Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Η Αριστοκρατια δεν προκρινει την ασκηση εξουσιας απο ενα ατομο,αλλα απο μια ελιτ του πνευματος,τους Αριστοκρατες.Αντιθετα,η Βασιλεια προκρινει την διακυβερνηση απο ενα και μονο ατομο.
Από βιασύνη θα το έγραψε μωρέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Αυτό, ότι δηλαδή οι αριστοκράτες ανήκουν στους "λίγους", ούτως ή άλλως, δηλώνεται από τις διδόμενες ενότητες των Πολιτικών στο σχολικό βιβλίο.Η Αριστοκρατια δεν προκρινει την ασκηση εξουσιας απο ενα ατομο,αλλα απο μια ελιτ του πνευματος,τους Αριστοκρατες.Αντιθετα,η Βασιλεια προκρινει την διακυβερνηση απο ενα και μονο ατομο.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά την προσοχή μου την στρέφω στη σύγκριση πολλών-αριστοκράτη, όπως διαφαίνεται από τα αντίστοιχα παραδείγματα του Αριστοτέλη.
Σε μια ερμηνευτική θα το έγραφα. Δεν έχει, όμως, νόημα να σου παραθέσω εδώ ένα κατεβατό, το οποίο μπορεί να είναι και λανθασμένο. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη πάντως.Από βιασύνη θα το έγραψε μωρέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
κλήρωση γίνεται,οπότε αφήστε τους πάντες και πιάστε τους πάντες xDΑφήστε τον Αριστοτέλη και πιάστε Πρωταγόρα που θα πέσει
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
κλήρωση γίνεται,οπότε αφήστε τους πάντες και πιάστε τους πάντες xD
πεστα
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχ,τα λέω,τα λέω αν και θέλω κι εγώ πρωταγόρα.. =)πεστα
το είδα και στον ύπνο μου πόσες φορές,έκανα και κλήρωση μόνη μου 3 φορές,αυτός βγήκε ΟΛΕΣ! χαχαχ
αλλά.... υπάρχει πάντα κι ένα αλλά....
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστούμεεεεεγω πιστευω οτι θα σας τυχουν πολιτικα οποτε καλη επιτυχια
α,ντάξει,πολιτικά δε με τρελαίνουν,αλλά γιατί όχι; άσε που κι η εισαγωγή όλου του αριστοτέλη γενικά είναι πολύ πιο νορμάλ (και τις εισαγωγές σκέφτομαι )
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστούμεεεε
α,ντάξει,πολιτικά δε με τρελαίνουν,αλλά γιατί όχι; άσε που κι η εισαγωγή όλου του αριστοτέλη γενικά είναι πολύ πιο νορμάλ (και τις εισαγωγές σκέφτομαι )
η πρωταγορας καλος ηταν γενικα ευκολος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,ντάξει...είναι διάβασμα ο πρωταγόρας,ενώ στα ηθικά πχ θελει να σκεφτεις λιγο κι εσυ,αλλιως παει,το χασες,μπερδευτηκες...η πρωταγορας καλος ηταν γενικα ευκολος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,ντάξει...είναι διάβασμα ο πρωταγόρας,ενώ στα ηθικά πχ θελει να σκεφτεις λιγο κι εσυ,αλλιως παει,το χασες,μπερδευτηκες...
ναι σιγουρα
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν κανουν κληρωσηκλήρωση γίνεται,οπότε αφήστε τους πάντες και πιάστε τους πάντες xD
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν κανουν κληρωση
κληρωση κανουν μου το ειχε πει ο καθηγητης μου στο φροντ
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
κάνουν και σε σχολείο και σε φροντ μας το είπαν... αλλιώς γιατί ηθικά 4 χρόνια; και πρωταγορα ποτε;δεν κανουν κληρωση
(Y)κληρωση κανουν μου το ειχε πει ο καθηγητης μου στο φροντ
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
κάνουν και σε σχολείο και σε φροντ μας το είπαν... αλλιώς γιατί ηθικά 4 χρόνια; και πρωταγορα ποτε;
(Y)
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν νομιζω η κληρωση να γινεται αμεσως προτεινουν θεματα και υστερακληρωση κανουν μου το ειχε πει ο καθηγητης μου στο φροντ
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
μα αυτό εννοώ κι εγώ καλέ xD πες τοοοο απ'την αρχή!δεν νομιζω η κληρωση να γινεται αμεσως προτεινουν θεματα και υστερα
toure7
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- maril8na
- Hased Babis
- constansn
- Praxis
- Billprs
- thesecretfemme
- Cherrylawschoolgirl
- Mariamar
- Philologist
- francies_nolan
- nicole1982
- spring day
- argy
- SlimShady
- athinoula
- Dimitris9
- katiasalonica
- vivus
- Tina02
- Κλημεντίνη
- Leukosrinokeros
- Αριάνα123
- Steffie88
- uni77
- panagiotis23
- Elel
- sofia!
- aggelikiT
- lenaki001
- GeoCommand
- Natassa02
- efi25
- jj!
- Jocaste
- Ermioni89
- Yiorgosk
- tymvorixos
- valantis21
- Alma Libre
- madeingreece
- Scandal
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.