angel32
Νεοφερμένος
Επισης, θα ηθελα να μαθω τι αθληματα δινεις για να περασεις σε αυτες τις σχολες!
Ειμαι β λυκειου, και εχω στο μυαλο μου για αρχιτεκτονικη η πολιτικων μηχανικων και θα ηθελα να δηλωσω και μια απο αυτες τις σχολες αν γινεται..
Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα τρια επαγγελματα, και ποιος ο μισθος τους για το καθενα ξεχωριστα..
καταρχην δυο ειναι τα επαγγελματα......αστυφυλακων και αξιωματικων..
και τα δυο σωματα ανηκουν στην αστυνομια.......και στις δυο σχολες οταν εισαι δοκιμος παιρνεις τα ιδια λεφτα(γυρω στα 300 ευρω)....μετα αλλαζει η μισθοδοσια.......οταν πιανεις δουλεια......
η σχολη αστυφυλακων ειναι 2 χρονια ενω η αξιωματικων 4......
για μισθους ακριβως δεν ξερω.....
Επισης, θα ηθελα να μαθω τι αθληματα δινεις για να περασεις σε αυτες τις σχολες!
τα αθληματα τα περναει και η κουτση μαρια......αλμα,σφαιρα,αντοχη,100 μ.,υψος......
Ειμαι β λυκειου, και εχω στο μυαλο μου για αρχιτεκτονικη η πολιτικων μηχανικων και θα ηθελα να δηλωσω και μια απο αυτες τις σχολες αν γινεται..
κανε απλα αυτο που σου αρεσει.....εγω θα δηλωνα πολιτικων μηχανικων πρωτα.....και εγω 1η επιλογη ειχα μηχανολογους αλα δεν τους επιασα και περασα αξιωματικων αστυνομια....
Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει!
ελπιζω να βοηθησα......:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel32
Νεοφερμένος
Θα χρειαστει να κανω στην τριτη λυκειου και καποια προετοιμασια γι'αυτα ετσι?
Ποια ειναι τα ορια στα αθληματα? Δηλαδη τα 100μ σε ποσο χρονο, τι υψος και τετοια..
Βασικα ειμαι και 1.68 δεν ξερω καν αν περναω το οριο για να εισαχθω στην σχολη..
Το καλο ειναι οτι ακομα ψηλωνω!
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Θα χρειαστει να κανω στην τριτη λυκειου και καποια προετοιμασια γι'αυτα ετσι?
Ποια ειναι τα ορια στα αθληματα? Δηλαδη τα 100μ σε ποσο χρονο, τι υψος και τετοια..
Βασικα ειμαι και 1.68 δεν ξερω καν αν περναω το οριο για να εισαχθω στην σχολη..
Το καλο ειναι οτι ακομα ψηλωνω!
ειλικρινα δεν χρειαζεσαι καμια προετοιμασια.....θα περασεις χαλαρα τα αθληματα.......
το υψος ειναι ομως ενα ζητημα....κοψανε παιδια που δεν ηταν 1.70 και πανω......
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evma
Νεοφερμένος
2)Τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως φαινονται στο Βιντεο που λανθασμενα παρουσιασε ο Fosa.Μην νομιζεις οτι εσυ (ο μπατσος ) εισαι η αιτια του κακου.Εσυ απλα εισαι ενας νεος που επελεξε την σιγουρη εργασια και αναγκαστηκα ερχεσαι αντιμετωπος με συνομιλικους σου φοιτητες.
maria_ch
Νεοφερμένος
Τα όρια ειναι:στα 1.000μ 4.30'',στα 100μ 16'',μήκος 3,20μ,ύψος 1.05 και σφαίρα 9μ στην σφαίρα ρίχνεις και με τα δύο χέρια,στο σύνολο πρέπει να ρίξεις 9μ.Πάντως δεν είναι και τόσο γελεία τα όρια εκτός και αν εγώ είμαι τόσο σαράβαλο...
