γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

17-10-20

00:39
Τωρα ειναι ολα καθαρα. Δεν ειθελα να μου πεις τα μορια σου θα τα ευρισκα εγω ,αλλα οκ.Ναι συγγνώμη θα γίνω πιο σαφής.Εδωσα το 2018 και συγκέντρωσα 8850 μόρια.Εκανα τώρα 10% όπου έπιασα αγροτική ανάπτυξη Ορεστιάδα.Θελω μεταγραφή για αγροτική ανάπτυξη Αθήνα που με το 10% του 2018 έχει βάση 12798,που σημαίνει ότι απέχω από την διαφορά 2750.Δεν ξέρω αν μπορώ να αιτηθω μετεγγραφή και αν υπάρχει περίπτωση να την πάρω έχοντας μόνο κοινονικοοικονομικα κριτήρια πχ πολυτεκνια και αδερφό που σπουδάζει Αθήνα
Μιλαμε λοιπον για εισαγωγη μεσω γελ.
Πραγματι η βαση της Αγροτική ανάπτυξης ΓΠΑ με το 4% για φετος ειναι 12798.
Οπότε για να έχεις δικαίωμα μετεγγραφης σε αυτή τη σχολη τα μόρια σου θα πρέπει να ειναι 12798-2750= 10048 ( βαση μετεγγραφης)
Δυστηχως δεν μπορεις να παρεις μετεγγραφη για την σχολη αυτη.
Δεν ξερω και ποσο βορεια ειναι η ορεστιαδα αλλα αν θελεις να κατεβεις νοτιοτερα μπορεις στα σιγουρα να πας με μετακίνηση:
Βολο : Γεωπονιας Ιχθυολογιας και Υδατινου περιβαλλοντος (8511)
Καλαματα : Γεωπονιας (8787)
Δεν ξερω αν η γεωπονια ειναι το ενδιαφερον σου και απο ποιο πεδιο εισαι? υπαρχουν ομως δυνατοτητες μετακινησης.
Χμμμ ,η αγροτικη αναπτυξη ειναι γεωπονια ή ειναι οικονομικη σχολη?