kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω και μονο απο την 2α του δικου μου σχολειου ξερω ηδη 5 κοριτσια που το πανε στανταρ για αστυνομια...για αγορια δεν εχω ιδεα...
και τι θα γινει? θα ανεβουν οι βασεις ή θα κοψουν αβερτα απο οπου βρουν?
scoot
Νεοφερμένος
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 13124???
Φετος επειδη εχω διαβασει παρα πολλα και οπως λετε οι βασεις θα ανεβουν ποσο πιστευετε οτι θα φτασει???
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα και χρόνια πολλά , ναι η αστυφυλάκων το 2009 είχε 13124 ... Κανείς δεν λέει οτι θα ανέβουν , απλά μας παρακινούν σε αυτό το ενδεχόμενο γιατί οι θέσεις μειώθηκαν αρκετά πολύ...ποτέ δεν ξέρεις...Πολλοί θέλουν , λίγοι μπορούνΠαιδια περσι ειχε η
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 13124???
Φετος επειδη εχω διαβασει παρα πολλα και οπως λετε οι βασεις θα ανεβουν ποσο πιστευετε οτι θα φτασει???
scoot
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
να το παρουμε ενα ενα...καταρχην ασε το τι λενε στα φορουμ και οτιδηποτε και περσι ετσι λεγαν και επεσε 1090 μορια...δευτερον δεν ειμαι στην σχολη...μαθητης ειμαι ακομα, εχω τον πατερα μου ομως αστυνομικο διευθυντη και μου τα λεει για αυτο οταν διαβαζω τα σχολια εδω μεσα γελαω λιγο η αληθεια ειναι...γιατι ειναι χαζο να νομιζουν ολοι και να ξερουν οτι θα ανεβουν , οκ λεω και εγω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο ναι θα ανεβουν , ποτέ δεν ξέρεις , κατσε διαβασε και ασε το τι λενε οι αλλοι...οσο για τα ΕΚΑΜ ΥΑΤ κτλ από ότι ξέρω και μου έχουν πει οι αστυνομικοι εδω στο τμημα της θεσσαλονικης ειναι δυσκολο να μπεις στα ΜΑΤ, η σχολή να σε διορθώσω είναι 2 χρόνια και από αυτην την χρονια δυστυχώς οι εισακτέοι του 2010 θα κάνουν 2 χρόνια μέσα στην σχολή και κανέναν χρόνο πρακτική σε αντίθεση με την φετινή χρονιά που είχαν και έναν χρόνο έξω πρακτική που θα την κάνουν τώρα τον Ιούλιο από ότι μου είπανΞερεις Κυριακο τοσα που εχω διαβασει στο φορυμ και σε αλλα μου το εχουνε περασει οτι θα ανεβουν σιγουρα. Να σε ρωτησω μιας και εισαι στν σχολη μετα το τελος της φοίτησης 2 και μισος χρονος αν δν κανω λαθος μπορεις να δηλωσεις για Ομαδα Ζ,ΜΑΤ 'η ΟΠΚΕ??? η πρεπει να περασουν καποια χρονια??
scoot
Νεοφερμένος
lili1212
Νεοφερμένος
Υγ. Συγνώμη αν ρωτάω σε άσχετο thread
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι δύσκολο ναι δεν ξερω τον λόγο δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να μάθω , εγώ θέλω Ε.Κ.Α.Μ. Οπότε...Δηλαδη το να μπεις στα ΜΑΤ ειναι τοσο δυσκολο κριμα...Και νομιζα οτι δηλωνες και σε επερναν αναλογα αν σε εκριναν ικανο.
scoot
Νεοφερμένος
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω νομιζω οτι επειδη στα ματ υπαρχει ελλειψη σε παιρνουν ευκολα.Δηλαδη το να μπεις στα ΜΑΤ ειναι τοσο δυσκολο κριμα...Και νομιζα οτι δηλωνες και σε επερναν αναλογα αν σε εκριναν ικανο.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwnmaris
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάτι μου είπε ένας , ότι θα καταργηθεί η ειδική κατηγορία τριτέκνων? Πείτε μου ότι έκανε πλάκα ...
δεν το νομιζω,λιγο δυσκολο για φετος.ισως απο του χρονου.
metallurgy
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Konstantis_X
- Krista b
- xris
- IDK3
- iiTzArismaltor_
- giapar
- GeorgePap2003
- Dafney
- kontiki
- dimitrark
- JC_APC
- Nic Papalitsas
- phoni
- Panelladikologos
- tolis
- Jim.ser
- Maria•
- nkot
- george55
- spiroskrokidis5@gmai
- vasilis123321
- Antonisbairac1
- KimTaehyung
- Libertus
- Marioskops
- Giii
- iminspain
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- SlimShady
- mariliza8
- Μαθητης00
- Jimmy20
- panagiotis23
- panspil
- angies
- luisnazariodelima
- Δήμη.Ντ
- Orphalesian
- Nick0007
- Nina42
- Κλημεντίνη
- MarcoReus
- Rene2004
- fearless
- victor 21
- Stelios725
- hirasawayui
- tsiobieman
- valantis21
- dbPoliceOff
- Bgpanos
- eri548
- Panos blg
- ManAg3R
- JohnGreek
- Leukosrinokeros
- giota1111
- Marskr
- kokk
- Ryuzaki
- tymvorixos
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.