matina 18
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nephthys
Νεοφερμένος
Και εγώ στο ΑΠΘ πέρασα. Λοιπόν το μόνο που ξέρω είναι ότι αρχίζουμε στις 12-10. Κατά τα άλλα μαύρα μεσάνυχτα! Πρόγραμμα, δηλώσεις μαθημάτων, Α.Μ. και λοιπά είπαν μετά τις εκλογές... Κανένας ενημερωμένος παίδεεες; :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
matina 18
Νεοφερμένος
Nephthys
Νεοφερμένος
matina 18
Νεοφερμένος
ellaki
Νεοφερμένος
starzy
Νεοφερμένος
παιδιά μπορεί κάποιος με link να μου δώσει το πρόγραμμα του α' εξαμήνου αρχιτεκτόνων μηχανικών του Α.Π.Θ. .....με το site τους τα έχω παίξει, είναι παντελώς ανενημέρωτο!
Εγώ πάντως πήγα σήμερα και μου είπαν πως αύριο θα ανακοινωθει στον πίνακα...Αν θες μπορω να στο στειλω αυριο,εκτος κι αν θες να πας να το δεις απο κοντα...
-----------------------------------------
Μόλις τώρα βρήκα και αυτό...
https://www.arch.auth.gr/greek/kentr...h/back_to/-9e1905caf8/article//2009-2010.html
Καλή αρχή σε όλους μας!!!
Να σε ρωτησω...εσυ ξέρεις τι ακριβως ειναι οι δηλωσεις των μαθηματων???
ellaki
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
Να σε ρωτησω...εσυ ξέρεις τι ακριβως ειναι οι δηλωσεις των μαθηματων???
Για να δώσεις ένα μάθημα θα πρέπει να το έχεις δηλώσει. Από σχολή σε σχολή διαφέρει η διαδικασία, δηλαδή αλλού σε αφήνουν να δηλώσεις μέχρι Χ ώρες, αλλού πάει αναλόγως το εξάμηνο κλπ.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει να πω κοτσανα.Αλλα γινεται να εισαι 1ο εξαμηνο και να δηλωσεις να δωσεις μαθημα του 2οθ εξαμηνου??Για να δώσεις ένα μάθημα θα πρέπει να το έχεις δηλώσει. Από σχολή σε σχολή διαφέρει η διαδικασία, δηλαδή αλλού σε αφήνουν να δηλώσεις μέχρι Χ ώρες, αλλού πάει αναλόγως το εξάμηνο κλπ.
hale
Δραστήριο μέλος
Γίνεται αλλά μέχρι ένα ορισμένο αριθμό μαθημάτων επόμενου εξαμήνου.:iagree:Μπορει να πω κοτσανα.Αλλα γινεται να εισαι 1ο εξαμηνο και να δηλωσεις να δωσεις μαθημα του 2οθ εξαμηνου??
Με αυτό το τρόπο μπορείς να τελειώσεις τη σχολή σε λιγότερα χρόνια από το κανονικό αλλά θέλει παλύ διάβασμα.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να παρακολουθείς όποιο μάθημα θέλεις από οποιοδήποτε εξάμηνο αλλά αν δεν τα έχεις δηλώσει δεν μπορείς να πάρεις μέρος στην εξεταστική σε αυτά τα μαθήματα.Ειναι δυσκολο...Μπορεις να παραολουθεις ελευθερα τα μαθηματα του επομενου εξαμηνου.Σωστα??
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω για τις πληροφοριες μανΜπορείς να παρακολουθείς όποιο μάθημα θέλεις από οποιοδήποτε εξάμηνο αλλά αν δεν τα έχεις δηλώσει δεν μπορείς να πάρεις μέρος στην εξεταστική σε αυτά τα μαθήματα.
xmmmm
Νεοφερμένος
Μπορει να πω κοτσανα.Αλλα γινεται να εισαι 1ο εξαμηνο και να δηλωσεις να δωσεις μαθημα του 2οθ εξαμηνου??
Δεν γίνεται να πάρεις του 2ου εξαμηνου αν εισαι 1ο αλλα του 3ου..Γενικα πάνε μονα-ζυγα..δηλαδη μπορεις να παρεις μαθηματα αλλου εξαμηνου αλλα θα είναι είτε του μονου 6μηνου είτε του ζυγου..αλλα όπως και να χει ναι γινεται να παρεις απο άλλα ετη μαθηματα..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Τί σπουδάζεις τώρα αν επιτρέπεται?
Αρχιτεκτονική είμαι κ τώρα, αλλά στη Ξάνθη... Απλά Σαλόνικα ήθελα να περάσω από 2α γυμνασίου κ αν το τμήμα είναι κ καλύτερο γτ να μην δοκιμάσω την τύχη μου?
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Αχα. Για τη σχολή σας δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά αυτό που μου έχουν πεί για τη Θεσσαλονίκη είναι ότι είναι πιο θεωρητική σχολή, και ότι ασχολούνται υπερβολικά με τη βυζαντινή περίοδο... Αλλά πάλι δεν μπορώ να σου πω να μην πας κιόλας, από 800χλμ απόσταση δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...
Έχω ακούσει ότι είναι πιο... "καλλιτεχνική" σχολή!! Ενώ εμείς κάνουμε πιο πολλά μαθήματα για το πως "στέκεται" ένα κτίριο, τοπογραφία... κ.λπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.