WeskerS
Νεοφερμένος
Για το δευτερο το ειπα γενικα , οχι για εσενα.Αλλα αφου εισαι σιγουρος , τοτε εαν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι θα προτιμουσες παιδαγωγικα (εκτος εαν κανω λαθος δεν θυμαμε).Εξαλου δικο σου θεμα ειναι φιλε , ξαναλεω το ειπα γενικα.
Φιλικα παντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalaxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφω.Ειδες τι εβαλα μεσα στην παρενθεση ?Ισως οχι..Τελος παντων.
Για το δευτερο το ειπα γενικα , οχι για εσενα.Αλλα αφου εισαι σιγουρος , τοτε εαν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι θα προτιμουσες παιδαγωγικα (εκτος εαν κανω λαθος δεν θυμαμε).Εξαλου δικο σου θεμα ειναι φιλε , ξαναλεω το ειπα γενικα.
Φιλικα παντα.
Mια χαρά διαβάζω..Για αυτό είπα και αυτά που είπα..Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάμε για σχοινί..Όταν κάτι ατυχές τελειώνει υπάρχει νόημα να ψυρίζουμε τις λεπτομέρειες?Ειδικά ένας τρίτος που δεν είχε καθόλου συμμετοχή?
Τέσπα αν θες πς τη γνώμη σου εγώ δεν ξαναασχολούμαι με κανέναν για το συγκεκριμένο συμβάν.
.......................................................................
Ναι θα προτιμούσα παιδαγωγικά ή κάτι παρεμφερές δημοσιοϋπαλληλίστικο..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..ΑΝ ΗΜΟΥΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ και έβγαζα τόσο ψηλό βαθμό και ήμουν νομίζω θεωρητική...
Αλλιώς ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ πάλι, θα πήγαινα κατευθείαν αστυφυλάκων και καρφί για καριέρα(προσπάθεια να περάσω στην αξιωματικών μετά)..όχι από θέμα βαθμού γιατί θα τον έπιανα άνετα.
Γιατί η αστυνομία μ'αρέσει.
..πάντα με τα μυαλά που έχω σήμερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WeskerS
Νεοφερμένος
Τελικα που εισαι ?Εδωσες εξετασεις για κατι ?
kalaxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε φιλε...Τι εννοεις εαν μπορουσες και θα προτιμουσες ?Δεν σε πιανω.Απο την μια λες προτιμας κατι αλλο , απο την αλλη εαν μπορουσες θα πηγαινεις ΕΛ.ΑΣ.
Τελικα που εισαι ?Εδωσες εξετασεις για κατι ?
Δεν μπορούσα τότε λόγω προβλημάτων υγείας(έπρεπε να με κόψουν στα προκαταρτικά αν πήγαινα)..
Μετέπειτα πέρασα σε μια σχολή..Και είμαι της άποψης όταν ξεκινάς κάτι να το τελειώνεις.
rino0Z
Νεοφερμένος
ThanosAlonso
Νεοφερμένος
γεια!!εγω θελω να κανω την εξησ ερωτηση για να μπεισ αστυφυλακων ποσο υψοσ πρεπει να εχεισ γιατι ειμαι 1.63 και θελω πολυ να μπω εκει αλλα μαλλον θα με κοψουν στο υψοσ...
Ναι φίλε δυστηχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει την είσοδο στην ΕΛ.ΑΣ. Τουλάχιστον φέτος ήταν πολύ αυστηροί σε αυτό το μέτρο
rino0Z
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
μαλιστα μασ υποχρεωσαν πφφφφφφ!!!
ThanosAlonso
Νεοφερμένος
κοπελα ειμαι
μαλιστα μασ υποχρεωσαν πφφφφφφ!!!
