Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampire_Quiny
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_92
Νεοφερμένος
Χμμμ.... δεν συμφωνω.εγω θα ελεγα να αρχισεις πρωτα με κλασσικο πιανο και οταν μαθεις 5 πραγματα απο αυτο, που καθε μουσικος ειναι υποχρεωμενος να ξερει, μπορεις να αρχισεις πειραματισμους με το αρμονιο
Εγω εκανα το αντιθετο ακριβως επειδη καποιος-α(!!) μου ειπε οτι πρεπει πρωτα αρμονιο για να δω αν μου αρεσει μετα το πιανο(ελεος ασχετιλα στο full)!! Μικρος ημουν και'γω τι να κανω
Δεν νομιζω οτι οποιος ξεκινησει πιανο θα προχωρησει στο αρμονιο. Για εμενα θα ηταν αδυνατο!! Εκτος βεβαια απο αυτους που παρατανε το πιανο λογω δυσκολιας και "καταφευγουν" στο αρμονιο. Αλλα δεν νομιζω να εννοεις αυτο....Τι εννοεις??
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ το ίδιο έκανα... Στην αρχή αρμόνιο και μετά από λίγο καιρό και πιάνο. Απλά το αρμόνιο είναι κάπως πιο έυκολο... Το πιάνο όμως μαγεύει... Είναι ξεχωριστός ο ήχος... Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω... Πιάνο ftw!Χμμμ.... δεν συμφωνω.
Εγω εκανα το αντιθετο ακριβως επειδη καποιος-α(!!) μου ειπε οτι πρεπει πρωτα αρμονιο για να δω αν μου αρεσει μετα το πιανο(ελεος ασχετιλα στο full)!! Μικρος ημουν και'γω τι να κανω
Δεν νομιζω οτι οποιος ξεκινησει πιανο θα προχωρησει στο αρμονιο. Για εμενα θα ηταν αδυνατο!!
superman
Δραστήριο μέλος
Άντι
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω θα ελεγα να αρχισεις πρωτα με κλασσικο πιανο και οταν μαθεις 5 πραγματα απο αυτο, που καθε μουσικος ειναι υποχρεωμενος να ξερει, μπορεις να αρχισεις πειραματισμους με το αρμονιο
Μια τέτοια άποψη λέει και ο δάσκαλος μου.
Λέει πως για να παίζεις καλά πλήκτρα, πρέπει (ή καλό είναι, δεν θυμάμαι) να κάνεις πιάνο.
Τώρα εξαρτάται ο καθένας το τι μπορεί να δώσει απο χρόνο, ασχολία και φυσικά, χρήματα.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
αρμόνιο, για όποιον θέλει απλώς να διασκεδάζει...
makisr91
Νεοφερμένος
Δεν συμφωνώ στο ότι το αρμόνιο είναι απλώς για διασκέδαση. Εκτός του ότι κάποιος μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αρμόνιο χωρίς απαραίτητα να έχει κάνει μαθήματα πιάνου, με το αρμόνιο επίσης(εξαρτάται φυσικά από την τιμή) έχεις τις ίδιες δυνατότητες που θα είχες και στο πιάνοπιάνο, για όποιον τον ενδιαφέρει η μουσική καθ'εαυτή, η ουσία της μουσικής τέχνης.
αρμόνιο, για όποιον θέλει απλώς να διασκεδάζει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampire_Quiny
Νεοφερμένος
Χμμμ.... δεν συμφωνω.
Δεν νομιζω οτι οποιος ξεκινησει πιανο θα προχωρησει στο αρμονιο. Για εμενα θα ηταν αδυνατο!! Εκτος βεβαια απο αυτους που παρατανε το πιανο λογω δυσκολιας και "καταφευγουν" στο αρμονιο. Αλλα δεν νομιζω να εννοεις αυτο....Τι εννοεις??
lool
εννοω οτι καλο ειναι να ξεκινας πρωτα απο το κλασσικο πιανο που ειναι το υποβαθρο ολων και μετα αν δε γουσταρεις πια και νιωθεις πως δεν σε εκφραζει αυτο να πας στο αρμονιο, αφου εχεις αποκτησει ομως πρωτα τις γενικες γνωσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίζω εδω και λίγο καιρό αρμόνιο και σκέφτομαι να γραφτώ σε ωδείο ή καλύτερα να κάνω ιδιαίτερα με κάποιον δάσκαλο (θέλω μόνος μου βασικά,και λόγω σχολής να κανονίζω εγώ τις ώρες όσο γίνετε) γιατί δεν θυμάμαι τίποτα και το αρμόνιο είναι διαφορετικό,ωδεία έχω βρεί 1-2 αλλά για δάσκαλο δεν ξέρω που να κοιτάξω( εκτός και πάω στο ωδείο,βρω το δάσκαλο τον πιάνω και του λέω να μου κάνει μαθήματα,γίνετε; )
Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει πμ... για Αθήνα πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Πιάνο σίγουρα! Πιο αληθινός, πιο βαθύς ήχος και ακόμη και η τεχνική δυσκολότερη!
[off] Άραγε θα αποκτήσω κάποτε ένα τέτοιο; https://www.rolandus.com/products/productdetails.php?ProductId=923, αν όχι ένα με ουρά! [/off]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pianojen89
Νεοφερμένος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Έχω περάσει και από τα δύο - και αρμόνιο και πιάνο..
Ανεξάρτητα ότι το πιάνο έχει περισσότερες δυνατότητες και σε μυεί με ένα μοναδικό τρόπο στα μυστικά της μουσικής - όχι μόνο ως τέχνης, αλλά ως τρόπο ζωής - έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα.
Η δεξιοτεχνία που θα αποκτήσεις ασκούμενος εκεί θα σε βοηθήσει και στο αρμόνιο.
Τι θέλω να πω?
Με το πιάνο ήταν σαν να γνώριζα αυτόματα αρμόνιο.
Με το αρμόνιο έπρεπε να προσπαθήσω πραγματικά να κάνω την μετάβαση!
Αν χρειαστεί οτιδήποτε και μπορώ να σε βοηθήσω, στείλε μου και πιμί!
tzenaki_m
Νεοφερμένος
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Bleach_enjoyer
- BatGuin
- dsmir
- P.Dam.
- mermaid89
- Arvacon
- fockos
- oups
- Mihail222
- Nina-nana
- Hased Babis
- Αναστασία197
- Scandal
- Pen_addict
- Georgekk
- Appolon
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Joji
- augustine
- louminis
- eukleidhs1821
- constansn
- Εριφύλη
- New member
- Πύρος
- lnesb
- globglogabgalab
- tsiobieman
- giannhs2001
- Nikos05
- Theodora03
- anastasis06
- !georgitsa!
- Unseen skygge
- SlimShady
- Slytherin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.