Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas
Νεοφερμένος
είδες βρε; girl power!
Αν παίζεις κ συ half life2 (σε Internet εννοώ) να κανονίσουμε καμιά φορά να παίξουμε πακετάκι! Και εννοείται ότι όποιος άλλος πωρώνεται το λέει και κανονίζουμε να μπούμε σε ίδια πίστα ή τπτ τέτοιο!:xixi:
Καλή ιδέα το far cry, θα φροντίσω να το δοκιμάσω όταν βγεί, αν και ακούω γενικότερα καλά λόγια.... Εννοείται ότι το σύστημα το έχω!:dance: (μα τι ψώνιο που μαι θεέ μου;;; lol
Από παιχνίδι σε "μπαμ μπουμ" που χει και εφέ και σενάριο έχω να σου προτείνω το bioshock... Το θέμα του (σε μια πολύ γενική version γιατί βαριέμαι να πολυεξηγώ) είναι ότι και καλά, μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα το 1960 ο πρωταγωνιστής καταλήγει σε μια υποβρύχια πόλη που είχε χτιστεί το 1946 και κάποτε έσφιζε από ζωή.... Όμως περισσότερο ως πόλη-πειραματόζωο παρά ως κανονική πόλη, οι κάτοικοί της κατέληξαν όλοι με γεννετικές τροποποιήσεις (ή κάτι τέτοιο τεσπα) και περιττό να σου πω ότι όλοι σου επιτίθενται... Και εσύ αποκτάς (θες δε θες) δυνάμεις με γενετικές ιστορίες και μπορείς να κάνεις τους εχθρούς μπάρμπεκιου μόνο με ένα κλικ των χεριών κλπ. Ακούς τις οδηγίες ενός τύπου για να φύγεις από την πόλη και να σωθείτε και οι δύο όμως τελικά μπλέκεσαι ακόμα χειρότερα.... Το καλό στην όλη φάση είναι ότι οι ίδιοι οι παίκτες σύμφωνα με τις επιλογές που κάνουν έχουν και το ανάλογο τέλος! Πραγματικά είναι καταπληκτικό! (Μήπως τελικά με πληρώνουν για να το διαφημίζω;;;; lol )
και ορίστε και ένα screenshot έτσι να χετε μια ιδέα/
Screenshot
καλό φαίνεται αν κ δν έχω κ πολύ όρεξη για παιχνίδια τώρα!! αα κ για το half life 2, δν το χω παίξει ποτέ σε internet επειδή το χω πειρατικό!! τεσπα... περιμένω την τρίτη καινούργιο σύστημα για να παίζω το far cry 2 στο full...... τεσπα... καλό gaming!!
Ε άμα θες σενάριο δε θα παίξεις shooter αλλά RPG και Adventure.
λάθος... ένα καλό shooter έχει και σενάριο... όπως π.χ. far cry ή half life!!
The President
Νεοφερμένος
με συγχωρείς, αλλά αν έπαιζα τέτοιο παιχνίδι θα έβλεπα όλο το βράδυ εφιάλτες.
Μα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο το παιχνίδι είναι για άνω των 18....
(Όχι ότι εγώ είμαι άνω των 18, αλλά εδώ έπαιζα απ τα 9 μου το quake 3, δεν έχω τέτοια προβλήματα... Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά τελικά όλα μια ιδέα είναι.... :xixi
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
costas
Νεοφερμένος
απόλυτο δίκιο... όλα είναι στο μυαλό!!! αν κ ομολογώ πως όταν έπαιζα το half life 2 στις 12 η ώρα το βράδυ... ήταν κάπως... αλλά κ πάλι κοιμόνουν!!!Μα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο το παιχνίδι είναι για άνω των 18....
(Όχι ότι εγώ είμαι άνω των 18, αλλά εδώ έπαιζα απ τα 9 μου το quake 3, δεν έχω τέτοια προβλήματα... Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά τελικά όλα μια ιδέα είναι.... :xixi
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
λάθος... ένα καλό shooter έχει και σενάριο... όπως π.χ. far cry ή half life!!
Ναι αλλά ακόμα και σε αυτά το σενάριο λείτουργεί απλώς και μόνο ως υπόβαθρο για τα χιλιάδες kills. Γιατί όσο καλό και να ναι το σενάριο πάντα θα είναι γραμμικό και εσύ απλώς θα το ακολουθείς χωρίς να μπορείς να κάνειις τπτ.
costas
Νεοφερμένος
Ναι αλλά ακόμα και σε αυτά το σενάριο λείτουργεί απλώς και μόνο ως υπόβαθρο για τα χιλιάδες kills. Γιατί όσο καλό και να ναι το σενάριο πάντα θα είναι γραμμικό και εσύ απλώς θα το ακολουθείς χωρίς να μπορείς να κάνειις τπτ.
έχεις παίξει το far cry?? το σενάριο το ορίζεις εσύ!!! πας όπου θες όπως θες με ένα σκοπό... αυτό είναι σωστό σενάριο για shooter... όχι γραμμικό κ μονότονο!!!
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
costas
Νεοφερμένος
Το far cry δεν το έχω παίξει αλλά άμα μιλάς για free roam τότε και το Cod θεωρείται ΄καλό στο σενάριο. Επειδή όμως δε το έχω παίξει δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά και πάλι το far cry αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα
ε μα κάτι το πολύ καλό λογικό είναι να είναι εξαίρεση... γιατί αν ήταν όλα το ίδιο.. δν θα ξεχώριζε!!
The President
Νεοφερμένος
Βέβαια και πάλι έχεις να σκοτώνεις, αλλά έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια! Τις κουμπάρες θα παίζουμε; (Καλά, εννοείται πως υπάρχουν καταπληκτικά παιχνίδια που δεν είναι σε αυτό το στυλ -όπως π.χ. το monkey island, που είναι επίσης απ'τα αγαπημένα μου- αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....)
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
The President
Νεοφερμένος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
costas
Νεοφερμένος
Α, δεν τα λέμε αυτά! Είναι μυστικά του επαγγέλματος!
πάντως πρέπει να σου άρεσε πολύ το παιχνίδι αυτό!!!!
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασχολείται κανείς με τα original rpg (πχ. Neverwinter Nights)??
είχα παίξει παλιότερα Baldur's Gate και Icewind Dale αλλά τα βαριόμουν γρήγορα.. μονο το ID 2 είχα προχωρήσει λίγο παραπάνω.
costas
Νεοφερμένος
Ασχολείται κανείς με τα original rpg (πχ. Neverwinter Nights)??
elder scrolls (το oblivion έχω παίξει μόνο) κάνει??
elder scrolls (το oblivion έχω παίξει μόνο) κάνει??
Ο Ωρίωνας εννοεί μάλλον παιχνίδια με το σύστημα των Dungeons & Dragons και το Elder Scrolls δεν είναι τέτοιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.