Ιορδανης
Νεοφερμένος
Παντως κοριτσι στην αστυνομια ειναι λιγο δυσκολα αλλα ενταξει απο οτι βλεπω και απο τις δικες μας την παλευουν....
Καλη επυτηχία σου ευχομαι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
δυο θεματα ποιο κατω θα βρεις οτι θελεις για την σχολη... τωρα για το επαγγελμα τι να μαθεις; Δεν ξερεις πανω κατω ποια ειναι η δουλεια του αστυνομικου;παιδιά θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό το επάγγελμα....
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλε μην το ψαχνειςδυο θεματα ποιο κατω θα βρεις οτι θελεις για την σχολη... τωρα για το επαγγελμα τι να μαθεις; Δεν ξερεις πανω κατω ποια ειναι η δουλεια του αστυνομικου;
ο τυπος ψηνεται για ενστολους αλλα θελει να τα βρει ολα ετοιμα και μασημενα.....
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ (μη μου πει κανεις για βαρκα ή γαλοτσες )
υπαρχουν τοσα θεματα για την αστυνομια
υπαρχει ο οδηγος σπουδων
υπαρχει το google ενημερωσου γενικα και αν θες κατι εξειδικευμενο ρωτα....
τι 8α πει
?παιδιά θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό το επάγγελμα...
prisila
Νεοφερμένος
παιδιά θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό το επάγγελμα....
Eπειδη και εμενα με ενδιαφερει αυτη η σχολη και το ψαχνω πολυ το συγκεκριμενο θεμα δες την ιστοσελιδα του υπουργειου εσωτερικων!!!
Εχει τα παντα!!
Ποσα ετη ειναι, τα μαθηματα, ποια εξεταζονται και ποια οχι, που εχει σχολες...
Πιστευω πως θα σε βοηθησει ιδιαιτερα
https://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=61&Itemid=52&lang=
prisila
Νεοφερμένος
Αλλα πρεπει να ειναι τελεια στη σχολη!Εχουν πολυ ενδιαφεροντα μαθηματα και το επαγγελμα εκτος απο συντομη επαγγελματικη αποκατασταση πιστευω πως ειναι και παρα πολυ ωραιο!!!
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.70 αντρες - γυναικες..
ολα τ αλλα ειναι παιχνιδακι..
Iliana13
Νεοφερμένος
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενταξει τοτε ξεκινα την προπονηση..:no1::no1::no1:
Iliana13
Νεοφερμένος
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο τρεξιμο και αλματα (μηκος και υψος) μη φοβασαι.. στην αναγκη κανεις και βουτια.
καλη δυναμη..
prisila
Νεοφερμένος
Το υψος ειναι γελοιο, και με το μηκος καλη προπονηση αν κανεις δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα!!!
Το θεμα ειναι με τις ταχυτητες και το χιλιαρι τι γινετε?!?!?!
Ειναι καλος ο χρονος που δινουν ή κοβουν αβερτα?????
konstantinosf16
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Konstantis_X
- Krista b
- xris
- IDK3
- iiTzArismaltor_
- giapar
- GeorgePap2003
- Dafney
- kontiki
- dimitrark
- JC_APC
- Nic Papalitsas
- phoni
- Panelladikologos
- tolis
- Jim.ser
- Maria•
- nkot
- george55
- spiroskrokidis5@gmai
- vasilis123321
- Antonisbairac1
- KimTaehyung
- Libertus
- Marioskops
- Giii
- iminspain
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- SlimShady
- mariliza8
- Μαθητης00
- Jimmy20
- panagiotis23
- panspil
- angies
- luisnazariodelima
- Δήμη.Ντ
- Orphalesian
- Nick0007
- Nina42
- Κλημεντίνη
- MarcoReus
- Rene2004
- fearless
- victor 21
- Stelios725
- hirasawayui
- tsiobieman
- valantis21
- dbPoliceOff
- Bgpanos
- eri548
- Panos blg
- ManAg3R
- JohnGreek
- Leukosrinokeros
- giota1111
- Marskr
- kokk
- Ryuzaki
- tymvorixos
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.