γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
28-12-20
00:42
Καλα δεν ειναι παντου ετσι, η συγκεκριμενη γραμματεια εχει μια σύγχυση χρονου, ελπιζω να το ξανεαξετασει.Ααα αυτά δεν μου αρέσουν καθολουυ.
Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε νέα, έχουν πει "με το νέο έτος", γενικά και αόριστα, αλλά ελπίζω να μην έχουμε τέτοια.
Μια αλλη γραμματεια στο ιδιο ιδρυμα ΑΠΘ οταν το παιδι εστειλε τα χαρτια στις 14/12 του απαντησε αμεσως ,χαρτια οκ ,φερε το χαρτι διαγραφης να προχωρησουμε.
Edward
Νεοφερμένος
Ο Edward αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 48 μηνύματα.
28-12-20
16:04
Επειδή κάποιοι ρωτάτε για τον Εύδοξο και τα βιβλία . Πριν λίγο μου απάντησαν σε σχετικό ερώτημα που έκανα και μου είπαν : "" Για εσάς επειδή είστε ειδική κατηγορία(μάλλον εννοεί όλους όσους κάναμε μετεγγραφή με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και με τη κατηγορία των αδελφών) μπορείτε να κάνετε δήλωση μέχρι και 30/12.""
Εγώ έκανα τη δήλωση, αλλά τώρα πότε θα τα παραλάβουμε είναι άλλο θέμα. . .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
28-12-20
16:25
Δηλαδη τωρα λες οτι ο ευδοξος ειναι ανοικτος ( θα εκλεινε 22/11) και εσυ εχεις παρει κωδικους απο την μετεγγραφη?Επειδή κάποιοι ρωτάτε για τον Εύδοξο και τα βιβλία . Πριν λίγο μου απάντησαν σε σχετικό ερώτημα που έκανα και μου είπαν : "" Για εσάς επειδή είστε ειδική κατηγορία(μάλλον εννοεί όλους όσους κάναμε μετεγγραφή με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και με τη κατηγορία των αδελφών) μπορείτε να κάνετε δήλωση μέχρι και 30/12.""
Και τα δυο ειναι ευχαριστα. Για την παραλαβη και εσυ οπως και εμεις περιμενουμε ..... μεχρι τελους ιανουαριου!
Τα παιδια του delivery εχουν καταρρεύση απο την κουραση , εμενα κυριακες μου τα φερνουν.
Edward
Νεοφερμένος
Ο Edward αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 48 μηνύματα.
28-12-20
16:31
Ναι έχω πάρει κωδικους απο 17/12 γιατι 'ετρεξα' με τα δικαιολογητικα , διαγραφη κλπΔηλαδη τωρα λες οτι ο ευδοξος ειναι ανοικτος ( θα εκλεινε 22/11) και εσυ εχεις παρει κωδικους απο την μετεγγραφη?
Και τα δυο ειναι ευχαριστα. Για την παραλαβη και εσυ οπως και εμεις περιμενουμε ..... μεχρι τελους ιανουαριου!
Τα παιδια του delivery εχουν καταρρεύση απο την κουραση , εμενα κυριακες μου τα φερνουν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
28-12-20
16:34
Νομιζω εισαι ΑΠΘ? Μπραβω fast track το ΑΠΘ!Ναι έχω πάρει κωδικους απο 17/12 γιατι 'ετρεξα' με τα δικαιολογητικα , διαγραφη κλπ
Edward
Νεοφερμένος
28-12-20
16:39
Π.ΘΝομιζω εισαι ΑΠΘ? Μπραβω fast track το ΑΠΘ!
Παραθέτω και σχετικό email που μόλις τώρα είδα ότι μου είχαν στείλει:
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
28-12-20
16:45
Ωραια ''μουλωχτή'' ανακοινωση δεν την εβγαλαν ουτε στο σαιτε τους.
Edward
Νεοφερμένος
28-12-20
16:48
Και εγω τυχαια το πηρα ειδηση, μιας και κάτι ειχε γινει και με το webmail και δεν ειχα προσβαση τις τελευταιες μερεςΩραια ''μουλοχτη'' ανακοινωση δεν την εβγαλαν ουτε στι σαιτε τους.
Xristinaqui
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Xristinaqui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
29-12-20
00:08
Ο Εύδοξος δεν ανοίγει μια φορά για όλους όσους πήραν μετεγγραφή; Αυτό είχα καταλάβει.
argiri p
Νεοφερμένος
Η argiri p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
29-12-20
11:09
καλημερα σας.Με ποιο τροπο ανοιξε ο ευδοξος?εχετε παρει κωδικους απ τη σχολη μετεγγραφης σας?Επειδή κάποιοι ρωτάτε για τον Εύδοξο και τα βιβλία . Πριν λίγο μου απάντησαν σε σχετικό ερώτημα που έκανα και μου είπαν : "" Για εσάς επειδή είστε ειδική κατηγορία(μάλλον εννοεί όλους όσους κάναμε μετεγγραφή με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και με τη κατηγορία των αδελφών) μπορείτε να κάνετε δήλωση μέχρι και 30/12.""
