Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
ξέρετε τπτ για τον αριθμό πρωτοκολλου; πρέπει να τον δείξουμε στο σχολείο;;
αυτη την απορια εχω κι εγω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vamos3
Νεοφερμένος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
μεχρι ποτε μπορουμε να οριστικοποιησουμε το μηχανογραφικο?
Μεχρι 28/6, αλλα καλο ειναι να μην το αφησετε για την τελευταια μερα.
Vamos3
Νεοφερμένος
Μεχρι 28/6, αλλα καλο ειναι να μην το αφησετε για την τελευταια μερα.
ευχαριστω...για να δω αν προλαβαινω να βγαλω τα δικαιολογητικα για να ενταχθω στην ειδικη κατηγορια που ανηκω με νοιαζει κυριως
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ναι γιατί στάνταρ θα φρακάρει ο serverΜεχρι 28/6, αλλα καλο ειναι να μην το αφησετε για την τελευταια μερα.
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
marios88
Νεοφερμένος
Δυστηχως δεν τα πηγα πολυ καλα στις πανελληνιες...
Υπολογιζω να εβγαλα γυρω στις 8.500 μορια(υπολογιζω και τα αγγλικα,γυρω στο 10 )
Επειδη η σχολη που θελω να περασω (τουριστικων επιχειρησεων Θεσσ/νικη) περυσι ειχε βαση 9.666
και το βλεπω λιγο δυσκολο να πεσει σχεδον 1000 μορια,ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν εαν δηλωσω καποια ειδικη κατηγορια;;
Ειμαι τριτεκνος , ο αδερφος μου ειναι 31,η αδερφη μ 30 και κανεις τους δεν σπουδαζει σε αλλη πολη. Δεν ειμαι σιγουρος εαν βγαζουμε πανω απο 60.000 ετησιως αλλα εχουμε καποιο χρεος στην τραπεζα..αυτο αποτελει κρητηριο;
Επισης ηθελα να ρωτησω, εαν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις της σχολης και δεν πιανω την βαση, υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν;;
Π.Σ Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως εχω γραψει πανω απο 10 στα αγγλικα..
Ευχαριστω,
δήλωσέ το εσύ και βλέπεις ύστερα... ελπίδες μπορεί να έχεις μπορεί και όχι.. τι να σου πω...αν δεν δεις τα αγγλικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τπτ...Γεια χαρα σε ολους...
Υπολογιζω να εβγαλα γυρω στις 8.500 μορια(υπολογιζω και τα αγγλικα,γυρω στο 10 )
Επειδη η σχολη που θελω να περασω (τουριστικων επιχειρησεων Θεσσ/νικη) περυσι ειχε βαση 9.666
και το βλεπω λιγο δυσκολο να πεσει σχεδον 1000 μορια,ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν εαν δηλωσω καποια ειδικη κατηγορια;;
Ειμαι τριτεκνος , ο αδερφος μου ειναι 31,η αδερφη μ 30 και κανεις τους δεν σπουδαζει σε αλλη πολη. Δεν ειμαι σιγουρος εαν βγαζουμε πανω απο 60.000 ετησιως αλλα εχουμε καποιο χρεος στην τραπεζα..αυτο αποτελει κρητηριο;
Επισης ηθελα να ρωτησω, εαν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις της σχολης και δεν πιανω την βαση, υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν;;
Ευχαριστω,
Απλά με αυτά που γράφεις με μπερδεψες λίγο... έτσι όπως τα λες φαίνεται σαν να μην ανήκεις καν στην ειδική κατηγορία... ψάξ' το καλύτερα περισσότερο!!! δες και το δελτίο τύπου για τις ειδικές κατηγορίες καλά και θα καταλάβεις...
Ειδικά η τελευταία σου ερώτηση με μπερδεψε πάρα πολύ
marios88
Νεοφερμένος
Η σχολη ζηταει π.χ 100 ατομα και περασουν οι 90
Σε αυτη την περιπτωση περνανε και οι 10 καλυτεροι που εχουν δηλωσει την σχολη αλλα δεν εχουν πιασει την βαση;;(τα 9,000 δηλ)
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
marios88
Νεοφερμένος
Πως γινετε αυτο;; Δεν ειναι λιγο αντιφατικα αυτα τα 2 ;; Απο την στιγμη που περυσι υπηρχαν ποσα τμηματα με 7 6 και 5 χιλιαδες μορια..
Dalian
Περιβόητο μέλος
everes
Νεοφερμένος
fragolarossa
Νεοφερμένος
Γεια χαρα σε ολους...
Ευχαριστω,
Λοιπόν ανήνω και εγώ στην ειδική κατηγορία των τριτέκνων και η δυνατότητα που σου δίνει είναι να διεκδικήσεις κάποιες ειδικές θέσεις σε κάθε σχολή όμως μόνο της περιφέρειας που ανήκεις ή της περιφέρειας που σπουδάζει κάποιο απο τα αδέρφια σου.Παρόλα αυτά συγνώμη που θα σε απογοητεύσω δεν ανήκεις στην ειδική κατηγορία γιατι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 26 χρόνια!
εννοείς δλδ ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις ή δεν ξέρεις τα μόριά σ;;;παιδια εγω το απολυτηριο Λυκειου δεν το εχω παρει ακομα..την Δευτερα ομως το μηχανογραφικο θελω να το κανω σημερα...ομως δεν ξερω τους βαθμους μου στα προφορικα..θα υπαρξει προβλημα?
Πάντως και έτσι να είναι δεν παίζει μεγάλο ρόλο!!! Έχεις κάνει κανένα πρόχειρο μηχανογραφικό ή όλα θα τα κάνεις σήμερα;;; και γενικά ξέρεις ποιες σχολές θέλεις;
Αν ναι καντο δεν υπάρχει πρόβλημα
Μόνο κοίτα να τα βάλεις με την σειρά που σου αρέσουν...
όχι γιατί και από το σπίτι γίνεταιπαιδια πρεπει ν παω στ σχολειο για οριστικοποιηση γιατι εγω την εκανα απτο σπιτι μου
erilesg
Δραστήριο μέλος
προσπα9ησα 4 φορες και ενω μου βγαζει την σελιδα που εχει με τν σειρα τις σχολες που εχω επιλε3ει μετα παταω απο9ηκευσει λεει παρακαλω περιμενετε με βγαζει στη αρχικη χωρις να μου δωσει τον κωδικο του μηχανογραφικου για να μπορεσω την επομενη φορα να μπω κατευ9ειαν σ αυτο και να μν 3αναφτια3ω καινουργιο.....
ε ρε και να κανει τπτ τετοιο αυριο που 9ελω να το οριστικοποιησω.........
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτό γίνεται όταν το κάνεις αργά-αργά. Θέλει πιο γρήγορα. Δεν πρέπει να αφήνεις μεγάλα κενά χρόνου.Παιδια σας απο9ηκευει το δοκιμαστικο μηχανογραφικο ή μονο σε μενα το κανει...
προσπα9ησα 4 φορες και ενω μου βγαζει την σελιδα που εχει με τν σειρα τις σχολες που εχω επιλε3ει μετα παταω απο9ηκευσει λεει παρακαλω περιμενετε με βγαζει στη αρχικη χωρις να μου δωσει τον κωδικο του μηχανογραφικου για να μπορεσω την επομενη φορα να μπω κατευ9ειαν σ αυτο και να μν 3αναφτια3ω καινουργιο.....
ε ρε και να κανει τπτ τετοιο αυριο που 9ελω να το οριστικοποιησω.........
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.