Κρίμα και συγνώμη για το φίλε δεν κοίταξα το φύλο... Ναι και σε εμας περνούσες απο 2 ελέγχους όταν έκανες τα χαρτιά σου και στις προκαταρκτικές
rino0Z
Νεοφερμένος
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος
rino0Z
Νεοφερμένος
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος
rino0Z
Νεοφερμένος
HelenT
Νεοφερμένος
παιδια εγω ειμαι β γυμνασιου και ειμαι 1.57 το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να ψηλωσω αλλο.Λετε μεχρι να δωσω εγω να εχουν χαμηλωσει τα ορια???ειλικρινα δεν χρειαζεσαι καμια προετοιμασια.....θα περασεις χαλαρα τα αθληματα.......
το υψος ειναι ομως ενα ζητημα....κοψανε παιδια που δεν ηταν 1.70 και πανω......
Α.και κατι αλλο ρωτησα αν παιρνουν γυναικες στην εκαμ σε ενα αστυνομικο και ειπε πως ναι αν πεσουν τα ορια του 1.70 για υψος αναγκαστηκα θα πεσουν και στις γυναικες στα εκαμ ετσι???
epsilon
Δραστήριο μέλος
ΕΚΑΜ γυναίκα λίγο δύσκολο εώς αδύνατο.παιδια εγω ειμαι β γυμνασιου και ειμαι 1.57 το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να ψηλωσω αλλο.Λετε μεχρι να δωσω εγω να εχουν χαμηλωσει τα ορια???
Α.και κατι αλλο ρωτησα αν παιρνουν γυναικες στην εκαμ σε ενα αστυνομικο και ειπε πως ναι αν πεσουν τα ορια του 1.70 για υψος αναγκαστηκα θα πεσουν και στις γυναικες στα εκαμ ετσι???
HelenT
Νεοφερμένος
ναι αλλα δεν απαγορεθεται να μπει γυναικα μεσα!!!ΕΚΑΜ γυναίκα λίγο δύσκολο εώς αδύνατο.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Βρες μου στα εκαμ μια γυναικα.Δεν καταλαβαίνεις τι εκπαίδευση περνάνε.ναι αλλα δεν απαγορεθεται να μπει γυναικα μεσα!!!
HelenT
Νεοφερμένος
βρε μαζι σου δε πανε γυναικες αλλα αυτο δε συμαινει οτι απογορευεται να μπει γυναικα στα εκαμΒρες μου στα εκαμ μια γυναικα.Δεν καταλαβαίνεις τι εκπαίδευση περνάνε.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Πανε να σε κοιτάξει κανας γιατρόςβρε μαζι σου δε πανε γυναικες αλλα αυτο δε συμαινει οτι απογορευεται να μπει γυναικα στα εκαμ
Ελενιτσα96
Νεοφερμένος
Παιδια εγω οπως και η ΗelenT ειμαι και εγω β γυμνασιου και εχω πανω κατω 57-57.5 υψος λετε μεχρι να βρεθω να δινω εγς πανελληνιες να εχουν πεσει τα ορια για το υψος????ε πως...εχουμε ξαναπει οτι κατα κυριο λογο εβαλαν το οριο υψους για να μην μπαινουν τοσες γυναικες....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Konstantis_X
- Krista b
- xris
- IDK3
- iiTzArismaltor_
- giapar
- GeorgePap2003
- Dafney
- kontiki
- dimitrark
- JC_APC
- Nic Papalitsas
- phoni
- Panelladikologos
- tolis
- Jim.ser
- Maria•
- nkot
- george55
- spiroskrokidis5@gmai
- vasilis123321
- Antonisbairac1
- KimTaehyung
- Libertus
- Marioskops
- Giii
- iminspain
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- SlimShady
- mariliza8
- Μαθητης00
- Jimmy20
- panagiotis23
- panspil
- angies
- luisnazariodelima
- Δήμη.Ντ
- Orphalesian
- Nick0007
- Nina42
- Κλημεντίνη
- MarcoReus
- Rene2004
- fearless
- victor 21
- Stelios725
- hirasawayui
- tsiobieman
- valantis21
- dbPoliceOff
- Bgpanos
- eri548
- Panos blg
- ManAg3R
- JohnGreek
- Leukosrinokeros
- giota1111
- Marskr
- kokk
- Ryuzaki
- tymvorixos
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.