dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
3ο πεδιο: 18.762
2ο/4ο πεδιο: 18.752
Τωρα βγαζω:
3ο πεδιο: 18.621
2ο/4ο πεδιο: 18.560
Και φυσικα θα ημουν πιο σιγουρος για τη σχολη μου ακομα και μ' αυτη τη (φαινομενικα) μικρη αλλα κρισιμη διαφορα. Πανω που ειχα αρχισει να το χωνευω, το ξαναθυμηθηκα παλι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Fok
Νεοφερμένος
Μου ειχε βαλει 15 και 16(ελεος!).Αν ειχα 20 και στα δυο τετραμηνα,απο 18841 θα εβγαζα 18926
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
η χημεία μάλιστα ειναι μάθημα βαρύτητας......
απο οτι υπολογίζω τωρα ειμαι 19511 ενώ αν είχα 20 αρια θα ημουν κοντα στα 19600................θα είχα σιγουρη τη θεσσαλονίκη, τώρα όχι.
Maria17
Δραστήριο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα κερδιζα 251 μορια αν μου ειχαν ολοι 20αρια
:!::!:
Δηλαδη ποσα μορια θα ειχες συγκεντρωσει, αν οι καθηγητες σου ειχαν φερθει πιο λογικα ;
_kelly_
Νεοφερμένος
πιστευω με αυτα δεν θα ειχα τοσο μεγαλη ανησυχια για τη σχολη που θελω.
Darkness
Περιβόητο μέλος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
_kelly_
Νεοφερμένος
Να σας πω κατι να καραφλιασετε? Απο τους προφορικους χανω κοντα 400 μορια, μπορει κ παραπανω. Δε τα ξανα υπολογισα γιατι θα νευριαζα κ αλλο.... Οχι δεν κοροιδευω. Οποιος δε πιστευει του δινω κ ακριβως τους βαθμους μου κ ας τα υπολογισει. Τους δικαιολογω μονο σε εναν μικρο βαθμο γιατι δεν διαβαζα κ παρα πολυ στην γ λυκειου οσο φετος που ξανα εδωσα αλλα δεν ημουν κ τελειως τσατρα. Κ στην τελικη δε θα τους επεφτε ο κ....ς να βαλουν καλους βαθμους ....αλλα τεσπα!!
πωπω ειναι πολλα παρα πολλα...
maraki love
Διάσημο μέλος
Να σας πω κατι να καραφλιασετε? Απο τους προφορικους χανω κοντα 400 μορια, μπορει κ παραπανω. Δε τα ξανα υπολογισα γιατι θα νευριαζα κ αλλο.... Οχι δεν κοροιδευω. Οποιος δε πιστευει του δινω κ ακριβως τους βαθμους μου κ ας τα υπολογισει. Τους δικαιολογω μονο σε εναν μικρο βαθμο γιατι δεν διαβαζα κ παρα πολυ στην γ λυκειου οσο φετος που ξανα εδωσα αλλα δεν ημουν κ τελειως τσατρα. Κ στην τελικη δε θα τους επεφτε ο κ....ς να βαλουν καλους βαθμους ....αλλα τεσπα!!
Πραγματι έχασες πολλά μόρια...Προφανώς θα'ταν πολύ γουρούνια οι καθηγητές,όπως σε μένα!
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα τωρα ανοιγεις ολοκληρο θεμα...Να σας πω κατι να καραφλιασετε? Απο τους προφορικους χανω κοντα 400 μορια, μπορει κ παραπανω. Δε τα ξανα υπολογισα γιατι θα νευριαζα κ αλλο.... Οχι δεν κοροιδευω. Οποιος δε πιστευει του δινω κ ακριβως τους βαθμους μου κ ας τα υπολογισει. Τους δικαιολογω μονο σε εναν μικρο βαθμο γιατι δεν διαβαζα κ παρα πολυ στην γ λυκειου οσο φετος που ξανα εδωσα αλλα δεν ημουν κ τελειως τσατρα. Κ στην τελικη δε θα τους επεφτε ο κ....ς να βαλουν καλους βαθμους ....αλλα τεσπα!!
