξαιρούνται οι no-lifers που βλέπουμε στα ίντερνετ καφέ που πωρώνονται με WoW, LA, και DotA...
Υπάρχουν και no-lifers που λιώνουν στο σπίτι τους και όχι στα netcafe
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν και no-lifers που λιώνουν στο σπίτι τους και όχι στα netcafe
Kαλά ναι απλά εκεί πέρα βλέπεις την κατάντια, ας πούμε είχα διαβάσει κάπου-κάποτε την περίπτωση ενός παιδιού που κοιμόταν μέρα παραμέρα το καλοκαίρι και έτρεχε στο νετ καφέ όταν ξύπναγε αμέσως...κυριολεκτικά. Με τις πυτζάμες.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγά το πράγμα. Καλά κάνεις. Κάποια παιχνίδια απαιτούν να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο κωδικόύς, αλλά και οδηγούς.Κι εγώ παίζω παιχνίδια φανατικά! Φυσικά κάνω και κάποια πράγματα που είναι αδιανόητα για gamers όπως κωδικούς και savegame hacks
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγά το πράγμα. Καλά κάνεις. Κάποια παιχνίδια απαιτούν να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο κωδικόύς, αλλά και οδηγούς.
Θυμάμαι στο agatha christie's murder on the orient express, δεν ήξερα τι να κάνω για να προχωρήσω...κοίταξα σε οδηγό, και έλεγε ότι πρέπει να φτιάξεις ζυμάρι στην κουζίνα και να βάλεις το αποτέλεσμα σε ένα ίχνος στο χιόνι για να το πας στον ηρακλή πουαρώ να το δει...δηλαδή πόσο lateral thinker πρέπει να είναι κάποιος για να το σκεφτεί αυτό?? Έλεος ας πούμε!
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
pikod
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω γιατί αλλά το AoD (TR6) είναι το αγαπημένο μου !! Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει και όλοι το μισούν! (εκτός από τα κοντρόλ που είναι απαίσια ειδικά στον Kurtis, κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό παιχνίδι! ) εμένα το ΤR8 με δυσκολεύει ιδιαίτερα........=The President;1185590] Γενικότερα από παιχνίδια τα αγαπημένα μου είναι Tomb raider (όλα, αν και το 4ο και το 6ο μου έσπασαν λίγο τα νεύρα!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Προσωπικά έχω να παίξω από τον περασμένο Αύγουστο όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Η επανασύνδεση με FF χθες ήταν συγκινητική. Ήπια σε πρώτο στάδιο, ήπια και ήρεμη. Banw, τις μέρες που έρχονται θα το πάρω απ' την αρχή το πράγμα, απ' την Αρχή εννοώ, πέμπτη με έκτη δημοτικού. Kingdom Hearts that is. Όλοι οι gamers θυμούνται τη δική τους αρχή, το παιχνίδι που όσος καιρός και να περάσει θα έχει ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις τους. Αυτό είναι το KH για μένα, όταν τα πράγματα ήταν απλά και ωραία. Ταίριαζαν και οι ηλικίες με τους ήρωες τότε και η ιστορία ήταν ό,τι έπρεπε για wannabe fantasy nerds like me. Πραγματικά το αγαπημένο μου παιχνίδι of all time.
Μετά θα περάσω στο δεύτερο χωρίς να 'χω παίξει το Chain of Memories. Θα γίνει κι αυτό εν καιρώ. Αφού τελειώσω θα έχουν έρθει δυο παιχνίδια που περιμένω (θα με προλάβουν βασικά, ~20 του μηνός τα υπολογίζω). Assassin's Creed για να ξεκινήσουμε πάλι και να φτάσουμε μέχρι το Brotherhood που δεν το έχω παίξει ακόμα (Revelations at E3 btw!) και Burnout Paradise για inbetween λιώσιμο (single & online).
Μέχρι να τα τελειώσω όλα αυτά (εννοείται Platinum σε AC και Burnout) πιστεύω θα 'χω μαζέψει λεφτά για μια HDTV. Ε, θα πλησιάζουν και τα γενέθλιά μου, παππούδες, γιαγιάδες, γονείς, αδέρφια, φίλοι, κάτι θα γίνει. Κι όλα αυτά για το φαντασμαγορικό κλείσιμο του καλοκαιριού: Final Fantasy XIII in glorious 1080p! Goosebumps all the way...
Αυτά έχω κάπως τώρα στο κεφάλι μου. Στην πορεία βλέπουμε για αλλαγές. Όλοι E3 7-9 του μηνός, απ' το σπίτι μέχρι να βρούμε τρόπο να πάμε σε μερικά χρόνια.
Stay sharp gamers.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
η πόλη που θα εξελήσεται θα είναι η κωνσταντινούπολη τα οθωμανικα χρόνια, ενώ θα είναι playable και ο altair οπότε πιθανόν να έχει και λίγο βυζάντιο μέσα.
gregory nub
Διάσημο μέλος
CoD2,4,5,6, RuneScape, Fiesta κ.α
Καλο το φιεστα αλλα θελει πολλα λεφτα οταν γινεις μεγαλο επιπεδο.
Ρουνσκειπ επεζα πολλα χρονια, τζαμπα χρονος ειναι...
Περιμενω αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.