Το προβλημα των περισσοτερων ειναι οτι δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια μετεγγραφης και δεν εχουμε ακομη κωδικους και προσβαση πουθενα.
zoi._k3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η zoi._k3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
29-12-20
11:26
Καλημέρα εγώ δεν έχω πάρει ακόμα για παράδειγμακαλημερα σας.Με ποιο τροπο ανοιξε ο ευδοξος?εχετε παρει κωδικους απ τη σχολη μετεγγραφης σας?
Το προβλημα των περισσοτερων ειναι οτι δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια μετεγγραφης και δεν εχουμε ακομη κωδικους και προσβαση πουθενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης Γιάννη να ρωτήσω εμάς μας είπαν με το νέο έτος θα γίνει η διαδικασία πιστεύω να μην πάει μετά τις 25 Γενάρη που είναι η εξεταστική
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-12-20
11:48
Καλημερα Ζωη . Οχι δεν θα παει μετα τις 25/1. Περιπου 11/1 θα σου πουν φερε διαγραφη και 15/1 +- θα παρεις κωδικους με ΥΔ οτι εχεις ζητησει διαγραφη. Το παδα δεν θελει να δημιουργήσει θεματα στην υπουργο.Εσυ που εχεις κονε με την Μαρια θα τα μαθεις και θα παρεις πρωτη.Καλημέρα εγώ δεν έχω πάρει ακόμα για παράδειγμα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης Γιάννη να ρωτήσω εμάς μας είπαν με το νέο έτος θα γίνει η διαδικασία πιστεύω να μην πάει μετά τις 25 Γενάρη που είναι η εξεταστική
zoi._k3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η zoi._k3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
29-12-20
11:51
Χαχαχα ευχαριστώ Γιάννη άρα την διαγραφή την ζητανε όταν μας πουν από τα Γιαννενα? Χαχα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-12-20
12:15
Τα γιαννενα τα εχεις θυμωσει και δεν θα σου πουν τιποτα. Η μαρια του παδα θα σου πει φερε διαγραφη.Χαχαχα ευχαριστώ Γιάννη άρα την διαγραφή την ζητανε όταν μας πουν από τα Γιαννενα? Χαχα
Τα γιαννενα επειδη ειναι καλοι αθρωποι το πολυ να στειλουν την διαγραφη με email στην μαρια για να μην καθυστερείς.
zoi._k3
Εκκολαπτόμενο μέλος
29-12-20
12:39
Χαχα ευχαριστώ πολύ γιαννηη
Kostakis26
Νεοφερμένος
Ο Kostakis26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
29-12-20
16:01
Γνωρίζει μήπως κανείς ποτέ περίπου θα μας ενημερώσουν από το ΓΠΑ για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής ;
zoi._k3
Εκκολαπτόμενο μέλος
29-12-20
18:39
Γιάννη θέλω να ρωτήσω κάτι σε ζάλισα το ξέρω αλλά έχω απορίες εγώ τώρα που έχασα δύο εργαστήρια άμα πχ όταν τα αναπλήρωσω στο γ εξάμηνο άμα αυτά τα δύο οι ώρες τους όπως κ να φτιάξεις το πρόγραμμα συμπίπτουν τι γίνεται?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-12-20
18:44
ποσα κοριτσια παιρνει η σχολη?Γιάννη θέλω να ρωτήσω κάτι σε ζάλισα το ξέρω αλλά έχω απορίες εγώ τώρα που έχασα δύο εργαστήρια άμα πχ όταν τα αναπλήρωσω στο γ εξάμηνο άμα αυτά τα δύο οι ώρες τους όπως κ να φτιάξεις το πρόγραμμα συμπίπτουν τι γίνεται?
zoi._k3
Εκκολαπτόμενο μέλος
29-12-20
19:04
Η σχολή γιαννη πήρε 19 κορίτσια νομίζω ειναι κ επιπλέον από την κατηγορία με τα αδέλφια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-12-20
19:34
Καλα, το συνολικο αριθμο ηθελα αλλα δεν πειραζει.Η σχολή γιαννη πήρε 19 κορίτσια νομίζω ειναι κ επιπλέον από την κατηγορία με τα αδέλφια
19:15/100 +19=127+19=146+ κοριτσια στο ετος .
Ενταξει τα εργαστηρια σας δεν εχουν οργανα μετρησεων και μηχανες για να ειναι πολυ μικρα αλλα οπωσδηποτε σπανε στα 3-4 groups και φυσικα οι ωρες ειναι διαφορετικες. Οποτε θα βρεις group να μην ταυτιζεται χρονικα με το εργαστηριο του 3ου εξαμηνου.
