Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Kάπου παίζει ρόλο και η ημερομηνία γέννησης.Ως τρίτο ή τέταρτο κριτήριo
what?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Φανταστείτε έστειλα e-mail με σχετική ερώτηση στο υπουργείο και μου στάλθηκε bot mail, με αυτά τα ημιτελή που γράφει στο άπειρα καλοφτιαγμένο site τους. -.-
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
A καλά, εγώ δηλαδή που είμαι Νοέμβριο, χέσε μέσα...Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά το κριτήριο του ΓΒΠ είναι το ποιος είναι μεγαλύτερος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και ένα καλό του να είσαι γεννημένη ΙανουάριοΣε περίπτωση ισοβαθμίας μετά το κριτήριο του ΓΒΠ είναι το ποιος είναι μεγαλύτερος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό έχω διαβάσει ότι ισχύει :p
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Μα ότι κάνουν και τα παιδιά με το 90%,το ίδιο δεν θα κάνουμε κι εμείς?Ότι έχει βγει και έχω διαβάσει για μηχανογραφικά είναι για το 90%! Εμάς με το 10% το υπουργείο μας έχει , χμ, λίγο γραμμένους να το πω;
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα ότι κάνουν και τα παιδιά με το 90%,το ίδιο δεν θα κάνουμε κι εμείς?
Υποθέτω! Αλλά απο την υπόθεση μέχρι την πράξη έχει μια διαφορά!
Το ηλεκτρονικό μηχανογραφικό λέει πως θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό των πανελλήνιων για να μπουν στο σύστημα! Εμείς πως; Θα περάσουν όοοοοοοοοοοοοοολους τους υποψηφίους των τελευταίων 2 χρόνων ΜΠΑΣ και θελήσει κάποιος μηχανογραφικό;
Ενημέρωση 0! Ούτε ένα "Τα ίδια θα ισχύουν για τους υποψήφιους με το 10%" ξερω γω!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Eίναι υποχρεωμένοι να περάσουν όλους τους υποψηφίους των τελευταίων χρόνων.Υποθέτω! Αλλά απο την υπόθεση μέχρι την πράξη έχει μια διαφορά!
Το ηλεκτρονικό μηχανογραφικό λέει πως θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό των πανελλήνιων για να μπουν στο σύστημα! Εμείς πως; Θα περάσουν όοοοοοοοοοοοοοολους τους υποψηφίους των τελευταίων 2 χρόνων ΜΠΑΣ και θελήσει κάποιος μηχανογραφικό;
Ενημέρωση 0! Ούτε ένα "Τα ίδια θα ισχύουν για τους υποψήφιους με το 10%" ξερω γω!
Δεν μας είπαν ποτέ να κάνουμε κάποια αίτηση,έστω κάτι,αυτοί που θα δώσουμε για 10% για να ξέρουν πιο συγκεκριμένα.
Άρα ναι,πρέπει να είναι περασμένοι όλοι.-
Εγώ έχω τον κωδικό μου από πέρυσι και αυτόν θα χρησιμοποιήσω πάντως.
Δεν γίνεται να μην έχουν μεριμνήσει και για μας.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίναι υποχρεωμένοι να περάσουν όλους τους υποψηφίους των τελευταίων χρόνων.
Δεν μας είπαν ποτέ να κάνουμε κάποια αίτηση,έστω κάτι,αυτοί που δώσουμε για 10% για να ξέρουν πιο συγκεκριμένα.
Άρα ναι,πρέπει να είναι περασμένοι όλοι.-
Εγώ έχω τον κωδικό μου από πέρυσι και αυτόν θα χρησιμοποιήσω πάντως.
Δεν γίνεται να μην έχουν μεριμνήσει και για μας.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Ειλικρινά το ελπίζω.
Φέτος ήδη έχουν κάνει αρκετές λαλακιες (βλέπε απολυτήρια χωρίς πανελλήνιες) και δε θα εκπλαγώ καθόλου αν βγει καμία περίεργη απόφαση/ανακοίνωση τελευταία στιγμή.
Πάντως στο site του υπουργείου δε λέει ΤΙΠΟΤΑ για τα μηχανογραφικά, αν είναι δυνατόν. ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ; -.-
Civilara
Περιβόητο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ βλέπω αδιαφορία. Παίζουν με το άγχος και το μέλλον 100κ παιδιών. Είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Χ-Τ-Ο-Ι.
Dias
Επιφανές μέλος
Αν και είμαι μικρός ακόμα, θέλω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι που άκουσα σχετικά με τη δήλωση πρώτης σχολής, ότι δηλαδή αν είσαι εσύ και ένας άλλος και έχετε παρόμοιο βαθμό, θα μπει στη σχολή αυτός που την έχει δηλώσει πρώτη. Ισχύει;
Νομίζω ότι το κριτήριο της σειράς προτίμησης σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύει μόνο για τις στρατιωτικές σχολές.Δεν ισχυει.Αν εχετε τον ιδιο αριθμο μοριων,θα μετρησουν τον Γ.Β.Π.Αν παλι εχετε ιδιο ΓΒΠ θα μετρησουν το αθροισμα των βαθμων των 2 βαθμων βαρυτητας.Αν και αυτο ειναι ισο,περνατε και οι δυο.
Σοβαρέψου, κάποιοι μπορεί να σε πιστέψουν.Kάπου παίζει ρόλο και η ημερομηνία γέννησης.Ως τρίτο ή τέταρτο κριτήριo
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σοβαρέψου, κάποιοι μπορεί να σε πιστέψουν.
Καταρχάς άσε το ειρωνικό υφάκι που τόσο σου αρέσει να χρησιμοποιείς ορισμένες φορές
Και κατά δεύτερον αυτό που είπα όντως ισχύει για κάποιες κατηγορίες μαθητών(έστω και με το 5%)
https://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=58&cm_prdid=8215
Nαι συγγνώμη μπέρδεψα το ΓΒΠ με το απολυτήριο.Κρεμάλα!
Dias
Επιφανές μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μηπως δεν την έχουν ανοίξει ακόμα;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Παιδιά,εγώ δεν μπορώ να μπώ στην ιστοσελίδα που λέει !
Μηπως δεν την έχουν ανοίξει ακόμα;
Αν αναφέρεσαι στο link του Dias τότε σε εμένα δουλεύει
Ξαναδοκίμασε να μπεις.
prinCess.
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.