19-07-20

20:05
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δεν νομιζω οτι έχεις μεγαλο θεμα να αγχώνεσαι.
Σκέψου οτι τα αδέρφια μεταφέρονται αυτόματα.
65 ειναι τα ατομα με κοινωνικά /οικονομικα κριτήρια.
3 σχολές έχει μονο η νομική και συνήθως τα μόρια ειναι χαμηλα για μεταγραφή αλλα φυσικά σίγουρη δεν μπορεί να είσαι.
Έχεις αρκετα μόρια απο τις πανελλήνιες πάντως αρα θα παίξει κι αυτο ρολο σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Τελος με το νεο σύστημα που υπολογίζονται ολα τα χρόνια στη φορολογική δήλωση δεν ξέρω κατα ποσο θα υπάρχουν κι τοσο πολλοί πλέον με πολλα μόρια .
Βεβαια αν εισαι 25 λογικα δεν μετραει μονο η δική σου φορολογική; κατι τέτοιο ειχα διαβάσει!
Αρα δικαιούσαι ολα τα μόρια αν ισχύει αυτό.
καλη επιτυχία)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
"Ως «κατά κεφαλήν εισόδημα» νοείται το υψηλότερο μεταξύ του ατομικού εισοδήματος και του κατά κεφαλήν οικογενειακού εισοδήματος. Εφόσον ο αιτών τη μετεγγραφή ή μετακίνηση είναι άνω των 25 ετών, άγαμος και διαθέτει ατομικό εισόδημα, λαμβάνεται υπόψη μόνο το
ατομικό του εισόδημα."
Για τη Νομική της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης δεν διαπίστωσα να είναι χαμηλά τα μόρια των πανελληνίων στις βάσεις των μετεγγραφών.
Οι περιπτώσεις ισοβαθμίας είναι που με προβληματίζουν.
Πράγματι εξετάζουν σε αυτήν την περίπτωση τα μόρια των πανελληνίων και ναι μεν έχω επιτύχει μια καλή βαθμολογία αλλά θα υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ίσως που έχουν καλύτερη βαθμολογία αν μάλιστα διεκδικούμε τον ίδιο αριθμό θέσεων.
Προσωπικά δεν διαθέτω δικό μου εισόδημα, οπότε μετρά το κατά κεφαλήν οικογενειακό εισόδημα στη δική μου περίπτωση.
Υποβάλλω βέβαια δική μου φορολογική δήλωση αλλά δεν διαθέτω δικό μου εισόδημα.