stellinaaA
Νεοφερμένος
ηταν εύκολα μονο το παρτ 1 στο USE ΌΠΟΥ δεν ήξερα το μισό λεξιλόγιο και το 3 κειμενο λιγάκι τα ακοθστηκα ηταν εθκολα και οι εκθέσεις το ίδιο : michigan δεν έδωσα να σου πω εσύΓια πες την αποψη σου.Πως σου φανηκε,τι σε δυσκολεψε,τι θεματα εκθεσης επεσαν,αν εδωσες και Μισιγκαν πως σου φανηκε και σε σχεση με αυτο;
δεν παρατήρησα το supervisor πριν και μπερδεύτικαηταν εύκολα μονο το παρτ 1 στο USE ΌΠΟΥ δεν ήξερα το μισό λεξιλόγιο και το 3 κειμενο λιγάκι τα ακοθστηκα ηταν εθκολα και οι εκθέσεις το ίδιο : michigan δεν έδωσα να σου πω εσύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλη μας επιτυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
στην σελίδα 18 λέει κάπου ότι τα όρια E-D-C-B-A καθορίζονται με βάση τις επιδόσεις όλων των μαθητών, τις αποδόσεις των μαθητών σε σύγκριση με παλαιότερες γενίες , κλπ... πολύ χρήσιμο φυλλάδιο για όσους δεν έχουν δώσει fce...
Βασικα λαμβανουν μερος πολλοι παραμετροι οπως την επιοδοση υποψηφιων σε συγκεκριμενο paper,σε συγκεκριμενο items,τη συνολικη επιδοση ολοων των υποψηφιων,τις γνωμες των εξεταστων κλπ.
din@!!
Δραστήριο μέλος
Αν είσαι αρκετά καλή και διαβάζεις με σύστημα,πιστευω δεν θα εχεις πρόβλημα!Εγω στη ηλικια σου εδωσα FCE,περυσι CAE και φέτος ECPE και CPE...Το CPE είναι αρκετά δύσκολο για να δωσεις αμέσως μετα από Lower,εκτος και αν είσαι πολύ καλός...αλλα με το ECPE δεν θα έχεις προβλημα.....λιγη προσπαθεια στο λεξιλόγιο που είναι δύσκολο και στα προφορικα που είναι λίγο περίπλοκα!!!Πάω β'γυμνασίου και δίνω για lower FCE τα πηγαίνω πολύ καλά και στα ακουστηκα και στα προφορικά είναι τα καλύτερά μου. Το θέμα είναι πως του χρόνου τον Μαιο θέλω να δώσω Proficiency του Michigan η αν είναι τον Δεκέμβρη της Α Λυκείου γιατί οι γονείς μου μου λένε πως στο Λύκειο να κάνω μόνο μία ξένη γλώσσα ,αλλά εγώ κάνω και γαλλίκα όπου τοθ χρόνου θα δώσω Β1 και δεν θέλω να τα σταματήσω λίγο πρίν το επίπεδο lower . Πιστεύετε πως υπάρχει πιθανότητα να πάρω το Proficiency κάνοντας και λίγα εντατικά τώρα τον Ιούνιο και λίγο τον Ιούλιο??
λοιπον...θελω να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα με το fce του cambrigde γιατι προκειτε να δωσω του χρονου...το ξερω ειναι γελοιο να αγχώνομαι απο τωρα αλλα φοβαμε μηπως δεν το περασσω...βεβαια ρωτησα τους καθηγητες μου απο το φροντηστηριο για να μου πουν την γνωμη τους και αν εχω τις απαραιτητες γνωσεις για να το παρω και μου ειπαν πως θα το παρω στα σιγουρα...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πολλα για αυτο το πτυχιο οποτε πλζζζ αν μπορειτε δωστε μου καποιεςπληροφοριες και δικες σας γνωμες!!! ευχαριστωωωω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για οτιδηποτε αλλο,μην διστασεις να ρωτησεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
γιατί έτσι κάνεις εξάσκηση!
nPb
Επιφανές μέλος
ωραια γιατι εχω αγχωθει αρκετα μπορω να πω...
μην αγχώνεσαι βρε
απλά σοβαρότητα θέλει και συνεχή εξάσκηση
Στο reading στο δινει ενα κειμενο και απο κατω ερωτησεις και πρεπει να τις βρεις μεσα στο κειμενο???
stellinaaA
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.