Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος συμπλήρωσης του μηχανογραφικού: ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ και όχι με τη σειρά των μορίων που (ίσως) θέλει η κάθε μία. Εκτός, αν δεν ξέρουμε τι θέλουμε και περιμένουμε τα μόρια να μας το πούνε.Εγώ δήλωσα (στο πρόχειρο) 12 σχολές και έβαλα ακριβώς τις σχολές π ήθελα με την σειρά που ήθελα!!! δηλ. χωρίς να λάβω υπόψη τις περσινές-προπέρσινες κτλ βάσεις......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
marysdmsp
Νεοφερμένος
μπορω να δω τα αποτελεσματα σε καποια ιστοσελιδα;;
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι κ ολοι. Καποιοι εχουν παει ηδη
σωστααα!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Το οριστικοποίησες; Δηλαδή πήρες τον κωδικό από το σχολείο σου και το κατέθεσες; Αν ναι, τότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο!
κωδικό εννοώντας τον 8ψήφιο έτσι; αυτόν που εμείς κάνουμε μόνοι μας;
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Τον κωδικό ασφαλείας που δημιουργείς στο λύκειο σου!
ναι, ναι..αυτόν τον είχα πάει. Οπότε όλα είναι εντάξει έτσι; πες ναι!!!
strsismos88
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Δείτε το βίντεο που δίνει το υπουργείο για το μηχανογραφικό, λέει υπεραναλυτικότατα τι να κάνετε.
https://www.minedu.gov.gr/ilektroniko-mixanografiko-video.html
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Λογικά ναι, αφού έβαλες και τον κωδικό ασφαλείας! Εκτύπωσες και την σελίδα με τον αριθμό πρωτοκόλλου ;
Δείτε το βίντεο που δίνει το υπουργείο για το μηχανογραφικό, λέει υπεραναλυτικότατα τι να κάνετε.
https://www.minedu.gov.gr/ilektroniko-mixanografiko-video.html
Και τον κωδικό ασφαλείας έβαλα, και την σελίδα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που είχε και τις σχολές που επέλεξα.
Όλα τα πήγα σύμφωνα με το βίντεο. Απλά δε ξέρω αν από εδώ και πέρα αν πρέπει να ξαναπάω στο σχολείο για να δώσω "κάτι"; δε ξέρω τι είναι αυτό το "κάτι"...
Αχ, πάει...το έχω χάσει από τώρα... -.-
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω να ρωτήσω. από την στιγμή που εγραψα ξανα για δευτερη φορά πανελλήνιες φέτοϛ δεν έχω την δυνατότητα να δηλώσω με 10% με τουϛ περσινουϛ βαθμουϛ αν δεν έγραψα αυτό που ήθελα στιϛ φετινεϛ πανελλήνιες.;
Όχι, οι παλιοί σου βαθμοί έχουν διαγραφεί αφού έχει εκδοθεί νέα βεβαίωση πρόσβασης.
Και τον κωδικό ασφαλείας έβαλα, και την σελίδα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που είχε και τις σχολές που επέλεξα.
Όλα τα πήγα σύμφωνα με το βίντεο. Απλά δε ξέρω αν από εδώ και πέρα αν πρέπει να ξαναπάω στο σχολείο για να δώσω "κάτι"; δε ξέρω τι είναι αυτό το "κάτι"...
Αχ, πάει...το έχω χάσει από τώρα... -.-
Ωραία! Τώρα περιμένεις τις βάσεις! Καλή επιτυχία!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Ωραία! Τώρα περιμένεις τις βάσεις! Καλή επιτυχία!
Ναι, ε; Ευχαριστώ πολύ γιατί για λίγο τα είχα "παίξει".
Dias
Επιφανές μέλος
1) Το ειδικό μάθημα επηρεάζει ΜΟΝΟΝ τα μόρια των σχολών που θέλουν το συγκεκριμένο μάθημα.1) το ειδικο μαθημα Γερμανικα επηρεαζει και τα μορια των πεδιων 2, 3 και 4;
2) πως μπορω να υπολογισω τα μορια μου αν εχουν περασει 2 χρονια απο την αποφοιτηση;
2) Σε έναν υπολογιστή μορίων που δεν μπορείς να ρυθμίσεις "μόνο γραπτά" βάλε τους βαθμούς των γραπτών ΚΑΙ στη θέση των προφορικών.
PENELOPE
Νεοφερμένος
Στην πρώτη σελίδα που θέλει τα αρχικά γράμματα, επιτρέπονται μόνο 4 χαρακτήρες..Αυτοί που έχουν-όπως και εγώ- δύο επίθετα τι πρέπει να κάνουν?Δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Devina
Τιμώμενο Μέλος
PENELOPE
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.