stellinaaA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
κανένα site με tests από Listening επιπέδου Proficiency Cambridge ξέρεις;
Δε ξέρω κατα πόσο θα βρείτε listening στο Internet για το CPE, σίγουρα θα υπάρχουν σε κάποιο site με torrents.
Ίσως εδώ να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον listening. Google is your friend σ'αυτή τη περίπτωση. (Key word: CPE past papers +Listening)
Εμένα με βοήθησε ΠΑΡΑ πολύ να βλέπω σειρές* και ταινίες* χωρίς υπότιτλους (sic). Ούτε να κοιτάς υπότιτλους ούτε τίποτα.
Στην αρχή λες "εντάξει δε καταλαβαίνω τίποτα" :p. Αλλά μετα αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς.
*Βρετανικές Σειρές/ταινίες ΜΟΝΟ, τύπου Blackadder, sherlock etc πιστεύω βοηθούν :p Δείτε όλες τις ταινίες του hugh grunt/harry potter λολ. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(σορρυ που αργησα να απαντησω...)
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελείωσα την Pre-Lower φέτος τον Ιούνιου και επειδή θέλω να ''ξεφορτωθώ'' το φροντιστήριο σκέφτηκα κάτι..Θα κάνω λίγα ιδιαίτερα από Σεπτέμβρη και θα δώσω τον Δεκέμβρη με καλό διάβασμα κτλ το Michigan και επειδή θέλω να τελειώνω γενικά με Αγγλικά να δώσω επιπέδου C2 το Edexcel το οποίο,κατά την γνώμη μου απ'ότι είδα δεν είναι και τόσο δύσκολο και ούτε φτάνει σε επίπεδο δυσκολίας το Michigan ή το Cambridge.Για το Μίσιγκαν το έχω πάρει απόφαση και πιστεύω το έχω αλλά για το Edexcel;Μπορώ να τα καταφέρω;Είδα κάποια Past Papers και λίγο το Writing μου φάνηκε δύσκολο..Τι λέτε;Έχετε δώσει;Είναι εύκολο;Κανένα λινκ με Past Papers για το Edexcel πρόσφατο;
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
pavlos1908
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Περσυ περασα το Lower και φετος ξεκινησα μαθηματα για Proficency....να κανω 2 χρονιες ετσι ωστε να δωσω του χρονου Μαιο ή να κανω 1 χρονο αυτον και τ καλοκαιρι θερινα και να δωσω τον Δεκεμβριο ετσι ωστε αμα δεν το περασω να χω μια 2η ευκαιρια τον Μαιο?
απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα να κανεις καλυτερα 2 χρονια προετοιμασιας και μετα να δωσεις...ετσι θα εχεις προετοιμαστει χωρις την βιασυνη των θερινων μαθηματων...κα θα εισαι καλυτερα προετοιμασμενη...βεβαια παιζει ρολο και η ταξη σου στο σχολειο αλλα και η σχεση που εχεις με τα αγγλικα...
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
πέρυσι έκανα ιδιαίτερα αγγλικά και από το Α2 στο οποίο ήμουν το σεπτέμβριο, πήρα το FCEfs με Α τον Μαιο!
Φετος λέω να δώσω proficiency το Μάιο, για να αφοσιωθώ στη Δευτέρα και στην ΤΡίτη μονάχα στην κατεύθυνση. Λέτε να τα καταφέρω??
Επίσης, μήπως ξέρετε κάποια καλά βιβλία να μου προτείνετε???(coursebook/practice tests/listening κτλ)
xristosathens
Νεοφερμένος
Οι μεγαλυτερες δυσκολιες που θα παρουσιαστουν αν δεν υπαρξει η ταξη του advance ποιες νομιζετε οτι θα ειναι ?
Λεξιλογιο,listening,εκεθεση,γραμματικη?
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύεις όσοι έδωσαν Prof είχαν πρώτα το Advance? Ούτε καν -.-
Don't worry and go for it
Tribbiani
Νεοφερμένος
Αν έχεις καλές βάσεις στα αγγλικά ήδη από το lower, μην φοβάσαι τίποτα
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εμεις κάναμε απο την αρχή προετοιμασία για prof και στο ενδιάμεσο,δώσαμε και advanced. Με καλο διαβασμα,κυρίως λεξιλόγιο, ανετα παίρνεις prof. Αρκεί βεβαια να εχεις βασεις και να μην εχεις ξεχάσει εντελως τους χρόνους για παράδειγμα. Διαφορετικά θα χρειαστείς χρονο για να διαβασεις παλι ο,τι δεν ξερεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.