Παντως σε ολες αυτες τις περιπτωσεις κατι χανεις , καποια θεωρια του 3ου ισως. Τα πανεπιστημια μας πασχουν απο χρονοκαταμερισμο, κανουν οτι τους βολευει. Πχ μπορει η σχολη σου να εχει εστιατοριo αλλα για να πας να φας σαν ανθρωπος θα πρεπει να χασεις καποια θεωρια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 321 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- ioanna2007
- FNC_Sophia
- KwnnaPap
- BiteTheDust
- panaman
- marpa
- Unboxholics
- Greg25
- patra2002
- Sotis
- Lia 2006
- Arvacon
- user2k
- ANZ
- Νικολινα
- Nikleo
- Dion G.
- Panelladikologos
- Serj Tankian
- Μιχαήλ
- liana
- Dionisis.l
- astroskoni
- thesecretfemme
- Drglitterstar
- mvas
- Giota_pel
- spring day
- Praxis
- flaura
- Giannis02
- SoyN
- Specon
- katerinavld
- De Broglie
- Evaa
- Philologist
- Παναρας
- Vasilikii
- oups
- phoni
- Nick0007
- Hased Babis
- Jim.ser
- Κ...
- alpha.kappa
- angel27_
- emilyfan85
- Fofifofi78
- alanirun
- Billas
- dim6
- anakiriak@yahoo
- Virgi89
- TheUnknown
- Elenakii
- jim2015
- Estrella__
- Βιολετ
- calliope
- eukleidhs1821
- milkyway
- Than003
- Rina
- Alin22
- Mammy Nun
- theodoraooo
- estrela
- nimbus
- George9989
- Appolon
- Vasilis Xris
- barkos
- ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
- mary eleni
- Bea
- n1ki20
- PanMoonlight
- ΤΖΩΝ
- Scandal
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- George_dr
- Chrisa
- maria2001
- Vickyoustgl
- constansn
- Αννα1
- Xristosdimitra
- PanPan
- ale
- Panos_02
- MariaK11
- efi25
- tsiobieman
- george777
- Athina2003
- Nala
- Nikoleta_Giann
- GiwrgosE
- SlimShady
- Pharmacist01
- Christosgeorgo
- το κοριτσι του μαη
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Γιωργος15773
- penelopenick
- Parrot
- antonis97
- Dionyshs1
- Ανώνυμη
- vds3
- Giii
- Annou1
- fay01
- Mendem
- Steliosgkougkou
- angeloskar
- Cortes
- Nor40
- angies
- nikolettari
- Αλκης Κ.
- TheodoraNt
- Mapas26
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- Devid
- tilefos
- xakounaamatata
- Wonderkid
- Stanword
- Klaus13
- Κλημεντίνη
- s93060
- Στάθης Παναγιωτ
- L0st
- Mr.Finance
- Santra_
- 1011
- Fara
- lnesb
- MaryLou
- plantbee
- Alexandr0s7
- Anestis123
- ΕΛΛΗ*
- SVTIRIA
- Αναστασακι
- sophielovegood
- Sporaki
- snowy
- Χρυσουλα-Δημητρα
- harala
- King_2317
- Lion
- DeWiN
- Schlimazel
- Anna10
- Student 123
- Αριάνα123
- ARROWking
- maria20
- xrisamikol
- jimis2001
- Theodora03
- Citylights
- nikpap887
- Maria.aikaterini
- CHRYSA S
- Φραπεδοφιλόσοφος
- thecrazycretan
- Petros001
- Corleone12
- KeyboardWarrior
- Xaris
- Annu
- physicscrazy
- Tedi
- Stelios725
- nucomer
- roud
- Kiki mat
- Markos
- Γιάννη
- Tilemmm
- Γιώργος Πετ
- Maria_Xagorari
- Scholar
- vanessa21
- azula
- Mikem
- Eri0611
- GiwrgosLxs
- Ismhnhpapa
- Ελεν
- nekochan
- maria....
- stefan
- Alexecon1991
- GreekLover
- Antonela123
- llexAlex
- triantafillio
- sofia_00
- Nanat
- louminis
- pacheiko
- papas
- Sofiapapac
- ΜαρΝ
- Kostis-Palamas
- Nikitas18
- chochoru
- KingPoul
- Konina2033
- ggl
- Angelosap
- Eugene fuchsia
- Marifei
- kosbot6
- Nefeli_
- VasoGrimes
- tfghp
- Nick2325
- KimTaehyung
- Paragontas7000
- Jimmis18
- Manolo165
- BornB
- nikodimos89
- Maria@2000
- nicks1999
- Ioanna98
- Lebron
- KingOfPop
- Georgekk
- ioannam
- nickd6776
- Nick11
- Ria99
- T C
- Αναστασία197
- nicole1982
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Evala
- victor 21
- nikos0810
- joannaΚΑ
- Γιώργος35
- mker
- kostas1233
- Nefiki
- Eua5
- TonyMontanaEse
- χημεια4λαιφ
- Κορώνα
- Thoba19
- Mukumbura
- Monster Hunter
- iminspain
- ChrisNoris
- Vasilis2000kak
- charmander
- Rene2004
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.