Οι προφορικοι βαθμοι αδικουν σε πολλες περιπτωσεις τους μαθητες και τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ(κυριως...).Τα παιδια που ξαναδινουν πανελλαδικες εξετασεις ειναι σαν να κανουν την γ' λυκειου απο την αρχη(διαφωνειτε;;!Αφου ξεκινουν απο μηδενικη βαση(στις περισσοτερες περιπτωσεις),ξανα φροντιστηριο ή και ιδιαιτερα μαθηματα.Ομως <<κουβαλουν στην πλατη τους>> για καποια χρονια τους Προφορικους βαθμους οι οποιοι υπονομευουν την σκληρη προσπαθεια τους στην ΝΕΑ χρονια.Γι'αυτο και πιστευω οτι δεν πρεπει να ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι για τα παιδια που αποφασιζουν να δοκιμασουν για ακομη μια φορα την τυχη τους.Οπως επισης ειναι αδικια να μη μπορει ενας αποφοιτος να βελτιωσει το απολυτηριο λυκειου του!
Τελοσπαντων...
Maria17
Δραστήριο μέλος
Ε ενταξει τα μορια μου δεν ηταν και τπτ φοβερο- τουλαχιστον μπροστα σ αυτα που βλεπω εδω μεσα- ουτε θα αλλαζε κατι στην επιλογη σχολης... ευτυχως γι αυτους:!::!:
Δηλαδη ποσα μορια θα ειχες συγκεντρωσει, αν οι καθηγητες σου ειχαν φερθει πιο λογικα ;
maraki love
Διάσημο μέλος
+1 ......Aυτό κι αν είναι αδικία!!
-----------------------------------------
.Οπως επισης ειναι αδικια να μη μπορει ενας αποφοιτος να βελτιωσει το απολυτηριο λυκειο του!
+1...
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Κ εγω πιστευω πως ειναι τεραστια αδικια να μη μπορουμε να κανουμε κατι με τους προφορικους. Χαιρομαι που καποιος με καταλαβε...αυτα ακριβως σκεφτομαι κ εγω....Καλα το θεμα με το απολυτηριο επισης χαλια.....πιο χαλια δε παει..... αν αναφερω κ το απολυτηριο με ποσο το πηρα θα γινει χαμος απο μηνυματα....για αυτο αστο....πλεον δεν μπορω να αλλαξω κατι...!!!Καλα τωρα ανοιγεις ολοκληρο θεμα...
Οι προφορικοι βαθμοι αδικουν σε πολλες περιπτωσεις τους μαθητες και τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ(κυριως...).Τα παιδια που ξαναδινουν πανελλαδικες εξετασεις ειναι σαν να κανουν την γ' λυκειου απο την αρχη(διαφωνειτε;;!Αφου ξεκινουν απο μηδενικη βαση(στις περισσοτερες περιπτωσεις),ξανα φροντιστηριο ή και ιδιαιτερα μαθηματα.Ομως <<κουβαλουν στην πλατη τους>> για καποια χρονια τους Προφορικους βαθμους οι οποιοι υπονομευουν την σκληρη προσπαθεια τους στην ΝΕΑ χρονια.Γι'αυτο και πιστευω οτι δεν πρεπει να ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι για τα παιδια που αποφασιζουν να δοκιμασουν για ακομη μια φορα την τυχη τους.Οπως επισης ειναι αδικια να μη μπορει ενας αποφοιτος να βελτιωσει το απολυτηριο λυκειο του!
Τελοσπαντων...
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
"κατσε ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι θελω να μπω ιατρικη ή νομικη για να γραφω και τα 20αρια σου? εγω την προσπαθεια μου οσο μπορω την κανω...τι θα παθεις να βαλεις κ εσυ εναν βαθμο? απο την τσεπη σου τον βαζεις? ποιος εισαι για να μου στερησεις τα ονειρα μου απο την στιγμη που εγω παλευω για αυτα....'' κατι τετοιο το εχω μεσα μου για ολους τους περσινους καθηγητες μου αλλα δε το εχω πει σε κανεναν....ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.