Guest 712911
Επισκέπτης
Όλα είναι πιθανά φέτος
Κάθε χρονιά βασικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι σε ένα οριακό σημείο, όπου έχω βγάλει πλήρως Αριστοτέλη και Πολιτεία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Πρωταγόρας.
Λέτε να πέσει;
τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα……..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα……..
Με το ''βγάλει'' εννοώ σε φάση έχω βγάλει την ύλη σ'αυτά.
Δηλαδή, εισαγωγές, σχόλια, μεταφράσεις, νοήματα άψογα. Και ορισμένα πιο ειδικά ας πούμε, στυλ ανάλυση παραδειγμάτων, κριτήρια, μέτοικοι, συμβολισμοί.
Μόνο Πρωταγόρας είναι πίσω.
topapoutsi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topapoutsi
Νεοφερμένος
Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι
Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες;
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
topapoutsi
Νεοφερμένος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
topapoutsi
Νεοφερμένος
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια
Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα;
buffon85
Δραστήριο μέλος
Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα.
ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια
Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα;
εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/
δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο!
Nyctophilia
Νεοφερμένος
Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα.
Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο:
https://www.study4exams.gr/
Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη.
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα;
Nyctophilia
Νεοφερμένος
Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει!
Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα;
Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου.
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- maril8na
- Hased Babis
- constansn
- Praxis
- Billprs
- thesecretfemme
- Cherrylawschoolgirl
- Mariamar
- Philologist
- francies_nolan
- nicole1982
- spring day
- argy
- SlimShady
- athinoula
- Dimitris9
- katiasalonica
- vivus
- Tina02
- Κλημεντίνη
- Leukosrinokeros
- Αριάνα123
- Steffie88
- uni77
- panagiotis23
- Elel
- sofia!
- aggelikiT
- lenaki001
- GeoCommand
- Natassa02
- efi25
- jj!
- Jocaste
- Ermioni89
- Yiorgosk
- tymvorixos
- valantis21
- Alma Libre
- madeingreece
- Scandal
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.