billkolok
Νεοφερμένος
θα απαντησω εγω πρωτος..
λοιπον ασχολουμε εδω και δυο χρονια με τον κοσμο του βιντεο εχω φταιξει πολλα βιντεο εχω το sony vegas για να κοβω και να ραβω τα βιντεο μου οσο για καμερα εχω μια φωτογραφικη Polaroid αλλα θελω να παρω την Panasonic HDC-SD9EG-S
αν εχετε ερωτησεις πανω στα βιντεο η θελετε βοηθεια ελευθερα οι ερωτησεις..
ΑΑ και ακομα μπορειτε να δειτε τα βιντεο μου εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Rebel
Νεοφερμένος
μια Sony DSC-H7 με 15x οπτικό ζουμ και υψηλό quality ενώ αποκλιστικά και μόνο για βίντεο έχω μια άλλη που τραβάει και κίνηση ψίλου αλλά δεν την βρίσκω τώρα για να δω και να σας πω την μάρκα ^^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
billkolok
Νεοφερμένος
Εγώ ασχολούμε με Video Editing από παλιά. Για επεξεργασία χρησιμοποιώ το Pinnacle Studio 11.1 και από κάμερα έχω μια φωτογραφική και βίντεο(Περισσότερο για φότο)
μια Sony DSC-H7 με 15x οπτικό ζουμ και υψηλό quality ενώ αποκλιστικά και μόνο για βίντεο έχω μια άλλη που τραβάει και κίνηση ψίλου αλλά δεν την βρίσκω τώρα για να δω και να σας πω την μάρκα ^^
Εγω και η παρέα μου φτιάχναμε με τα κινητά μέσω του videodj, βιντεάκια που πρωταγωνιστούσαμε εμείς και σατιρίζαμε ότι γινόταν στην Σάμο (πατρίδα)!
βλεπω δηλαδη οτι και αλλοι εχουν το βιντεο για χομπι αν ειναι δωστε και κανα λινκ να δουμε τιποτα....
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
βλεπω δηλαδη οτι και αλλοι εχουν το βιντεο για χομπι αν ειναι δωστε και κανα λινκ να δουμε τιποτα....
Αυτά τα βίντεο είναι κατάλληλα μόνο για ενήλικες, ανεξάρτητα αν σε μερικά οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές είναι κάτω από 18(πιο παλιά βίντεο)!
Chris Rebel
Νεοφερμένος
billkolok
Νεοφερμένος
οκ σε εκανα αντ στο youtubeΟκ... θα ανεβάσω μερικά στο account μου στο YouTube(MadnessDays αν θέλετε να με ψάξετε αλλά έχω μόνο Αγγλικά tutorials για το Cmd και ένα βίντεο για το GTA IV στο PC δείτε τα αν θέλετε!
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
billkolok
Νεοφερμένος
για editing χρησιμοποιω το premiere & after effects CS4 φοβερα κ τα 2
ναι εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δεν τα μπορω καθολου....εχεις κανει καμια δουλεια...
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
billkolok
Νεοφερμένος
το after effects cs4(γενικοτερα ολη η σουιτα) πραγματικα κανει παπαδες αλλα θελει να ξερεις
cs4 δεν εχω δοκιμασει ακομα.....μονο cs3
μελα
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
ξερει κανεις να κανει μονταζ με 2 καμερες στο premier???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά δεν έχω φτιάξει ακόμα κάτι σοβαρό.
μελα
Νεοφερμένος
kesouras5
Νεοφερμένος
εγω δεν ασχολουμαι με το να τραβαω βιντεο,αλλα προτιμω να ''φτιαχνω'' στον υπολογιστη,χρησιμοποιω το sony vegas(πολυ καλο).
οριστε ενα βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=n74nO7KDAQk
alexandra_93
Νεοφερμένος
kesouras5
Νεοφερμένος
john93
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/user/raul7wade3#grid/user/8FE2FBEE6F11F8D0
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.