Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη! Γράφω ξεκάθαρα για πρόθεση γιατί απλά λείπει το επόμενο στιγμιότυπο!
Συγχαρητήρια για τον ανδρισμό που επέδειξε, και συγχαρητήρια σε αυτούς που τον επέλεξαν να εκπροσωπεί και να επιβάλει τον νόμο! Με τέτοια παλικάρια η Ελλάδα σίγουρα θα πάει μπροστά...........
Ο σκυλος αυτον ονομαζεται Λουκανικος και ειναι σε καθε διαδηλωση στην Αθηνα απ το 2008 και μετα!!!
Ευγε στην Ελληνικη Αστυνομια!!! Δειξανε ποιοι στα αληθεια ειναι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
καλα ελεος αλλα τι να κανουμε...το κανουν πολλοι ανθρωποι αυτο και δεν ειναι αστυνομικοι...δεν εχει σχεση η αστυνομια με αυτο
καλα παπακια οδηγουν???
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Φυσικά και είναι παράνομο αφού εκεί δεν υπάρχει καουτσούκ αλλά αλουμίνιο!Τον χτυπάει με τη ανάποδη πλευρά του γκλοπ ή εμένα μου φαίνεται? Γενικά, αυτό δεν είναι παράνομο?
alex2395
Δραστήριο μέλος
Τον χτυπάει με τη ανάποδη πλευρά του γκλοπ ή εμένα μου φαίνεται? Γενικά, αυτό δεν είναι παράνομο?
αν το σκυλι ειναι αδεσποτο το πολυ πολυ να φαει μηνυση απο καμια φιλοζωικη...
φαινεται πως ο τυπος μισει τα σκυλια(δυστυχως)
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον χτυπάει με τη ανάποδη πλευρά του γκλοπ ή εμένα μου φαίνεται? Γενικά, αυτό δεν είναι παράνομο?
Ότι δηλαδή αν το χτυπούσε με την κανονική πλευρά δε θα'χες πρόβλημα?
Όπως και να'χει για μένα η είδηση είναι ότι "Άνθρωπος χτύπησε αδέσποτο" Δε μου λέει κάτι αν είναι αστυνομικός, γιατρός ή περιπτεράς
Darklord
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Τι ειναι αυτα που λες, ενα τεραστιο ποσοστο στην Ελλαδα απο την εμπειρια μου κακοποιουν ζωα. Ειμαι σιγουρος πως σε ΟΛΑ τα επαγγελματα θα υπαρχει εστω ΕΝΑΣ που κανει κατι παρομοιο σε σκυλο, γατα κτλ.
Τι να πω δηλαδη, ολοι οι νοσοκομοι
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός από τον Λουκάνικο γνωστός στις πορείες ήταν και ο Κανέλλος που ψόφησε πριν λίγα χρόνια. Αυτά τα σκυλιά κατά ένα περίεργο τρόπο, έχουν...αγωνιστικές τάσεις!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
έχοντας ο ίδιος σκύλους και γάτες, θεωρώ μεγάλη αμαρτία να χτυπάς-βασανίζεις ένα ζώο. δυστυχώς υπάρχουν πολλοί.
ο τρόπος που το παρουσιάζεις ωστόσο δείχνει προκατάληψη.
θυμάσαι ένα εμετικό βίντεο που έδειχνε κάτι φαντάρους στην κύπρο να καίνε ζωντανό ένα σκυλί αφού το λούζουν με βενζίνη? με την λογική σου θα έπρεπε να καταδικαστεί ο ελληνικός στρατός και η ελ.δυ.κ
(το άτομο είναι της δέλτα όχι της δί.ας)
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
(το άτομο είναι της δέλτα όχι της δί.ας)
ααα mea culpa!!!
Ειναι απαραδεκτο κατα την αποψη μου ακομα και να σκεφτεις να κακοποιησεις ενα ζωο!!! Απλα αναφερω το αστυνομικος στον τιτλο καθως το τοπικ μιλαει για το περιστατικο αυτο.Δυστυχως δεν ειναι μονο αυτοι που το κανουν!!!
akikos
Επιφανές μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Btw,πριν μερικούς μήνες,ένας της αηΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε ένα κοριτσάκι 6 χρονών στο Μενίδι,στο σκυλί θα κώλωναν?
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
elnionio
Νεοφερμένος
Τα επειχηρηματα σου ειναι απαραδεκτα....... Ειναι δυνατον να κρινεις μια ολοκληρη ομαδα, που απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε μειωθηκε αισθητα το εγκλημα στους δρομους,απο ενα ατυχες συμβαν(δεν νομιζω να υπαρχη καποιο οφελος απο το θανατο ενος 6 παιδιου)ΔΕΛΤΑς είναι,όχι αηΔΙΑΣ.
Btw,πριν μερικούς μήνες,ένας της αηΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε ένα κοριτσάκι 6 χρονών στο Μενίδι,στο σκυλί θα κώλωναν?
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Τα επειχηρηματα σου ειναι απαραδεκτα....... Ειναι δυνατον να κρινεις μια ολοκληρη ομαδα, που απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε μειωθηκε αισθητα το εγκλημα στους δρομους,απο ενα ατυχες συμβαν(δεν νομιζω να υπαρχη καποιο οφελος απο το θανατο ενος 6 παιδιου)
Ναι.Δεν τρέφω καμία συμπάθεια,ούτε δίνω κανένα ελαφρυντικό,στα μαντρόσκυλα των αστικών συμφερόντων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.