Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,975 μηνύματα.
02-06-21
23:09
Οι ασκήσεις που όλοι περιμένατε. Μπορείτε να νιώσετε την λύτρωση λύνοντας αυτές τις ασκήσεις αφού πρώτα τις στείλετε.
[Όχι σοβαρά, χρειάζομαι βοήθεια, οπότε αν μπορεί κανείς να τις λύσει για να δω και τον τρόπο επίλυσης, θα ήμουν πολύ χαρούμενη].
Χ=1, Υ=5, Ζ=9
[Όχι σοβαρά, χρειάζομαι βοήθεια, οπότε αν μπορεί κανείς να τις λύσει για να δω και τον τρόπο επίλυσης, θα ήμουν πολύ χαρούμενη].
Χ=1, Υ=5, Ζ=9
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
02-06-21
23:31
Αφου θέλεις να μας τις δειξεις γιατι ειναι κλειδωμένες?
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
02-06-21
23:46
Πως το εκανα αυτο;Αφου θέλεις να μας τις δειξεις γιατι ειναι κλειδωμένες?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
03-06-21
00:10
Κοιτα eclipse , Οι ασκησεις φαινονται αντιμετωπισημες εν πρωτης.
Το θεμα ειναι οτι εχουν ενα λεκτικο παραξενο που δεν το εχω ,ισως ειναι τις ειδικοτητας ( ποια ειδικοτητα).
Συγκεκριμενα τι σημαινουν τα παρακατω στοιχεια ?
Το θεμα ειναι οτι εχουν ενα λεκτικο παραξενο που δεν το εχω ,ισως ειναι τις ειδικοτητας ( ποια ειδικοτητα).
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
03-06-21
00:12
Οπου ΧΥΖ ειναι ο αριθμοι που εχω βαλει πιο πανω.Κοιτα eclipse , Οι ασκησεις φαινονται αντιμετωπισημες εν πρωτης.
View attachment 81923
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-06-21
00:17
Δηλαδη αντικαθιστουμε τους αριθμους στους εκαστοτε τυπους ΧΥΖ και προχωραμε παρακατω?Οπου ΧΥΖ ειναι ο αριθμοι που εχω βαλει πιο πανω.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
03-06-21
00:18
ΜάλισταΔηλαδη αντικαθιστουμε τους αριθμους στους εκαστοτε τυπους ΧΥΖ και προχωραμε παρακατω?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-06-21
00:20
Οκ, ασε να βρουμε νοημα στην μοναξια μας με τον μπερνουλι.Μάλιστα
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
03-06-21
00:22
Το ελπίζω γιατι εγω δεν βρήκα ουτε με την απλη εξισωση συνέχειαςΟκ, ασε να βρουμε νοημα στην μοναξια μας με τον μπερνουλι.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,162 μηνύματα.
03-06-21
00:46
Την 1 και 4 μπορείς. Απλή εφαρμογή θεωρίας Bernoulli.
Η 6 πρίσμα πίεσης
Δες το βιβλίο του Munson για ρευστά
Η 6 πρίσμα πίεσης
Δες το βιβλίο του Munson για ρευστά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-06-21
04:30
ωχ λαθος στις πραξεις ειναι εκeι στα p2-p1, την ξανακανω.
Τώρα νομίζω ειναι καλύτεραωχ λαθος στις πραξεις ειναι εκeι στα p2-p1, την ξανακανω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
03-06-21
18:37
Αχ ευχαριστω... το H' σιγουρα δεν χρειάζεται καπου;; Περισσότερο για αυτο την ηθελα αυτη την άσκηση γιατι δεν ηξερα που να το χρησιμοποιήσω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-06-21
22:44
Η ασκηση με το H' ειναι μια αλλη ασκηση θα την κανουμε αποψε.Αχ ευχαριστω... το H' σιγουρα δεν χρειάζεται καπου;; Περισσότερο για αυτο την ηθελα αυτη την άσκηση γιατι δεν ηξερα που να το χρησιμοποιήσω.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
03-06-21
23:24
οχι οχι δεν χρειαζεται, την εκανα! Ευχαριστω πολυ!!Η ασκηση με το H' ειναι μια αλλη ασκηση θα την κανουμε αποψε.
(ειναι μεχρι αυριο πρωι ουτως η αλλως).
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-06-21
00:11
Οκ , ολλα καλα, δεν ειπες οτι ειναι επειγουσες.οχι οχι δεν χρειαζεται, την εκανα! Ευχαριστω πολυ!!
(ειναι μεχρι αυριο πρωι ουτως η αλλως).
Για την τριτη, ενω γνωριζω πως αντιμετωπιζεται, η εκφωνηση και το σχεδιο ειναι ελλιπή για το δικο μου το ματι και δεν μπορω να κανω κατι.
Αμα θες απαντας , οι ασκησεις αυτες σε τι ειδικοτητα αναφερονται?
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
04-06-21
01:50
Τι εννοείς;;Οκ , ολλα καλα, δεν ειπες οτι ειναι επειγουσες.
Για την τριτη, ενω γνωριζω πως αντιμετωπιζεται, η εκφωνηση και το σχεδιο ειναι ελλιπή για το δικο μου το ματι και δεν μπορω να κανω κατι.
Αμα θες απαντας , οι ασκησεις αυτες σε τι ειδικοτητα αναφερονται?
Με ολοκληρωμα την ελυσα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-06-21
02:02
Σωστα με ολοκληρωμα , αλλα αν δεν καταλαβαινεις ποια ειναι η επιφανεια οπου δρα η μεση δυναμη τι να ολοκληρωσεις. Θα ψαξω να βρω καποια ασκηση που ελεισα παλιοτερα με μεση δυναμη για να καταλαβεις τι εκφωνηση περιμενα.Τι εννοείς;;
Με ολοκληρωμα την ελυσα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-06-21
02:38
Εδω εχω μια με μεση δυναμη
Απαντηση στο ερωτημα β)
Απαντηση στο ερωτημα β)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
- pannnos1992
- nearos
- Agonistis
- augustine
- F1L1PAS
- Don25
- Georgekk
- Antonisbairac1
- katapliksi
- skyway
- An_uknown_world
- panosveki
- dovellos_p
- Than003
- maria2001
- physicscrazy
- T C
- Monster Hunter
- eukleidhs1821
- spring day
- Panagiotis849
- ggl
- Spyro
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- Superhuman
- Parsha
- kiyoshi
- the purge
- Αννα Τσιτα
- sweater weather
- nucomer
- Greg1900
- kwstaseL
- Scandal
- Unboxholics
- TonyMontanaEse
- Dr House
- igeorgeoikonomo
- BioChemical
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.